嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡緊身衣嗎?

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 00:43 發表 5 m4 O* G) v: d3 E, i; t$ a/ @
, ]. W2 g: G1 Q8 p  i' P

- s; W+ z. N4 I5 B3 ^( gPVC係咪笠埋個頭架,咁點抖氣
/ E. d; e" A4 ~5 L3 D4 k# ~
' Q0 h. f) Q5 r  K當然係開眼或者開鼻啦.. 

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-25 00:50 發表
0 G6 p- w! h' h0 D& S: p! W  {" I% Y0 L3 j* Z) `( e  U

D- D+ o8 D# ]當然係開眼或者開鼻啦.. 
. _/ R( M0 k  `- x  D
3 v/ M) v. D1 X2 o  P1 P8 u  |9 c嗯,咁都好D,不過會好似焗桑拿咁咕喎( |4 j) x. M) Z4 ?- Q; `
頂唔頂得順架

咪好囉,當瘦身..呵呵..
+ G# F0 R! L4 g件衫最緊要夠令同貼身..

Golden Lycra/Spandex Leotard
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

呢件都唔錯喎,不過金色就麻麻地

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-4-25 11:51 發表 . I& T$ m, U2 W  a. B
- C4 @4 T* a5 O+ ^7 X2 ~; U$ c
呢隻緊身衣正到爆!$ ?* U+ k; A6 d" q& z3 F
呢隻質料好過萊卡

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-4-25 11:51 發表 - V+ s: x+ H3 C. w9 ?0 A8 A
1 s, a3 h- h/ H
6 O) f$ j* Z( }. l! \) Z+ W  y& ^; D  L9 A& L
JGARY兄,知唔知呢隻料d令面易唔易甩?邊到有得買?睇落都係塗膠../ {3 O  E( j, y  K' L: [
我之前就中招,d塗膠甩哂.. & W) g& d' ]3 d0 F+ ]

# R, T1 w9 T( i+ `* ?8 z
引用:
原帖由 arson 於 2009-4-25 19:06 發表 . M. T/ M3 e' [2 |

, ^2 D1 i* b) f( t( P( V  |$ `8 C呢隻緊身衣正到爆!
# D: Z* }/ n9 c" _( \$ X# Y$ J& ^呢隻質料好過萊卡
7 Y# F" b$ ^0 ^) |. n' \- R
( j4 S, g! ~: W/ U# z) ^3 n0 `呢隻料應該都係Lycra,不過我信有唔同質地同價錢,一分錢一分貨.

PVC? 幾錢左右呀? 我又有興趣!
- Y; g' r7 I5 V2 i; I) r要淨係開鼻窿呀

MADE IN JAPAN,  Web Site - http://omosirokurabu.ocnk.net3 A* t& z: `: J
(我都唔知質地係人點, 我估和大陸貨差不多, 可能好少少都未定!? 至於甩色, 切忌機洗及要反轉件衫來洗) 而家我己訂做女子的長袖體操衣及長袖全身連體鯊魚泳衣

Do you like it.

I WANT PVC全包呀

Could you like it.

回復 34# 的帖子

我已知那件 - 白色全身連體泳衣要訂做要 13,000 Yen 連運費

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-4-27 17:45 發表
4 s9 ?+ n) u1 O, [9 U0 i4 ^9 R我已知那件 - 白色全身連體泳衣要訂做要 13,000 Yen 連運費
% s% {# }' W1 R: Z% z4 J
嘩...咁好似買全包既抵D........

入面著咗絲絲感覺仲正

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-4-27 16:37 發表   l  k! m* z: v' g( _1 g
Could you like it.
& T( g" s/ L( _9 ^6 {最好連襠部都無得開口先有feel

EASY FOR MADE LOVE

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-4-28 09:24 發表 ; S; G9 }# `; n+ ]
EASY FOR MADE LOVE
% ~9 D/ G5 f1 E3 `; f  j
又有道理!

我已知那件 - 白色全身連體泳衣要訂做要 13,000 Yen 連運費

成一千蚊...好貴........