嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡緊身衣嗎?

喜歡緊身衣嗎?

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
都想試下
$ F7 k  S# {1 u/ W6 @* `6 {7 c但....! v" c+ h7 f& I. m/ C: t
1. .抖唔抖到氣架?
; N6 w, \& A; U) |0 F+ c' N) g2. 好似好貴咁喎....YAHOO 要成3XX

我係yahoo訂左件黑色拉架料既緊身衣了, 遲D 貼相

no like...

可以買泳衣 同健身衣 米得羅 想緊d就著多套

可以買泳衣 同健身衣 米得羅 想緊d就著多套

我都好想試吓

引用:
原帖由 ak000000 於 2009-3-2 21:10 發表
+ D/ s( d( z' o可以買泳衣 同健身衣 米得羅 想緊d就著多套
3 X& Y2 k2 V$ g- \9 O
我覺得有少少分別的; X  W3 \* k8 w0 P4 b
全身緊身衣係背脊個到拉拉鍊, 封埋之後就全身包住, 泳衣同健身衣始終唔係一件過
  T9 q  j4 `! z) q當然想緊D可以係全身衣外面或者裡面著多件泳衣 / 健身衣

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-3-2 21:56 發表
$ f2 e1 s& }$ K. C4 e$ F( b+ P( r; X1 u% v$ @
我覺得有少少分別的
& j( }4 ]( h2 J! ~1 E全身緊身衣係背脊個到拉拉鍊, 封埋之後就全身包住, 泳衣同健身衣始終唔係一件過! y* u8 U* v7 S4 k. b% ^& T8 D
當然想緊D可以係全身衣外面或者裡面著多件泳衣 / 健身衣
7 O/ N. \- }7 s7 h

0 o0 ~7 ?' n9 ?0 G
, [& B2 h9 g% i' n# b認同
8 O+ N# x) Q# e1 [; \* p; r! Z
, u% w$ e0 s- V$ N* S我都幾鍾意緊身衣既感覺 ,同埋真係會緊過泳衣好多& H+ u( ~( f; D" A, x2 q# X
好好feel! p: n" V2 [9 n6 \" g
# \1 L% Z' l# C1 f" e
小精靈,你個套yahoo 可以PM 我個site 嗎? 我也想買一件, 價錢大約是多少?2 y  I, @( [3 r) G2 H0 k6 |0 M( `
著後感覺好嗎?

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-3-2 21:56 發表
5 f' w! Y( g6 I  v8 _8 U/ N6 E, w2 j  Q# S
我覺得有少少分別的9 i6 d! D$ h4 }" [8 {+ s
全身緊身衣係背脊個到拉拉鍊, 封埋之後就全身包住, 泳衣同健身衣始終唔係一件過
% I- m: U6 ]! c1 C# L% h6 o當然想緊D可以係全身衣外面或者裡面著多件泳衣 / 健身衣
" o. J( i: l/ v$ j
2 a8 h' P& E$ D5 b1 P

r2 z; c8 N/ n6 `. h! j補充一句, 你個套有連頭套嗎?
# V* `2 r$ z9 P) v: K4 T3 ~有就更好, 感覺更神秘!!!

引用:
原帖由 elect 於 2009-3-3 01:23 發表
! [2 X( {( X9 M. w; M4 {9 I  h  x# q+ N) K4 n, g
: ]6 m3 |% D. X  L7 f7 U# e/ {" l
, A- e( b0 n) W0 a
補充一句, 你個套有連頭套嗎?
" p6 S+ P( ?2 `有就更好, 感覺更神秘!!!
( e, Q4 M  s- s0 @1 q
我個件先岩岩落訂買, 我PM左你, 有興趣可以睇睇, 價錢就$399.
0 F+ w+ J! n. T8 d/ y$ [5 W值唔值就見仁見智啦, 但我覺得我已經係一個緊身衣奴了.

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-3-3 22:32 發表
, ^6 _! a) Z- J8 Z0 k1 w. t" X
! A! w) W9 x* c6 p7 p# k我個件先岩岩落訂買, 我PM左你, 有興趣可以睇睇, 價錢就$399.# a4 s% \! _9 p" @) G7 E
值唔值就見仁見智啦, 但我覺得我已經係一個緊身衣奴了.
' x- R8 f0 P* L% R8 j8 ~0 J我都想買件, 買size定係度身訂做?

I saw it on a china website that sell arround $200 or less but sorry that I forget the webpage lor.

引用:
原帖由 arson 於 2009-3-5 12:21 發表 % ?; [2 |- [! v, }  o# S* V: u3 W% c
& B8 M* R1 x6 r  i  c% w! e
我都想買件, 買size定係度身訂做?
/ \; e/ k& E/ q# z. b; D6 E7 x
度身訂的, 佢會列明佢要邊個部位既size, 你度返俾佢就ok

好想買?好想穿~

豹纹莱卡紧身衣 / TO SOLD / HKD200.00

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-3-30 15:23 發表
7 p+ G. A  P, D3 u5 M; ?6 H" ^, Q豹纹莱卡紧身衣 / TO SOLD / HKD200.00
. F# k) J; t/ S; m& {有冇膠面果種質地?

無, 很焗, 可能焗到BB爛.....

有冇其他colour既莱卡紧身衣呀?
- a7 M/ K0 e: S! Y9 Psize?

有, 金色, 豹紋, 班點狗, 虎紋, 黑絲 及 綠色迷彩 SIZE M