嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

樓上有寶

樓上有寶

有無人睇過今晚 TVB 節目樓上有寶介紹既內衣鋪? 個老闆娘話只招待男顧客, D男顧客係買來送俾女朋友wor..... 我就話幫趁既男顧客係CD既多 BTW, 我都想知間鋪在觀塘邊度 4 s; }5 h( W+ N4 e
6 P( O; d! i, c. k
http://programme.tvb.com/lifesty ... video/147395/134511
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
如果每個區都有最小一間呢D樓上內衣鋪就正啦

我之前個客就系開呢D小鋪, 我幫佢做果個廣告仲講明只招待男性

咁佢間鋪響邊架?

引用:
原帖由 temp1985 於 2012-9-5 23:10 發表   
5 z" N6 C/ q% ?6 m- G  A我之前個客就系開呢D小鋪, 我幫佢做果個廣告仲講明只招待男性
; Y1 g. s. s2 m1 H+ g
# u. n8 N$ F! A+ }2 s咁你有無幫趁佢?

冇呀   幾年前la

我都想知間舖地址??

有無姊妹知道間店個地址呀,thanks

有冇睇網上重播呀, 最後嗚謝字幕有寫間鋪叫乜野名

係片段尾就有店舖名啦, L... N....8 W) p( C8 I% a6 O- I- C; ?
係官塘 喂葉工下0 I# U- ?9 B3 |6 @
% ?2 F4 Y" M4 q; ^) G
http://www.goupmall.com/shop/lanuelingerie

星期一至五 12:00-19:30
8 H; ~* P+ X' t" j5 E3 X8 \1 B6 L" i星期六 14:30-19:00
9 N, ^  O5 M8 @, H星期日休息
/ l0 x& K+ R- ?0 y% ^; s1 F% \9 S) ?' I( A- y: {3 a
開風流舖( h7 M9 m. p7 {9 j" f) z6 D
唔怪得佢蝕錢.....

睇佢個網站, 個東主係唔係有兩個鋪 ? 2 `/ y) u/ _3 H$ P$ N7 p" P$ k
一個係男女都入得, 一個係只有男人入得?
& c  }' I& i" y2 i8 T) J一間係女 sales , 另一間男 sales ???