嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

多左著絲襪

多左著絲襪

呢幾日天氣凍到呀~離曬譜!
- p) p# G4 f6 i  b% z' y8 l  v但係,造就左好多人著絲襪~5 e: u7 M! R8 j% t* `/ F8 X  k
尤其係d女學生~: J" Z5 R6 F9 V/ W
國際學校唔駛講,7 F0 p' D. j) M! Y
佢地d裙褲又短又開叉,! C# w* Z% h2 k9 @2 s& K& h
好多都著左黑絲襪褲~7 D1 o; y% v% o  J* {
尋日有一個同我一個車廂,8 V& {8 y0 l$ t0 J: O* I1 ]
感覺真係幾好ga~
/ c3 C/ I5 k) _- x: s仲有,
3 V# |3 c! z3 H; P我屋企附近o既中學,
) f' L, j3 Q4 u; `好多學生妹都著黑絲襪褲,
* C' R7 o$ x9 h3 d7 q+ B佢地唔係讀國際,
0 U$ R; ]5 `+ Z$ f; [但係校方咁難得比佢地著絲襪~+ K+ R9 P$ `, H1 [3 S7 h- O
以前無論幾凍,( |7 W- Z# R- @$ Q7 B
都唔見佢地著~
7 k: N, Y' i5 G3 i' v) p睇黎學校都改左個校規呀~9 U) R! `  E+ P+ P" `

7 e7 i6 ]8 Z( K: `* D: n" Y我仲見到一樣好特別o既著法:
' l+ ]! `' D- S9 o話說都係尋日,) p: q& I2 Z; L5 t: _0 G$ |3 D5 `
有個女學生,
' z6 q. d2 Y, {( E* |9 E佢著左對黑色絲襪褲,/ y. `5 a$ {' c- [2 K& a9 Q% s
但係仲著多對一般番學o既長襪係出面~3 }( o; P7 V6 f
呢種配搭都係第一次見...
覺得好的就按一下感謝吧~~

我間學校凍果陣俾女仔著男仔o既校褲
$ w- A6 n; a, t7 k3 Z# |$ H# f: }不過邊有女仔會著呀,唔通特登買黎著o個幾日咩,都傻o既

最好就係肉絲加學生襪啦! E5 E6 I! l, M
若隱若現
6 a8 q* y2 T3 x5 \' V要認真睇先睇到個下最正嘛~~

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-1 19:32 發表 ) D% |; }/ D5 H+ o7 |4 U3 G
我間學校凍果陣俾女仔著男仔o既校褲
; x0 y2 I3 ?1 c' u2 w* v2 Y不過邊有女仔會著呀,唔通特登買黎著o個幾日咩,都傻o既
3 ]7 A# }8 T( X; Q+ z& ~4 y

F. E( j* q' z% `咪係~/ C" S# h! p. j; H  D* B! w, Z8 r
著絲襪仲好啦~
; s0 g% i* J" k5 G# M不過我以前讀果間中學真係...1 t7 A% V* w1 s( w0 [8 f
冇絲襪睇~3 D$ u! l6 n5 Q5 L8 X  T. T

我間學校都出現絲襪褲加白襪
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處

引用:
原帖由 frankiebaby 於 1/2/2008 18:58 發表
+ Y) w9 g& x# [( a! U我仲見到一樣好特別o既著法:9 f5 v, O! c& S) _7 _
l話說都係尋日," r; J' F1 n/ j, }! G
有個女學生,:
. U% \) S7 R, W* u" {0 H佢著左對黑色絲襪褲,# k* x+ `( O; U% L
但係仲著多對一般番學o既長襪係出面~
, f) U* [; ], O% {呢種配搭都係第一次見...
; t- N  x1 X8 W: I/ A, U. y
唔知你係咪講緊佢著黑絲+白襪呢???4 J, j3 z/ }' K
係ge話真係幾怪, 因為小妹聽過o係絲襪面著多對襪呢個方法除左凍之外, 有時係怕被長boot(主要係皮boot)勾到對絲襪, 不過而家d 絲襪ge quality 好左, 唔會咁易勾爛, 如果平ge寧願勾爛再買過6 T& G2 u& R! }0 R! x) A+ @

