嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡緊身衣嗎?

當然係小心駛得萬年船啦..
5 N% d8 A9 B# w; _' L
5 \, O7 L: A3 S( j% @  U" z楊乃兄, 你係用邊個翻譯tools嫁, 好似唔錉喎...

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我唔識日文架,所以要用Dr.eye先得 @.@"8 L" ]5 j1 }% }, g, A+ A8 ^6 G
唔止TOOL架,係成個program黎
& G3 a# q/ }0 V, X1 P3 f+ q5 u" z. L1 H9 ?, i

Dr. eye 可以翻譯web page?
: u1 k; ^# g/ f9 [4 X0 ~' |; z我未用過...+ W/ m3 C( S# W# K  u
只係試過excite個翻譯,不過譯得唔係好掂... 9 @! c% a" o& s, s7 C( n! _7 @

& |5 V. `, P' z5 d0 G6 p: d. e[ 本帖最後由 Oneone1 於 2009-5-1 04:10 編輯 ]

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 04:08 發表 1 j- e+ p& m$ U: U1 `7 r" `
Dr. eye 可以翻譯web page?
7 o% D/ A1 Y/ H' U+ `+ e( }/ \3 [7 z我未用過...* u" P) Q, n* k) K% B: w
只係試過excite個翻譯,不過譯得唔係好掂...
; |7 B. v. Y. A2 \* q/ n# ?+ y+ ~! E/ E, |+ i- c4 a
可以翻譯到webpage架+ A7 Z& @8 D, t
我由6.0用到依家8.0# F: L3 ^7 b" `# i# Y  r
不過台灣版始終都唔係翻譯得咁好

見到你個screen, 已經唔差喎...0 C% c" \) X  r: n# j
台灣版有咩唔好?

台灣版國語化句子架
0 v! z# q4 ~3 c" Z) n而且由中譯英只會斷字面逐隻字咁去譯' R" d5 _- j7 Z7 z
出黎既英文句子其實一D都唔通順
% u" X4 S' f) @7 _  I. s英譯中又係咁既情況

電子翻譯實係咁喎,邊有句句通順吖..
$ _4 F  T8 A2 W; F8 v起碼睇得明就ok啦...

一般啦,都用左咁耐喇
& Y) j! O# |5 r" m2 n' V) C唔覺得十分好用: O  V" F9 z8 ~/ I" v, A, h
只係好過無得用咁解

點都好過d web page既翻譯啦,最緊要睇得明就得...

咁都算係OK既

JGARY兄,幾時有個web site link吖...
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

我都等緊,快D有就好喇

全身連體鯊魚泳衣web site

全身連體鯊魚泳衣web site: http://racing-swimsuit.shop-pro.jp/?pid=8902778

豹紋,

豹紋 Leotard Girl
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

Racing Swimwear

Racing Swimwear
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-4-28 12:38 發表 5 W+ h  r& p4 H. m1 Z1 a% y
我已知那件 - 白色全身連體泳衣要訂做要 13,000 Yen 連運費
- J1 A0 ?% v8 d. V6 G
4 \3 Z$ u) H8 C2 P: d! a訂做要 13,000 Yen 連運費
) O: Q* L9 I  c6 J但係網上寫 5,250円.. 差咁遠,double喎..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-8 13:30 發表 * r& X# J9 i2 ?" ~( U3 W
豹紋 Leotard Girl
6 |0 B0 x, r! d

/ f9 B; y  ]/ n2 @0 J0 @! P" h呢兩個好掂,係唔係av碟cover嚟..

個website入面白色呢件唔錯喎   P- _3 h/ l9 e, G2 I

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-8 23:24 發表 . M( t4 F, J9 |' J: {* E
* N$ L( X( @7 {
3 d6 X$ k4 F3 b7 R& D
呢兩個好掂,係唔係av碟cover嚟..
( ?4 @. }0 ]- p& [+ f5 C0 k

5 k5 ^+ H( u& ~0 I+ s" `% m2 T九成九都係喇,真係好正

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-8 23:58 發表 ' @1 @# f1 U" L

- e' b" u( ?* D6 X. h' ]# s
0 \% p/ j0 b0 K- s九成九都係喇,真係好正
( V+ x* K) H+ N( `" T& X' \! E
% k7 E6 W8 n2 }4 `9 n" j係喇,我都想買,JGARY兄,呢隻邊暑有得賣??