嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝" H/ A9 [1 `0 V+ X$ W

( A/ O5 F% o  U[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 22:13 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
想問下姐姐你知唔知邊到有得訂造44碼既女學生鞋><5 z+ B& l0 e. Y9 z6 `1 d/ v
有冇留意到

已收帖. 謝謝!
. ~6 f; b! _0 I/ j+ P2 c3 f- Y# N/ ^/ _: ^, ~' H  \6 G

如果腳大就實古到

買内衣是最大既挑戰,成功後買咩都唔怕>o<

回復 4# 洛^^ 的帖子

冇得唔認係買比自己著喇-3-- z; o6 _/ R. b
所以我一直都係好驚><' t: y2 R* m4 E+ Z
等約人陪我去><

引用:
原帖由 pippan 於 2012-9-12 03:08 發表   
4 J9 G8 g5 J' G4 y0 f買内衣是最大既挑戰,成功後買咩都唔怕>o
$ d* W3 v6 L4 H
: O4 p  ]% g$ e1 U- Y( A: y: C+ q買鞋先係最難、買内衣唔洗唧場試' y/ S' t( W8 m" Y- o
尺碼最大39、都唔知怕幾多次先有405 F, w# `& M4 T$ i4 Q2 J
揾倒40、個款又唔靚: N7 `& h! t, a3 t1 N
有D姐妹仲要係41,42碼
# Q& w) E0 k7 k$ Z0 O* P
# [9 d4 E# |% ~! A$ Q" \- n0 h. wps。識做嘅商店、會俾個暗角位你試
唔鍾意女人。只鍾意女仔

已收帖. 謝謝!
  {3 _! u' S9 \9 n* }
/ a, `" S6 p, }/ w" L% x1 c8 [6 Q[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:45 編輯 ]

已收帖. 謝謝!4 f3 P$ ?+ P7 P+ y

' U) O: M6 a7 h' u2 A2 R[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:46 編輯 ]

你同我隻腳都39,40到. 我隻腳板都係大我女友dd。6 r4 S/ }* \. J/ Y; R
我試過偷著佢d鞋, 都係小小頂指ja.

引用:
原帖由 flexchan 於 2012-10-5 23:19 發表   
* M! T/ ~- r$ D你同我隻腳都39,40到. 我隻腳板都係大我女友dd。
: m' h+ f6 y. @0 s我試過偷著佢d鞋, 都係小小頂指ja.
6 l/ d% J( x5 @2 g3 B8 T& t2 D: A8 |3 {: w: f0 B+ N
咁你應該好易女鞋入手

i wear size 42-43 so difficult to buy..

I Wear 44 ~~ can't buy in mk centre! >_<~

回復 12# 13# 的帖子

已收帖. 謝謝!6 L& K! F: @' O2 o

" [7 F: u0 l8 K, y/ j% l' A5 b[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:47 編輯 ]

好多cd都著大size鞋,你著39會易搵d既

引用:
原帖由 angela_fung 於 12/9/2012 08:18 PM 發表   
# r5 }* N! k( D. D; i* q- L5 e) m4 `, ]4 o) C5 z' x4 p
) N: Y' X+ k9 n! y9 U& s" p
我唔係想CHALLENGE你, 不過我自己觀察, 而家好多女仔隻腳好大, 由其係著涼鞋果時, 好明顯係人矮腳大囉. 我好SURE好多女仔腳大過我, 我自己39都叫做女裝最大, 咁佢地點買鞋??: [0 M' Y& t3 T6 D7 D

: _. \# e( N. @補充一下, 而家興嘅BIRK**N ...
& y  V. n! r6 ~6 ?' e% l2 M. @- \$ D8 v3 Z
樓主著38,39 真係令人羨慕又妒忌......  (如果玲玲著39應該買到成間房都係鞋.... )/ \+ M! q# r& Z! s0 |$ j6 t& S

( V$ x$ z. C0 @6 ~' F' H40以上係有, 不過的確要搵, 37-39係最common既size, 好多靚靚既款都唔會做40以上, 又或者講, 就算做到大size, 成個款同鞋型都變左, 就唔係果件事la....

引用:
原帖由 mercury1 於 2012-9-12 19:10 發表   - |* k8 r) M: r- v
5 i% o8 ^. |- {' p; P# N/ H

5 M9 `" O9 z. w' p3 ^買鞋先係最難、買内衣唔洗唧場試) A' {' {$ i7 k0 M" y
尺碼最大39、都唔知怕幾多次先有40$ i4 h/ ~. I. Z) c2 q' P
揾倒40、個款又唔靚$ s, d* U8 ]% k8 G" r2 ?0 X3 [" P
有D姐妹仲要係41,42碼
* u+ V! J; j* n; G! n
, W4 K% }' c* u" ^8 P1 e/ g0 eps。識做嘅商店、會俾個暗角位你試
& ~3 |7 U1 I- U" T' r
完全認同.. 男仔通常都40up

已收帖. 謝謝!9 Q- j9 v% X" T- v2 ?

: s% ~& M4 ?! B[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:46 編輯 ]

寫得好詳細好正~
Dare to be Different~♡

寫得好好呀