嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有同好喜歡二手/原味內衣褲嘛?

執過啲中二三妹妹既底褲嚟聞

吓,執到?
係邊度執啊

引用:
原帖由 MS-06 於 2012-11-23 23:10 發表   
吓,執到?
係邊度執啊
學校女廁囉~~~

引用:
原帖由 MUI 於 2012-11-23 23:15 發表   

學校女廁囉~~~
你點入到學校女廁?

引用:
原帖由 stellaleung 於 2012-11-23 23:21 發表   

你點入到學校女廁?
放左學好耐,等人少
成群男仔趁入面無走入去

點解會有底褲係廁所,m巾就話正常啫XD
我都有諗過想偷入女廁搵搵,不過好難

排球比賽後,佢地會沖涼
入到去咁岩有條係度
其他人唔為意就即刻攞左

之前讀d學校都有閉路電影,完全冇可能入到去超麻煩

引用:
原帖由 blackopaqueph 於 2012-11-23 01:47 發表   
我無試過買二手...
其實我最想更係女友一放工返到就除落黎暖粒粒甘用啦..不過好驚拒覺得變態唔敢呢
haha ~ me too ~
女友一放工返到bath 就除落黎, 佢沖完我就鼠入去玩

i love to smell the worn underwear,... womem smell is so atttractive

我超愛德,更愛用胸罩內褲打槍爽一下,可以交流聊聊天

我有好多太太舊胸圍內褲,唔想丟掉太可惜,想比喜歡收藏的朋友.

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-17 11:58 發表   
我有好多太太舊胸圍內褲,唔想丟掉太可惜,想比喜歡收藏的朋友.
那是寶物不能丟ㄚ
要好好愛護滋潤照顧她們

引用:
原帖由 戀胸罩 於 2013-2-20 17:34 發表   

那是寶物不能丟ㄚ
要好好愛護滋潤照顧她們
非常認同!係無價之寶,有錢都未必買到我太太的胸圍底褲,
我會好好愛鍚她們,留給惜愛之士!

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-17 11:58 發表   
系米真架我都想要底底有無喱士可否pm我thanks

有二手/原味內衣褲旦是款色普通不新及有即

引用:
原帖由 CDMECY 於 2013-3-26 11:53 發表   
有二手/原味內衣褲旦是款色普通不新及有即
有無喱士底底??

有需要我問過我老婆肯賣

引用:
原帖由 bb9790 於 2013-4-4 10:08 發表   
有需要我問過我老婆肯賣
賣就PM黎傾下價