嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

WHY?點解近來好像很多靚妹妹消失了?

引用:
原帖由 心儀 於 2012-12-7 09:51 發表   ' H8 U; p/ w0 X1 e

+ b5 q0 i7 K* G8 P7 F5 h) u「在這圈子太活躍和周圍識人是禁忌」- G3 T' M3 P0 I0 S& Q$ }

! c. H$ g$ B" F$ D* I$ ^  ?3 Z「戀物是精神病 」8 s9 e! n9 x8 K" O  C

, X) ?& G9 x9 i
# u) p+ @9 U+ H8 ~3 n( s
$ G( B) J  o5 L, f  w
100%認同
- D) M% j# p! P( h2 @. E6 ~ 4 R7 R4 P; C5 D
原惠女俠 哎呀 劍劍婉雅又無情 刺破男人心

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
話說回來,呢個網既GUEST點解長時間都咁多人0-0?
5 m! ~$ }3 C6 ~, E  k, X! b. t0 ~1 v6 C
重有我都唔知點解CD左要出街, 為什麼0-0?

引用:
原帖由 示申禾口女夭 於 2012-12-2 23:40 發表   5 T2 g! X/ U5 q+ {- Z# b
WHY?點解近來好像很多靚妹妹消失了?她們去了那裡之前最喜歡的心儀(可愛形),已經很久沒POST 相了,近來最喜歡的TIFA (性感形)也好像關了自己的POST走了,有人有她們的FB 可以分享下嗎?
6 f2 a3 S$ j5 t* W- |+ @1 b今耐冇上來估唔到有人提到我,只是唔post相在這只放到FB

引用:
原帖由 akina 於 2012-12-13 23:07 發表   ; G% _$ k" x1 Y  C) S- ^
話說回來,呢個網既GUEST點解長時間都咁多人0-0?
$ N/ ~. W3 B) `: ^2 q, F4 V3 Y
# \, C* Q4 T" g  I. X! }; n重有我都唔知點解CD左要出街, 為什麼0-0?
$ Y$ i0 Z6 C+ t. A/ N7 e' O& p% l為什麼嗎?那麼你為什麼放相上來這裡,就是想給人看,出到街去旺角走走就是証明給人和自己知道,自己的偽裝合不合格
$ N  o0 S6 Z2 ]9 _# s) O
9 ~  d0 }; n! L- k; j5 H[ 本帖最後由 TIFA 於 2012-12-14 08:36 編輯 ]

引用:
原帖由 regina1010 於 2012-12-11 08:03 AM 發表   
2 P# {; l2 f# p6 W9 F, N& s唔駛驚,仲有可愛教主Suki siu妹妹撐場  
3 _( U( R/ |* [: X( @4 [6 ` ~~~我幾時成為了可愛教主嫁……!?
1 i3 g, ?5 k5 n! t) e' |提外話我D相大多數都FB~同CD行街真係個人喜好~姐~總是有人不喜歡行街呢~

我會再po的
/ l! E% M- A+ C, P0 [3 \等等吧!
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

引用:
原帖由 涼宮春日 於 2013-1-24 19:22 發表   & Z! H4 k. W5 K  c! ~
我會再po的
2 y+ N2 F; Z- `. i, T2 v等等吧!
0 U/ F7 y3 s' P! D
等你post新衫~

哈......CD永遠認為自己是變態ㄚ......多認識一些人吧...
9 A2 a$ T! J8 H% |1 A3 ?, {* K  Z/ y頂尖的CD會迷惑所有遇到他的男人.......基本上....須要時間...

冇得睇WENDY既相係可惜D...
; W6 V# |9 O7 P% v! R
引用:
原帖由 wendy2006 於 2012-12-6 01:19 發表   
8 T: t- M/ }( y6 ~女神級係咁ka la

引用:
原帖由 akina 於 13-12-2012 23:07 發表   , v1 Y- S* B3 X+ I8 K1 @4 [* X3 _
話說回來,呢個網既GUEST點解長時間都咁多人0-0?& p! \! C; i$ z) V# z* K/ E
! f( u4 W" `' D3 m, m$ I5 D
重有我都唔知點解CD左要出街, 為什麼0-0?
$ M5 C- V/ I8 B
體驗女生嘅感覺?
# R3 K" m' L3 ~8 A# H另外有啲人希望以女生嘅身分生活, 好自然會CD落街