嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

哪位有穿女裝衣物的? 進來談談吧~~~

哪位有穿女裝衣物的? 進來談談吧~~~

難道只有戀物的朋友 , 沒有喜歡穿女裝的朋友嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有e.g 嗎= =?

你想要乜野 e.g. ?

冇乜機會 會著到 其實= =

唔係呀,絲襪,底褲個d著左都冇人知啦

引用:
原帖由 戀物者 於 2007-9-27 23:45 發表 0 b3 b/ P$ j4 X9 J/ U. B: x2 j
唔係呀,絲襪,底褲個d著左都冇人知啦
7 j. N. F' a% Y$ h" k4 H5 @絲襪唔得呀2 O& b& u$ q7 a5 G& w4 G1 q/ h
有腳毛比人見 ' Q( o. U9 J. O( {
- X8 W9 f# G3 g* o# N7 f# Y
底褲 洗果陣要偷偷洗@@?

回復 6# 的帖子

絲襪著褲入面,點會睇到?
$ i2 P3 Z8 K6 p- t/ d3 U! q呢d野當然係偷偷著偷偷洗偷偷曬架啦

引用:
原帖由 戀物者 於 2007-9-29 17:13 發表 0 Q8 O4 W2 b, q. Z
絲襪著褲入面,點會睇到?
- F0 g& s6 J8 a& t, w4 b# S呢d野當然係偷偷著偷偷洗偷偷曬架啦
5 O; U1 i  e+ y3 I& b8 a; l得閒出街先試 ) B3 l/ f; Z% o& {' q

9 \( W, V" ~# X4 b& y' Y2 |偷偷- -....我屋企好難冇人

回復 8# 的帖子

你屋企好多人?

好難冇人-.-...

今日試過著絲襪出街了
9 ?6 f! o1 _$ k6 T# n, x# }4 y' E
熱到冇朋友-0-( g# t0 O' q" A; f0 a

% ~$ K3 \% L& m8 @$ O5 ]% A下次咪搞

回復 11# 的帖子

我今日先著完,唔覺熱
  Z# |) B% d  \, y如果你覺得熱* W; G6 u( W2 e/ I. g+ M9 }
咪冬天先著囉
! A1 n, k" K+ W% }1 S- [* l介紹隻絲襪俾你呀
/ H1 z% |; B7 a4 Z
" U2 P4 ?  H; q6 y, @* G$ ?; W0 _2 N; {+ Z% k
atsugi ge 發熱絲襪,冬天著超正,又舒服,又保暖

引用:
原帖由 cdtv 於 2007-10-4 21:12 發表
& G( D( Q& O, W9 y4 h& {2 T我今日先著完,唔覺熱
# n8 U+ w0 |. q2 L9 o如果你覺得熱
3 E/ H. `1 _2 o& H咪冬天先著囉; c1 F& E3 q  E
介紹隻絲襪俾你呀
2 x0 K1 w% R4 u/ j- Y3 d8 C
" A  \& C4 G6 X( }- ^+ a. {5 W9 M: X+ ^, e8 _
atsugi ge 發熱絲襪,冬天著超正,又舒服,又保暖
9 E0 k/ V/ D$ u' O. [: j; P* Z本身都著長褲啦 唔洗掛=-=

回復 13# 的帖子

我主要是喜歡絲襪的那種質感,所以鍾意著

引用:
原帖由 cdtv 於 2007-10-5 20:15 發表
0 G2 H, ?2 R- g( z  _% L我主要是喜歡絲襪的那種質感,所以鍾意著
, D- x( m  q7 r2 K+ A+ T
NO啦 我會熱死左- -

回復 15# 的帖子

冬天真的不會熱喎
0 q) [2 R1 `( n4 k4 L- F不過你唔鍾意佢既質感的話是沒必要著的

引用:
原帖由 cdtv 於 2007-10-6 15:35 發表
( v( T. o  {0 ^/ Y% o冬天真的不會熱喎! {' @5 r" ]/ ?4 O6 G/ u8 T
不過你唔鍾意佢既質感的話是沒必要著的
3 ]" V1 [8 `% l絲襪質感係幾好..

我都係覺得絲襪質感好好~~

回復 18# 的帖子

你好哦 , 你也有穿嗎?

我都間中著絲襪褲嫁!
$ K5 K; y6 b9 l+ `- y2 O: |多數訓覺著!我唔夠謄出街著啊!
; G2 V* F0 H; w3 l怕比人發現
york