嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(21/4減價速銷) deep V 宴會絲質連身裙, Party露膊衫, 校褸, OL恤衫西裙, 絲襪等

(21/4減價速銷) deep V 宴會絲質連身裙, Party露膊衫, 校褸, OL恤衫西裙, 絲襪等

1) 歐洲名牌 Baboon Deep V 絲質連身裙
原價$1xxx,減價買都$3xx
M size
100% new
$100

2) 田家炳中學校褸
大地牌 - 27碼
90% new
$100 >>$80

3) 透明、淺灰、深灰薄絲襪 made in Japan
100% new
$25/ 對

橙 黃 綠 魚網絲襪
100% new
$15/對

4) mix and match 黑色西裝裙 28吋腰
100% new
$80 >>減至$60

6) Wanko 粉紅色恤衫
100% new
M size
$80 >>減至$60

9) 黑色透視長衫/ 短裙
100% new
$40

10) 米色連身裙 (不連belt)
100% new
M-L size
$70 >>減至$60

11) 桃紅色針織綁帶連身裙
95% new
M size
$100

12) Cotton on 連身裙
95% new
s size
$40

13) 粉藍色蝴蝶結長衫/ 短裙
100% new
$80 >>減至$60

14) 歐洲名牌 Baboon 黑色荷葉邊OL裙
100% new
原價$6xx, 減價都$2xx
$80 >>減至$60

另有casual d既裙,褲,衫
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=30205

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
睇落條裙好似好靚wo,,,

引用:
原帖由 qwqwe85 於 2012-9-9 17:13 發表   
睇落條裙好似好靚wo,,,
我會陸續加野, 密切留意啦~

Waiting your new post

what is the size of the dress???

引用:
原帖由 thomas813 於 2012-9-9 23:38 發表   
what is the size of the dress???
M size, 不過蝙蝠袖會鬆身d

幾日都上唔到forum, 今晚終於可以再upload相啦~

連身裙賣左未?點交易?

多謝大家支持,又update左新野啦∼ 有問題請隨便問啦∼

白色姊妹裙好靚,咩size?

引用:
原帖由 jacjac 於 2012-10-7 02:18 發表   
白色姊妹裙好靚,咩size?
Thx, but item is on hold.

good looking for the skirts..

紅白色間條果件連身裙好靚呀。

引用:
原帖由 Vtom 於 2012-10-25 05:07 發表   
紅白色間條果件連身裙好靚呀。
其實係桃紅至真,呢條真係好靚!

大量貨品減價,另外小妹會勤力d upload新衫咖啦∼ 密切留意啦!

最近訪問的版塊