嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

俾屋企人發現??

俾屋企人發現??

如果你地俾屋企人發現個D野??你地會點做@@?2 ]7 f, A5 i; a' T
同埋你地多數收埋係邊?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
未發現- K* t# T6 D# b5 x
唔知會點做1 I6 v7 N* z5 I3 ?8 [
/ L) W5 y2 @( R
我就收埋o係有鎖o既櫃的: g! m9 P/ `, m- ]! t
所以唔驚俾人發現

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-2 21:53 發表 $ N& y9 s8 t. ?; o
未發現
+ A0 ~' Q8 H; i$ X唔知會點做7 A1 h8 k( q0 t. z7 ~

# s/ c- i. E, [; U我就收埋o係有鎖o既櫃的
5 o; e1 ?2 Z5 D$ {" n所以唔驚俾人發現
  ?+ z  R3 g$ l* j, P: s
  D+ U  ^5 l. Z, D( P我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!

引用:
原帖由 DenzeL 於 2-2-2008 21:59 發表
4 \0 }/ N" I" {, D% n- }2 J; k5 y) v
( g7 ~- }" V; a
我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!
" U# u0 H" g6 p/ y: }1 K3 p
鎖住都會俾人發現 咁跟住呢 我都係鎖响柜入面,暫時未有人發現

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-2-2 21:59 發表   P1 S; ]& Z& H% K# ^6 Z. k
& r/ A! w+ Y" A* a! D! p
% o; |1 x9 b! G
% s8 {9 L: e8 ^
俾人發現左!?' y3 S5 ]3 L% O8 y
咁e+點呀?

廁所假天花上面......

引用:
原帖由 silly1234 於 2008-2-3 02:06 發表 0 g. m, v1 {& A* |1 A2 L
廁所假天花上面......
5 ?! h6 J* @3 C- E  t" z
最危險既地方最安全!?! {  L2 ?4 j. M- G* [

, t" R* z- A7 O& a" |+ ?' j8 ]不過...9 H: W( x; o$ n. r% [
廁所咁潮濕...小心發"毛"

乜0甘大劑? @@ 家陣點攪?

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-2-2 21:59 發表 ( p4 N. I8 Q( q" n8 f0 m( D5 u# G. Z

: H* j" m! G4 M, U- f& M0 t) }6 U" H. a4 R- O) E
# h1 u  O0 A3 P0 Q( k! B2 k) `6 g' V) n9 a" w7 a/ t. X4 }
唔係瓜
8 [% `& D; }7 p# L3 [你開完唔記得鎖返嗎?

我只能和媽說=.=( a) t/ L) }! C" N/ s
同學叫我幫佢keep住@@  I- ?; E$ e( o$ M7 m
算係無事~~不過我真係要加多幾把鎖= =
* z3 V) n3 f2 c8 c$ g4 w; g% M收得再入D~~

回復 10# 的帖子

你有幾多野?3 ~0 A: x5 ~5 J% W
你阿媽唔會懷疑咩?

引用:
原帖由 awd 於 2008-2-3 02:24 發表 ( H/ f( U; r1 B0 r0 J* P5 {
3 B& ~- l/ S" b4 O
最危險既地方最安全!?
" X( R1 x; g- K. {0 r# o" O. B: u, U
不過...
& W3 z! S. `3 s1 t+ m廁所咁潮濕...小心發"毛"
7 x6 S  s: G, Q7 A) X2 o
最多都係得幾對絲襪姐,因為我只係鐘意鐘絲襪姐,對裙(睇女著就ok),女裝底褲,高跟鞋冇興趣.
) t7 [  G% x9 |4 H! h3 G+ F/ W+ y我踢波o既,男裝底褲都好快打柴,女裝恐怕
2 t- V1 n8 L+ u! k/ ?. S我好憎尖頭鞋.因為d腳趾會變晒型好核突

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-3 13:26 發表 ; V4 O& G! t" d& F
你有幾多野?% W. ~# d' j! {' C, D
你阿媽唔會懷疑咩?
1 N* \& `3 C6 t% Z2 `- F- T. T! {# y( A) ]
目前得一件校服@@: D4 A  Z$ _; I4 j0 [1 M  @5 p$ _
呀媽應該唔會懷疑既~

o........咁慘啊!
2 [* r5 _7 [. c+ ^  t! f, G我放左d袋到啊!如果佢想搵我個
: }+ n; U2 i5 Q# S4 k/ S舊袋d野就慘啦!不過我屋企人) ?! h/ H1 j0 {5 h% ]3 w  ~1 Q  i* N
唔多搵我d袋d野!
6 t# q$ L6 S& z" l9 d: m5 q" X除左我屋企人唔見野就大件事d
( F/ o! L) h8 o4 ^7 a% |* f會可能周圍搵!

我都係著阿媽d絲襪~
7 F7 t( m6 n: F" V6 J. x' i6 b) |著完擺番入去一d事都無0 q, y9 L* t& a3 z! G# m
哈哈~

我就擺o係衣櫃度,不過我好驚我阿媽搵到

我前年都試過俾亞媽發現我全部絲襪同cd 野, 雖然佢好震驚(佢只係震驚在我有咁多絲襪), 但我都嬲左佢大半年(因為隨便摷我d 野, 仲要連續幾次, 每次摷亂晒), 其間一句野都無同佢講過, 之後佢都無隨便摷我d 野啦, 就算摷到都唔出聲, 依家我d 衫都係就咁放係衣櫃無鎖
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

其實家人係好應該留 d 私隱好 =.=, 摷人野真係唔好

解決了= ='解事完左啦= =6 b3 |8 v! Q7 I7 i/ q( j$ k3 n
發誓下次唔會再發生尼種事

我好耐之前都俾阿媽抄到過= ="
5 c# }/ [" f0 f+ P: P& |7 B我自己都o左咀; M- b  m* ~3 H) Y4 D7 R7 R
咁都俾佢無啦啦見到