嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有人試過著比其他人射左精既鞋嗎?

引用:
原帖由 bossanova 於 2013-10-8 22:13 發表   ( E, v' w. P0 _. v
射左係學生黑皮鞋點洗?
, W- W9 {  k* s4 [, p
9 H# ]; }9 x) i6 u0 S9 H
一,可以唔洗5 b, |4 b: @9 L( k
二,用水洗,但好快玩玩

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-10-8 22:36 發表   
6 J9 K- y$ ]) y" L
0 w+ _4 w- N0 S" B6 O( W5 b7 q% M0 ?$ R7 C  ^& X1 w
我都係試過口同面咋...
0 A" P2 S" G1 Q: U) W/ b) i: R" Y2 u0 t1 o
除左射鞋,比人射係波度係最爽

引用:
原帖由 MUI 於 2013-10-9 06:17 發表   
) x: C; m4 G& m* e$ y
0 c# n# a$ c2 t/ ^3 j7 ~% l. z0 ]- c' ^& V% X. J4 F
一,可以唔洗
: {( k1 _# f  V0 J3 p二,用水洗,但好快玩玩
; S1 a. `3 P: t) H0 a( `4 B
. `7 W1 z) D$ F: z' l) e
咁樣亂射好爽, 但怕有性病

D黑皮鞋係唔係綁帶個種?

引用:
原帖由 bossanova 於 2013-10-9 18:18 發表     Y: }4 r& V* V" R8 q6 l& y3 o! p/ ?  d

& k+ S, o" C* \% z
" X& j- |; p( J& e; j* s咁樣亂射好爽, 但怕有性病
, f! c9 s* I( x: I  H( p9 C- V' M4 x3 k. k
射果陣唔接觸其他人精都應該無問題

引用:
原帖由 eddiecd 於 2013-10-10 03:14 發表   
5 z& J. R: b* i% _D黑皮鞋係唔係綁帶個種?
5 R! S: [+ Q$ k9 g- u3 E: V1 J+ y
唔係,果啲唔好玩
8 w7 Z* j; X7 c" ~9 ~7 ?學生婆仔鞋最正

引用:
原帖由 MUI 於 2013-10-9 06:17 發表   ( F7 O3 f) |/ {  I9 d- ~3 f' }

5 C+ D9 L" F0 }1 m) a9 I$ \5 _1 R% l/ V* p' a5 }% I, j4 i! l
一,可以唔洗
0 {$ h) v* v4 ^# Q) Q% m二,用水洗,但好快玩玩
  c( N) @3 i  U6 v( A用濕布抹啦

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2013-10-10 16:43 發表   
- f2 i5 z0 _  {! `; c, v% N0 [0 X
用濕布抹啦
0 C. Q4 U2 ]- `  y, b$ `" f, `* p$ s
: M/ |, v( B8 T+ U6 E3 z射哂係入面,唔係咁易搞

OH 好驚wor~

有興趣

其實小妹都一直好想搵CD朋友仔一齊著校服幫大家射><
4 y6 r$ ~3 Y, C! R; E& ]

引用:
原帖由 MUI 於 2013-10-11 06:35 發表   4 F! ~) {! C5 k
- ?% A+ K, L+ b" n1 w; u' A1 x

! P5 L0 o/ s( Q3 A射哂係入面,唔係咁易搞
8 j* l2 H% A  o/ f9 v2 X
其實倒酒精落去好似好啲。但要用無水洒精
8 M# I% V7 s% k* P+ o* O* {! D' Z* l" I% B
; U5 Y% n. e% i
Btw我未試過。

幾時同我挽先???

接觸到人地啲精始終覺得好核突

可唔可以下次約出黎一齊玩?

引用:
原帖由 klam2010 於 14-3-2014 00:15 發表   ! K! J$ m; R' [' d+ E4 J' P
可唔可以下次約出黎一齊玩?
' B0 i$ m2 w$ v6 I: u6 e- Y

0 d/ |* k7 W0 v' h我刀同樓主去過幾次佳
, \+ l* u7 W% x+ [  e旦系拒刀5肯同我挽射鞋

有興趣有興趣,我係射鞋愛好者

係邊度玩?
6 A' D9 o1 V5 M& f5 `屋企定 開房?xd

淨係著過射左精既底同絲襪

wow 好重口味!!! 我未試過不過諗起都好high!!!

最近訪問的版塊