嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人可以幫我訂雙子公主(變身後)cosplay衫??^^

有冇人可以幫我訂雙子公主(變身後)cosplay衫??^^

不過要訂做.好x麻煩
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
邊度有得訂造??
4 Z& V& T6 w5 P) @/ \/ a要幾多$$??

回復 2# pikachu668 的帖子

知就不洗煩><

套衫係靚就靚, 兩套都要訂應該唔平.  
" g/ E8 }; M0 J# l# I5 j我自己都想知邊度可以訂造呢D衫

回復 4# willy 的帖子

我做有份工收入不穩定,買2件一定死不足錢

如果唔係太貴我都想訂造晒2套

http://cosplay.shopping.ttyy.hk/detail.html?product_id=e58ccce64684615b4ed358422415b94c
- A, a6 T# T* x& e" c, @呢度有得訂8 N' E8 n2 E# J8 @/ {
仲可以度身訂造

引用:
原帖由 pikachu668 於 2012-11-12 20:51 發表   ( q7 Z' y; J+ d9 |9 F7 T/ |
http://cosplay.shopping.ttyy.hk/ ... 15b4ed358422415b94c3 a1 R0 V7 U8 P
呢度有得訂/ a/ I) D, H- U: k. Y( a
仲可以度身訂造
/ s, M* W: A1 A  o

0 a& a7 l9 |9 s, E9 o/ z禁睇價錢唔平..... 不過唔知男可唔可以到女裝cosplay衫.....

引用:
原帖由 willy 於 2012-11-12 21:08 發表   , G2 O; t) r6 l1 {

4 ^& c' i! x! g5 |1 y- |
% Q( i/ \6 ~$ Z2 j: O' Z& h  e禁睇價錢唔平..... 不過唔知男可唔可以到女裝cosplay衫.....
6 \8 i2 S8 W% Z1 Q' W! _
應該可以?! 我去動漫展見過男仔著女僕裝..

男買女裝COSPLAY衫唔係太大問題
. C; \+ P( P! t3 s, T反而$$先係最大問題

引用:
原帖由 pikachu668 於 2012-11-12 21:22 發表   # w$ R; a" f+ {2 E
男買女裝COSPLAY衫唔係太大問題$ X5 e# J! ?4 W! p: Y: q4 C
反而$$先係最大問題
( b# z$ c; j/ I# d

1 T! _0 J6 e1 U. [8 Z我正話係度睇, 已經睇到有幾套想要, 計埋最少都要3000蚊先得.......

邊幾套啊??

引用:
原帖由 pikachu668 於 2012-11-12 21:45 發表   + l3 j% Y% |2 @; G
邊幾套啊??
" i: w  H! g; O- r/ y

: p0 g3 ^- H/ O: W, x守護甜心+美少女戰士水野阿美+美少女戰士火野麗+高達SEED-拉克斯歌姬+雙子公主+黑執事少爺女裝....: [# J7 X$ o0 W  y% O6 Y  ]
其實好多都有興趣, 但係錢不夠....

我都有14套有興趣買共差唔多$8000

引用:
原帖由 pikachu668 於 2012-11-12 22:05 發表   ; ]6 g% j0 A0 v# E
我都有14套有興趣買共差唔多$8000
/ f: E  d, h4 |, q& l6 o; x  B5 G9 j3 r: ^1 @
我求其睇已經禁多, 再睇落去真係條數真係不敢想像.....
  V# ^) ~: z2 L其實佢個幾套美少女戰士裙想想買曬佢.

其實美少女戰士果D套套都差唔多一樣/ p' [5 x2 K: X( C  [/ h5 i' N
只係顏色唔同' ?9 w* i' c6 f. t8 `; u- w3 _
咁有興趣要晒??

小妹好有興趣啊, 我要一套男既一套女既, 女既我著, 男既女朋友著
我是莊銘珊 Alice Chong *^.^* . With love and all the best wish! ^ ^V

引用:
原帖由 pikachu668 於 2012-11-12 22:16 發表   & s5 U* h: `! M: D
其實美少女戰士果D套套都差唔多一樣+ e; ?$ q& g+ p9 l' P
只係顏色唔同
, k( U$ z% [- g: Z7 J; s咁有興趣要晒??
2 d" W2 ~# B8 d: j% {
0 h$ F5 P- K. {/ L& A) F! X0 j所以我自己都係諗呢個問題. 我最想買的係粉紅色那一套.

引用:
原帖由 willy 於 2012-11-13 19:10 發表   ( r7 R, F8 c7 k! \
- u; l4 m% f3 Q

0 g5 f: k- H% G. u所以我自己都係諗呢個問題. 我最想買的係粉紅色那一套.
! |2 a! r9 x9 \9 l. e6 M  j4 }
# A$ X% O8 R- B# S1 S' j7 E因為鍾意粉紅色??

引用:
原帖由 pikachu668 於 2012-11-14 18:56 發表   
( m- B' C3 F$ g" t& p) j
5 A. ~2 I# O1 F/ j! c
& V; `( n9 n6 m8 N5 h5 Q因為鍾意粉紅色??
0 f6 v6 y4 T. h# P# Y
: f- N% d% E6 m2 w
8 O, C+ ]% A, T! B+ `
係呀. 禁多套入面最鐘意就係粉紅色那一套, 跟住先到月野兔個套.