嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝!  J; \4 X$ u7 V; g
5 \& o; t. \% ^8 e$ R! W/ M
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我一向著女裝牛仔褲, 因為我太瘦......

已收帖. 謝謝!
1 h0 G) K0 P: M$ \. o8 ?
# m+ k4 e0 a* d+ f[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 22:01 編輯 ]

我鍾意有珠片繡花圖案既女裝牛仔褲.

我都試過去買女牛, 但師奶店員不比試著!. ]- p7 `1 B  @* Y

: I/ y0 G1 |" p8 N9 L# W最近, 我心思思想買女裝黒色修腳西褲呢~

有得試又確實係幾好!

回復 3# angela_fung 的帖子

貼唔到圖, 係唔係一定要IE先得???

我係喺H&M買嘅,自己攞,自己試~

有得試的確好。我成日都要用手度位。但係有時買到唔合尺寸嘅都無辦法。

引用:
原帖由 mandylieu 於 2012-10-30 23:52 發表   
5 O* o5 R. Z' m* E$ @我鍾意有珠片繡花圖案既女裝牛仔褲.
7 p" s5 T6 m9 Q- p+ Q# m+ X/ H

. H8 a& l1 x1 _; A: P# X) Y" c/ z
2 Q! B4 D( X! i* d6 u; b$ u; S; B珠片繡花?
/ e! z+ e" z. [2 q% K) m6 P係後袋都ok
3 F6 p8 S! N: y& h5 p唔好係褲腳囉
http://www.facebook.com/erence.diff

男仔著女裝牛點收埋jj? 女裝牛通常都比較低腰的.....
http://www.facebook.com/erence.diff

我都系好瘦個D; F9 b, k4 g: `9 F
不過著女裝牛仔褲, 唔知點收埋個個位

唔知點解,女牛都舒服過男牛。
) a1 q8 W. K3 H# @3 K我買過兩條,仲平,$20一條!( O$ v# [0 R: B8 y: ]( V
3 d6 }- t6 z' m/ b+ @
可惜掉了…太浪費。對唔住。5 V& y  X0 N) W

; Q) c) J$ w( z* A6 P6 u; g0 ^補充一點,穿女裝牛仔褲之前,入面著對絲襪,對絲襪的感覺是更強烈,好似身體同絲襪溶咗一齊。

唉, 中左招...........
1 V# [& l0 x$ {! ?( V8 ^5 {; G上網bid左條女裝牛仔褲返黎, 度量都係27"腰, 點知寄左返黎岩腰, 但係褲筒勁窄........

少少建議, 真係買大多一至兩個碼隱陣...........

once you fall in love with female tight fit/skinny jeans, i would recommend you to wear together with high heels, especially red for photo taking.  it is nice and sharp.
i am a Mainland Chinese girl who was sent by my parents to US for study when i was young, hence i don't know Chinese input method.

已收帖. 謝謝!
, Y, c0 Z" n  L2 H3 k4 T0 Q2 t2 Q0 N+ P& Y: ?

已收帖. 謝謝!
1 j9 {2 p4 t2 ?0 l
& I- S7 v2 U& j5 J3 }0 O[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 22:01 編輯 ]

已收帖. 謝謝!
0 R1 i+ t4 V2 P) L2 P- d7 {; y' w! _' f
, d& I+ N8 C7 ?8 ~/ ~[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 22:01 編輯 ]

已收帖. 謝謝!& ]: X( v! M' u7 k' J2 @* ~3 z: `
' b" g1 D2 @  B% g& R) y