嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

第一次買女裝衫可以即場試穿

第一次買女裝衫可以即場試穿

最近女仔都開始穿厚褸
  u3 l% t2 ]6 ^/ o0 P  m但女裝厚褸始終同男裝既唔同8 R& b& }+ P& Q- x/ S" Z; a
都仲係帶到個線條
8 K2 c  c) z5 h6 l0 H所以我前日心思思走去睇
  D: ]8 C" O1 K. I; w7 ~
- c& e, |% `$ o( E有個sales走嚟serve
. N- Y( x1 i! _問我穿果個人係幾歲, 幾高, 幾重
" z* r& q+ C: A2 U我話年齡20左右, 高度同我差唔多, 偏肥, H9 Q8 F& T2 ~& B, T  x
佢話, 既然佢無嚟, 身高同你差唔多, 不如你自己試穿啦, 試左啱先買
% T1 p. R$ i0 C結果就享受左一次買女裝又可大方試穿既購物過程 ; _  a6 u0 O7 ~4 L8 O
/ @) f2 E! w; a5 ^/ n. y) g' U
P.S. 我唔係第一次買女裝, 但咁大方試穿係第一次, 所以當時真係覺得好興奮, 感覺上似係女仔買衫
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好開心啊!邊間咁好呢?果時有無其他人?

引用:
原帖由 iamafraid 於 2012-12-10 15:49 發表   " z+ z0 K# {, m* I: q6 C3 @+ b/ ^% Q
最近女仔都開始穿厚褸) y0 O/ t; N: w  T: x1 m% ^
但女裝厚褸始終同男裝既唔同
) r3 E1 g( W( }5 [都仲係帶到個線條
% h' b( a& Z' P2 y0 m" M, ^7 x所以我前日心思思走去睇
- D5 b& A+ Z+ S$ o- p4 G$ P$ i' s4 l8 j7 k$ R  L  @: L+ D8 W
有個sales走嚟serve
3 U& w% r& t& D8 d9 D# g問我穿果個人係幾歲, 幾高, 幾重
7 ^1 c! t& u! x我話年齡20左右, 高度同我差唔多, 偏肥  X: I2 e4 a# D& @1 K3 u* I/ Q
佢話, 既然 ...
% `( k% f8 j% n. e1 W) a- Y( @2 o, `- _7 W
根本個sales就知道係你本人想買俾自己, 不過為免你尷尬, 假意問你買俾女友, 叫你試穿, 做到咁體貼, 你想唔幫趁都唔得啦

我相信那店員深明「你朋友就是你」的道理

那摸好我也要

邊間店咁好啊??
3 @/ z- b' T# ]. N唔知如果買裙又有無得試呢

如果買bra有冇呢

引用:
原帖由 applebaby 於 2012-12-10 16:16 發表   
. B) w! R9 U/ v& i$ |; ?9 N) a$ g好開心啊!邊間咁好呢?果時有無其他人?
; |7 j8 r8 p5 p9 _3 ]% r3 U5 m5 C1 w- x1 u/ H& S7 I
係大陸既

引用:
原帖由 CD_Q 於 2012-12-11 04:04 發表   
; F) j: q6 j; X. _: w  c0 j我相信那店員深明「你朋友就是你」的道理
" o& O3 z/ j! J( w+ k, K. p/ \0 }* I
. {  k2 v. }0 R
唔肯定, 佢一直都有話"我個骨架應該比佢大, 所以差不多就應該合穿了"

引用:
原帖由 pikachu668 於 2012-12-11 12:49 發表   
' e3 X/ \+ i1 P邊間店咁好啊??
% B( @) a( F( z9 r- @- v唔知如果買裙又有無得試呢
8 a! R& {7 o: a. C1 `
, K* {4 D' p6 o0 L+ `我都諗緊呢個問題

其實有很多男仔都會買女裝大褸,因為女裝比較修身,而且有些女裝大褸同男裝無咩太大分別

引用:
原帖由 miku386 於 2012-12-12 14:35 發表   * b5 C7 N, J! _! g$ Q3 g) C; ?
其實有很多男仔都會買女裝大褸,因為女裝比較修身,而且有些女裝大褸同男裝無咩太大分別
- V% l& g+ r. G
7 t5 }" c! v; j! T( E香港係, 但大陸唔同, 思想較保守

引用:
原帖由 miku386 於 2012-12-12 14:35 發表   
( {9 F7 B4 R% y/ i+ {4 [其實有很多男仔都會買女裝大褸,因為女裝比較修身,而且有些女裝大褸同男裝無咩太大分別
' m% T( p$ c8 U8 ^$ K- U9 j

$ b4 ^; v2 d4 h  B# F  }我早兩個星期在H&*試過咁  即穿上身, 岩左, 即除, 比錢.