嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實男仔點先有襪褲呢???

我係街到成日見到d女仔同女人著住襪褲 , 看來舒服又美 ,1 B! `* V* C# Z6 s" ?
我真係好想要啊 , 但係我係男仔 (12歲) , 又唔敢直接去女人內衣店買襪褲  ,6 `- `' r$ S) b& b  l* f
所以我想問在坐的男仔 ,
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
俾錢買咪有囉!
5 z- \' V, R" e
0 W9 l1 e8 ?- E其實你又可以借住亞媽,家姐細妹啲黎試下先,不過你可能會同我們一樣,一著就上癮,難以自拔了!0 U# Y' r8 K1 {. Y* N

7 B5 X7 P, n% h% b8 A) _2 D記住你著完之後將你的第一次著絲襪的著後感同大家分享一下喎!

有冇女朋友仔呀? 可以叫女仔幫你買或者給你作為留念.& [. l: [. b1 L- V9 t/ i% m
點解你咁想要? 會上癮個BOR~~~
# l- R: G7 ~& G5 p1 J2 E都係正正經經讀好書. 識個靚靚女朋友仔仲好啦~~

我問左阿媽,她話我變態wo,me又無家姐細妹T.T

去西環搵Isis姐姐就會幫到你# a0 T2 G0 B  n' }8 q
引用:
原帖由 z7309 於 2012-12-22 22:01 發表   
0 e8 d- W1 v. j5 P8 ?; [# y我問左阿媽,她話我變態wo,me又無家姐細妹T.T

引用:
原帖由 gila 於 2012-12-22 22:00 發表   / a+ `" t/ b* Z8 I$ p5 R
有冇女朋友仔呀? 可以叫女仔幫你買或者給你作為留念.8 u7 r( |$ @- B6 s+ |% e
$ |8 R8 w7 _1 p1 t  ]( Q( f% z# B要視乎你D朋友仔係未好同學,萬一佢地都覺得你變態又亂咁揚開去,都可以好大鑊... 當然唔係話無可能搵到肯幫你又唔會亂唱的女仔,只不過想提你小心搵邊個同埋點樣問。

自己去百佳果D買

回復 1# z7309 的帖子

去惠康or百佳買住先啦

比錢 我幫你買

惠康,百佳果D質素好差,你著完一定會覺得唔舒服!1 g; M( g' `# b6 ~

8 |9 W3 p& {/ u如果要易買,一係去UNIQLO,不過比較貴($79)
) B' w6 Z/ {8 ?- f  ^" Z1 \但保證你著完會好享受雙腿被包住o既感覺!

引用:
原帖由 z7309 於 2012-12-22 22:01 發表   
) @. o7 l* ~) L( h% }我問左阿媽,她話我變態wo,me又無家姐細妹T.T
% _) [3 G9 o4 H- p0 _

8 C4 b# G# t5 g* @咁你咪唔問囉,借jer!

你太細個還讀書不要太沉迷,真的想買去百X或惠X吧,平些試試,到出來返工才買貴些吧.
  @' v0 f" |: z$ R1 k8 V, p) ^$ I再唔系找這裡的姊妹幫手吧.

引用:
原帖由 gila 於 2012-12-22 22:00 發表   : S6 |2 j$ I0 h% U, n5 M+ o& N9 x
有冇女朋友仔呀? 可以叫女仔幫你買或者給你作為留念.
# @, T/ g% d. j( N  t8 ?' m4 M點解你咁想要? 會上癮個BOR~~~( b* j/ D7 E9 }
都係正正經經讀好書. 識個靚靚女朋友仔仲好啦~~
! G' P$ f* A( p; H6 T
& l, ]( b! W/ I" m" @
100% AGREE!!!
" g9 h# p3 T7 U, X4 \7 B9 j3 C* a. Z0 @
呢家野會上癮嫁. 樓主仲細, 未開始都仲叫做可以壓抑下.
7 t0 {* G3 h9 m$ e; d; l
  |( P% f  n6 C2 g試下搵D其他興趣, 分散下自己的注意力啦! 第日搵個女朋友, 叫佢著比你睇/摸/玩仲好啦

去7-11買啦,三十蚊咋,不過小心上㽼。

去超級市場或便利店啦

這是一條不歸路
3 ?  ]4 D9 u) P/ {) E# H) p5 q- Y+ ^$ Z
一旦開始6 X& p3 `) J6 Q
就會一直想買

supermarket can buy la...

日本城都有好多

引用:
原帖由 KC123 於 2012-12-24 00:14 發表   
+ B8 E' I+ n, j8 o日本城都有好多
+ ]% w; a2 _7 r9 D
3 |9 B  `5 S5 P  B8 V
日本城都係賣30蚊左右,仲有好多花款!6 s2 w$ R% d# z
不過質素一般,只著幾次就ok
' t8 e: w% N% f" X/ ?8 s+ L# I- H
樓主12歲可能會易D著,成年人就可能唔夠長