嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

去聽Seminar...

去聽Seminar...

又係咁既look...
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
msn: [email protected]
(我係夜鬼,夜晚十二點後先搵我)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
the ps effect so awful !!!
i am a Mainland Chinese girl who was sent by my parents to US for study when i was young, hence i don't know Chinese input method.

引用:
原帖由 zyi8vm 於 15/11/2012 16:28 發表   - J% S1 q- O* A7 n7 t
the ps effect so awful !!!
. P7 @9 X# E$ @9 l% A6 i拿拿拿...你唔可以亂咁講野架

嚇死小妹啦~~巧驚驚呀~~
我是莊銘珊 Alice Chong *^.^* . With love and all the best wish! ^ ^V

引用:
原帖由 AliceChong 於 15/11/2012 17:55 發表   + q; z- u* l* o2 O9 h9 D6 G1 }
嚇死小妹啦~~巧驚驚呀~~
! n4 a9 e. E: N9 f
哈哈哈哈~

買了,不過睇唔明張相.Anyway,
. M$ {9 }/ a( p" I2 O5 k7 j" O. E0 E2 L5 C$ Q
Natasha我地係咪萬聖節個日見過面?妳真人靚好多!
我的標題: 2012 MAMA song (CD included!) Shopping Girl - Harisu 新買條裙好似短左D

嘩,我都唔知點回應好

引用:
原帖由 missycnhk 於 15/11/2012 22:15 發表   
1 ~' n; s# c: J$ \買了,不過睇唔明張相.Anyway,: M1 r4 q, A9 Z( N# h0 r5 n4 @
% Q2 p  D% u) {) S8 L
Natasha我地係咪萬聖節個日見過面?妳真人靚好多!
4 x4 h  j" t$ L) R, w/ r# [6 m, y+ i萬聖節?你係邊見到我呀?

回復 8# Natasha 的帖子

Konnbanwa, tsimshatsuine. (尖沙咀! 多多指教~)
我的標題: 2012 MAMA song (CD included!) Shopping Girl - Harisu 新買條裙好似短左D

引用:
原帖由 missycnhk 於 16/11/2012 22:47 發表   & i2 y6 ]$ l7 d' o8 l
Konnbanwa, tsimshatsuine. (尖沙咀! 多多指教~)
8 I) T, v( f: V  W: u- o
但萬聖節個日...我無出到去喎

不錯

贊樓主!

個人意見:# T* P% d8 L" L" [1 K& ?/ p7 m
Mask樣OK
4 q4 W0 E; q+ X6 y  _, O" y但改到咁有好重既驚嚇成份喎
暫停寫入

Afralding!!!!!!!!!!

打格子好些吧,这个ps比较惊吓的说

quite nice :)

引用:
原帖由 sophia 於 2/12/2012 22:33 發表   ; j5 \4 [) k/ r, Y' L) ?3 q" Y" Q
打格子好些吧,这个ps比较惊吓的说
) ~4 y1 f) T7 B3 Q! X' g
怕羞嘛,咪縮起個頭黎囉...

引用:
原帖由 kellylok 於 2/12/2012 23:22 發表   1 ?! b- k& V! b2 }# [
quite nice :)
. W( O* f$ M1 y多謝你呢個nice...XD~