嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有女友既你, 女友知唔知你係CD ?

有女友既你, 女友知唔知你係CD ?

我識左個東南亞人既女友, 佢絕對唔介意, 仲幫埋手. 不過可惜始終雞同鴨講, 一般野冇問題, 深入D就講唔到
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁你就努力練下D外語啦! 加油
york

引用:
原帖由 Jay 於 2012-10-22 12:17 發表   ! q/ A2 k9 k( G4 s2 }  _
咁你就努力練下D外語啦! 加油
8 Y7 i) `: x0 c* F/ j
" j7 r9 k5 P, m4 i好難學

引用:
原帖由 kellychan 於 2012-10-22 09:56 發表   8 M+ |/ {0 c) g8 u
我識左個東南亞人既女友, 佢絕對唔介意, 仲幫埋手. 不過可惜始終雞同鴨講, 一般野冇問題, 深入D就講唔到
3 ]/ a$ J5 s; R& j$ k
) b  x5 p0 n# C' L  n) h1 g有語言障礙, 咁你地點溝通, 又可以做男女朋友既?

引用:
原帖由 mandylieu 於 2012-10-22 14:49 發表   ) j& W4 X/ g% T. ~  Y

1 D% J- s3 M% L9 W6 s) I9 ]8 v% Y6 o; G$ s: |
有語言障礙, 咁你地點溝通, 又可以做男女朋友既?
, R% N: l8 H+ p$ t) R. @+ Y# m2 D& p9 V
佢識一般既英文

講多D就識架喇~ 我女友係德國人, 我而家都算係識講德語~
8 z6 w3 l+ R$ u3 Y3 d+ o+ H8 C) l+ ~我地一齊之前佢已知我CD, 完全無問題~ 我地仲成日一齊出街~ 又試過佢變男, 我變女咁出街~

如果女友都接受CD,真係要好好珍惜佢!
  L  U* Z! i, `, W4 b- ^! a, o/ }/ V' m. h8 ~; g
仲可以一齊買下絲襪同內衣,大家關係會更加close!

你就好,我的ex唔覺意發現我著底底同絲襪,立即分手
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

引用:
原帖由 1677 於 2012-10-23 01:56 發表   $ T, H) k# x7 J+ ?% b- F
如果女友都接受CD,真係要好好珍惜佢!1 o' G' O) Q6 O, k1 K& d2 K4 u

; ?8 k- e# F; i5 j: O' G( r仲可以一齊買下絲襪同內衣,大家關係會更加close!
) c% }; ^) {' N" b0 e5 I7 w$ A# z. D

7 w, ~+ E( Y  j2 a/ K外型上我女友似男人 172CM, 我得169CM, 以前佢都介意, 而家就唔介意, 因為而家出街時佢要我幫佢CD做男, 佢幫我CD做女 ...

引用:
原帖由 kellychan 於 2012-10-23 12:56 發表   
5 y/ ^# ]. r% A3 e9 O; J7 w" Y9 b( Z0 F4 D0 q- j. Y; L! p9 D

* f9 e9 C4 e( \" V0 P* u' o2 y* U外型上我女友似男人 172CM, 我得169CM, 以前佢都介意, 而家就唔介意, 因為而家出街時佢要我幫佢CD做男, 佢幫我CD做女 ...
$ E# z# m! y+ e4 ?
% e4 T4 [2 Q% q2 O: s) E$ a) m6 D: Y

3 Q5 o+ M: D! j6 m! Z4 R1 ~你就好啦我都想呀

引用:
原帖由 kellychan 於 2012-10-23 12:56 發表   # U% s5 K* O# b9 ]4 ~

$ S8 F1 e8 e& r8 S8 X7 S
, s% X! K% c( P- s- u1 K- N外型上我女友似男人 172CM, 我得169CM, 以前佢都介意, 而家就唔介意, 因為而家出街時佢要我幫佢CD做男, 佢幫我CD做女 ...
. Q& c+ q& L* @" D( X' \% P$ R
WOW SOGOOD ︿︿

因為移左民去外國, 如果係香港應該唔得

引用:
原帖由 kellychan 於 2012-10-23 12:56 發表   9 @. z  t# G2 b1 l" K- }3 o

9 }% D" c3 y' z3 e; H8 h+ o: U6 {9 _& t
外型上我女友似男人 172CM, 我得169CM, 以前佢都介意, 而家就唔介意, 因為而家出街時佢要我幫佢CD做男, 佢幫我CD做女 ...
, R" ^1 t! o* k4 ?2 D; Y. S* c/ Z8 Z! b* z1 A/ X
哈哈~ 我女友唔可能完全變男仔~ 雖然佢扮男都幾靚仔咁, 但都係似TB多D~ 所以我地成日都"好姊妹" 咁一齊出街多~

嗯....我既女友 其實係我男友 因為佢係CD美眉~
: u' q3 Y( q% B: }而我係女仔 識佢時都知道佢中意CD 平時都當佢係女友比較多
4 v% ~+ L5 T- _' s* F0 a! v平時會同佢去街時 會同佢睇女裝 自己上網/行街買野時都會買埋俾佢
# ?( G8 \' L  s同1個款佢1件我1件唔同顏色 又會教佢化妝 幫佢扮靚靚( k6 O- S8 W) ^% c% T* s
好幸福

可唔可以講下你地點識嫁