+ B, n- |8 L/ q) W, e3 [7 {另外, 小妹都問過身邊少數女仔fd, 佢地都會有一條長褲o係屋企,真係凍果陣都會著,不過佢地都係讀男女校,而且佢地d學校d男仔都係貪玩果d,可能怕著絲襪會俾d男仔講佢地對腳, 而且佢地果條都唔係一條正式男裝校服褲, cutting 上係比男裝貼身,比較似女裝褲,只不過未到所謂skinny cutting; 當然校規本身同執行上o係唔同學校都有差異' E- N) }! g5 \$ b; M2 f3 a5 i
4 e8 x9 T2 Y+ h: h0 e; p2 D8 C

引用:
原帖由 applechoi 於 2008-2-3 18:53 發表
0 z4 {  n$ g, x" \7 v: Q, `
  q) q; h- d- g4 j* _0 _唔知你係咪講緊佢著黑絲+白襪呢???5 _2 C  t) D) r$ }' Y- [
係ge話真係幾怪, 因為小妹聽過o係絲襪面著多對襪呢個方法除左凍之外, 有時係怕被長boot(主要係皮boot)勾到對絲襪, 不過而家d 絲襪ge quality 好左, 唔會咁易勾爛, 如果平ge寧願 ...
% s# I) H' @) A
個班男仔咁無口德..9 r( \0 K7 Y4 ~3 C8 l4 b& T! x/ G
應該鼓勵她穿得/ x/ }. h7 M% }' w
唔係所有一開始女仔都識著...9 j6 l/ i  d5 q) J* p3 W
慢慢她們就學會...) F; _6 U% e/ Y' |5 A
到時個班男仔一定讚不絕口

唔好話女學生多咗著絲襪啦,跟本女仔著絲襪已經成為一個潮流,家陣好多女仔係喺課餘時間先至會著絲襪架,唔信你放假出街果陣留意吓係咪好多女仔甚至十八歲以下既小妹妹,都係會著黑絲襪架,呢個潮流已經廣為妹妹仔們接受.記得以前(早十年八年前)邊會有咁多女仔著絲襪架,多數都係著牛仔褲啫,佢哋大多數會覺得著絲襪係大個啲成熟啲既表現,所以都係OL界先會著絲襪,但家陣已經成為潮物,實在係我哋戀絲襪人仕既喜訊囉

引用:
原帖由 guy6011 於 2008-3-9 23:05 發表 7 @* B( p0 V# ]
唔好話女學生多咗著絲襪啦,跟本女仔著絲襪已經成為一個潮流,家陣好多女仔係喺課餘時間先至會著絲襪架,唔信你放假出街果陣留意吓係咪好多女仔甚至十八歲以下既小妹妹,都係會著黑絲襪架,呢個潮 ...
" P  j3 A; `7 g/ H8 w. Z同日本、韓國以及大陸比...好多ol都唔著...

引用:
原帖由 guy6011 於 2008-3-9 23:05 發表 . ~( G, n) }' E7 q9 M" f  b! p
唔好話女學生多咗著絲襪啦,跟本女仔著絲襪已經成為一個潮流,家陣好多女仔係喺課餘時間先至會著絲襪架,唔信你放假出街果陣留意吓係咪好多女仔甚至十八歲以下既小妹妹,都係會著黑絲襪架,呢個潮 ...
) I4 _: M1 M& T# @
7 o$ S; K. _8 t/ q7 G/ p絲襪變成左潮物~, `; m7 `1 e$ K* b+ y4 j. O- X% a
講得冇錯呀~

我看她們終於知道著絲襪是享受了...

無錯呀!! 著絲襪已經成為一個潮流
美腿天使

希望可以長久啦!

係啊!我同意啊" l; _( }: S7 q
絲襪係潮物啊!
* G/ [) ^4 Z$ A: a  `0 r我都想可以光明正大咁著絲襪啊!
0 G8 y9 }' S4 `可惜係唔可以!

咁先好嫁ma

雖然係潮流,但大多著唔閃o既厚絲,冇咩feel,透透地又小小反光果d絲襪最正,肉絲著得靚先係成功

引用:
原帖由 guy6011 於 9-3-2008 23:05 發表 ( X9 l( x2 q4 D
: e0 E! j" [5 d& p
$ U! y" H# P8 B7 V4 p8 y  L
但是近來佢地都只係著厚絲襪

女仔係好緊貼潮流, 以前我女友死都唔肯著絲襪, 因為冇後生女著, 佢依家咪又著