嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無試過著比人射過架bra同底褲??

有無試過著比人射過架bra同底褲??

有無試過著比人射過架bra同底褲??有d咸味!好正~
覺得好的就按一下感謝吧~~

no,But i want to try

試過
% q& C$ K5 K: [7 O鞋都試過7 p" m; v' `  l
感覺好賤

係粒連度熱熱地幾好feel呀!!!!

好激, 但相信會好興奮

都未試過 有機會希望一試

想試 , 但我想有多D精會更加爽 ," x- [+ h* S2 I/ `
只得我一個份量唔夠

聽講精液養顏喎

i always do it. very sexy bra.
i love bra

好好玩咁haha,應該有人會想用精底包住打tim

著住比人射可能更正

自己倒立顏射自己吞返就試過^^
+ H" x1 Y/ f! q  z) q真係好似女仔咁架

引用:
原帖由 christychristy 於 2013-10-14 00:23 發表   
7 j/ }7 M" G. ]- `自己倒立顏射自己吞返就試過^^
$ x6 U' E/ A3 H, ^3 i( x真係好似女仔咁架
  R) [, z. }9 v1 v- |6 \3 C就咁吞返自己啲精就好耐無試過,而家成日幾個射埋溝埋一齊食

引用:
原帖由 christychristy 於 2013-10-14 00:23 發表   2 G' P# d% ~- {& @  e
自己倒立顏射自己吞返就試過^^4 U; _- A5 T/ {
真係好似女仔咁架
- R* b# W4 W# I: y: ~
! q$ z7 W0 A' x' S  f( J我成日都甘做,好好FEEL!!!
high and dry

我都想試下射人同比人射.

引用:
原帖由 yoyochan 於 2013-10-15 16:40 發表   # ?* k( ^& U5 @% }2 Q' G* W
4 a- A0 |/ F' h& n% X; R
8 @, q4 i# i* t# r- T* Z: e: c如果口爆呢?
high and dry

YIN'Special
www.yinstore.com
內有大量大碼高跟鞋.香港獨有款式

引用:
原帖由 yoyochan 於 2013-10-15 16:40 發表   / J+ }: ?+ s7 X! ~& z% E
7 Y" ^* u# h& h8 a5 a2 Y我只係鐘意比人射

未試過
6 Y3 w; K, Q  ?想試下

引用:
原帖由 MUI 於 15-10-2013 17:28 發表   + o9 m+ g3 O; W  `

7 h* c! q$ i  m, L$ W我只係鐘意比人射
+ Y; `2 x5 o; }1 U" R
咁你最多試過比幾多人一齊射過?