嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

點樣可以買學生白襪

點樣可以買學生白襪

本人十分喜愛~~  u6 c( g; n+ p7 v3 I+ ~
每次行開旺中都想買幾對返屋企~) S3 g5 q7 e+ a( O) J( X
但又驚比人見到男人老狗去買學生襪~+ K! c/ p; y% v0 [" x& N# L' a+ k
有咩地方多款又平而入去開又唔會監介~, S) t+ l( S& L" r# ~+ X
大家幫幫手
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
想買咪買囉
$ Q+ P* }3 u. n& F: K4 K) yd人都唔會理你架啦
, W' I( G* z" p% ^8 y買俾女朋友都唔係咩好出奇o既事姐

既然喜愛就買吧, 又唔係偷唔係搶,  d人鬼知/理你買黎做乜咩
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

我都買左一對學生白襪
4 p& t6 \! Y" K0 ]2 q* b0 D  u9 r遲d影比大家睇

學生白襪jei, 係學生就有需要ga la, 就算你買長到上膝頭果d都無問題, 有d人係鍾意著長襪ga ma, 而且白襪無咩話刻意分男女裝, 可能有d花紋比較女仔, 但大致上只係size大定細ge分別, 根本無得怕或者其他問題

係囉% z- Z$ U& l2 O3 w$ s, C
學生襪都無分男女既" ]8 r- B) K+ r- s  p( Z
我之前踢波踢到穿左都自己買個對啦7 J* G, p2 {+ ?3 u* V6 @
不過較女仔d既紋就真係未買過...

好似日本城都有學生白襪賣,你可以去睇睇

引用:
原帖由 applechoi 於 2008-2-3 19:00 發表 2 H2 ^7 v$ P1 w- S1 v0 R3 j
學生白襪jei, 係學生就有需要ga la, 就算你買長到上膝頭果d都無問題, 有d人係鍾意著長襪ga ma, 而且白襪無咩話刻意分男女裝, 可能有d花紋比較女仔, 但大致上只係size大定細ge分別, 根本無得怕或者其他問題
: J/ N/ [8 g+ ~6 T. e  D2 o, I0 J; |+ N6 i/ J  Y+ g
點會無分男女呀1 u& h  a0 m5 h( D5 |7 @4 j) Q
你試下著呢d花紋款返學! P1 Y# Y8 b  R8 V7 I
俾d同學睇到睇下佢地笑唔笑死你. C9 }; {+ c% h- M2 E6 C( @8 d/ p
呢d根本就係女裝嘛
+ e+ n! O- S" m) F. a重有d毛巾襪款又係 for 女仔的
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

依度有9 W3 i; i8 d: G7 S
& B* Z2 d" i  C, d0 b
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1115037119

thx大家既意見~~

thank you for sharing your opinion

學生白襪去百貨公司買就OK喇

唔一定係旺中買0 ]0 }2 G& I+ s# d! O7 d& S' U
白襪周圍都有得賣

咪玩啦你,我平時穿3個骨襪(到上5 吋下5吋)都冇比人笑XD
  n1 p; k2 N# p- c. ?我呀媽買o既(C9買都唔會比人笑,你又有咩可能比人笑)

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-4 00:21 發表   " S! z, k' ]! X' p/ N9 \( n) ~% T

. e6 i2 N' _' B) E5 M/ F
8 |! v( q) Q$ G5 z) |' \- w, ^點會無分男女呀
" C; m- A8 O+ y1 ?  }5 \$ k你試下著呢d花紋款返學' k7 w+ f' T8 F3 {: f, v' x- }: G
俾d同學睇到睇下佢地笑唔笑死你
( {: g! [' U) U/ T# C5 s# Y+ p呢d根本就係女裝嘛7 S3 r' h8 B' j, d4 P- j2 E2 V! ~  k
重有d毛巾襪款又係 for 女仔的
4 j* e0 @# Y5 P+ ?4 h7 M
咦, 依款百貨公司有嗎?

百貨公司有

引用:
原帖由 ricky888hk 於 2010-6-9 16:09 發表   % i% q2 q- O8 P/ o. {9 U% j: ~
百貨公司有
0 d$ j* |; G9 `8 `6 Y7 SGOOD, 搵日入貨, 幾$$?

引用:
原帖由 Prog1 於 2010-6-9 14:48 發表   $ }) n! L+ p" ]2 M! k2 q
唔一定係旺中買* o8 H8 P( k2 g+ J
白襪周圍都有得賣
. q7 B- Z  K8 O, y8 E6 {- i* O0 l4 @) N' ~$ h+ W3 T
但係旺中真係好平, $6/對, 我響其他地方買>=$10呀~~

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-6-9 17:31 發表   
. G4 D& l: N6 K* q+ s
8 p9 z% n! z( g+ d, I/ S& SGOOD, 搵日入貨, 幾$$?
. K" r+ e- p  N/ @& i9 U  |% h) T* M6 b( ?8 r' @
百貨公司款少, 響街舖/街市檔仲多款揀呀~~

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-29 00:40 發表   
) H8 q$ }3 O9 A# y: j5 h5 G9 g! d2 S) j

7 G( Y0 R  v# P+ d但係旺中真係好平, $6/對, 我響其他地方買>=$10呀~~
' k" _. U" j! F- _- }! r
邊一層,邊一間?