嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

俾屋企人發現??

俾屋企人發現??

如果你地俾屋企人發現個D野??你地會點做@@?
% ]/ i+ Y% H, s0 o% c同埋你地多數收埋係邊?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
未發現- @4 p( k' m2 h& ]2 W5 K
唔知會點做% b$ D' U, e& q6 T2 T; P
. k9 x3 J1 D, [4 {6 t7 D
我就收埋o係有鎖o既櫃的% y0 b5 j( i  n( ?' P- b
所以唔驚俾人發現

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-2 21:53 發表
/ R- t: C1 h4 N# A) n0 K2 W/ S未發現3 b- _6 M" F% |7 W
唔知會點做8 Y( m( @7 |% |

! q6 D; c5 m/ s1 g9 b1 \! m我就收埋o係有鎖o既櫃的
. p. p0 i0 w) j2 m0 S7 f- h所以唔驚俾人發現
! R% D0 J# e, {; i0 q$ b/ z, x, v& a& \, |8 z2 {- |" \/ d
我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!

引用:
原帖由 DenzeL 於 2-2-2008 21:59 發表 - k2 m7 d  p- {

' b- R' ~8 h) q4 ]) x6 p- m; K5 M$ G6 i1 T
我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!
, s1 j9 Y$ D$ j8 }) P4 P8 v
鎖住都會俾人發現 咁跟住呢 我都係鎖响柜入面,暫時未有人發現

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-2-2 21:59 發表 : b5 f/ _, ], |/ b+ z$ e

. ^0 L+ i  ~! s% M6 f  m$ y
% X1 x2 d4 y" |2 H: z! x8 B我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!
: G  B6 R( d. t
俾人發現左!?* z) \& o, W2 P  c
咁e+點呀?

廁所假天花上面......

引用:
原帖由 silly1234 於 2008-2-3 02:06 發表
; [- l/ Z; m# C+ D* A* T廁所假天花上面......
; N$ H& r5 B* C. b  o: s  J最危險既地方最安全!?- N* Z5 X. a; A: |9 X

& q. B( N! V8 O: k7 H不過..., E6 r- @5 ?- T8 x2 m
廁所咁潮濕...小心發"毛"

乜0甘大劑? @@ 家陣點攪?

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-2-2 21:59 發表
- v" V# l' j9 u) `- Z
; Y$ Z9 }% y* }
% T; l. x3 n! f6 ]我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!
  l9 M( e3 E8 \6 {" c, i
3 O9 f; m$ d4 G0 z& v  F! N唔係瓜
, m& L9 T+ U; n: v( D* O0 }6 n你開完唔記得鎖返嗎?

我只能和媽說=.=% L3 ~' u: V: m
同學叫我幫佢keep住@@
* {- l# u/ e  E# w5 \算係無事~~不過我真係要加多幾把鎖= =
9 r  h: D& V+ L: s7 b收得再入D~~

回復 10# 的帖子

你有幾多野?  @* [/ l' a7 ?9 [; B  |6 k( a
你阿媽唔會懷疑咩?

引用:
原帖由 awd 於 2008-2-3 02:24 發表
% r9 j  c) L* Y& a9 P0 q0 H% m0 D9 @. O
最危險既地方最安全!?/ A4 W& `% _/ T$ Y" @

9 K% S. a# E, w2 ?0 `不過...0 u; T5 ^/ x3 ^( \, E
廁所咁潮濕...小心發"毛"
$ b, ]* ~& J( J; W, l' j7 X# V最多都係得幾對絲襪姐,因為我只係鐘意鐘絲襪姐,對裙(睇女著就ok),女裝底褲,高跟鞋冇興趣.) _# R  u% z4 r1 l: D
我踢波o既,男裝底褲都好快打柴,女裝恐怕 1 |7 T! h5 V9 r$ v* q, [
我好憎尖頭鞋.因為d腳趾會變晒型好核突

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-3 13:26 發表
  ]+ X- a, j7 w2 Z$ r7 a你有幾多野?& y9 Y  d9 l4 k' p$ l& Z
你阿媽唔會懷疑咩?
9 ~, e% \' V+ J5 J! N
, f8 g; ?% L2 }( T目前得一件校服@@
, q- e4 j4 ]& x  N3 }呀媽應該唔會懷疑既~

o........咁慘啊!
8 n: K/ f$ \/ o+ L) m9 K/ N5 ]我放左d袋到啊!如果佢想搵我個
" z7 J: N# F) x3 I2 P1 q舊袋d野就慘啦!不過我屋企人
. X. V& T5 B6 c, A* x  H3 c3 C/ y; \唔多搵我d袋d野!
7 u0 I1 f7 w/ `' S4 ?除左我屋企人唔見野就大件事d
0 @% f6 m) l6 ^- ]1 h% M會可能周圍搵!

我都係著阿媽d絲襪~  D, G7 E; w% L" m. }' \0 p
著完擺番入去一d事都無- k6 m7 `6 M6 m! [
哈哈~

我就擺o係衣櫃度,不過我好驚我阿媽搵到

我前年都試過俾亞媽發現我全部絲襪同cd 野, 雖然佢好震驚(佢只係震驚在我有咁多絲襪), 但我都嬲左佢大半年(因為隨便摷我d 野, 仲要連續幾次, 每次摷亂晒), 其間一句野都無同佢講過, 之後佢都無隨便摷我d 野啦, 就算摷到都唔出聲, 依家我d 衫都係就咁放係衣櫃無鎖
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

其實家人係好應該留 d 私隱好 =.=, 摷人野真係唔好

解決了= ='解事完左啦= =
9 h% G; ~2 v" Q  @5 i發誓下次唔會再發生尼種事

我好耐之前都俾阿媽抄到過= ="5 e1 j1 O: Y  {6 j* \0 ^
我自己都o左咀
+ j* d1 j# q, c) n咁都俾佢無啦啦見到

最近訪問的版塊