嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無試過著比人射過架bra同底褲??

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   
8 W+ j  `6 N! s( K0 h! ~* t8 ~; d2 Z8 {0 b. @
咁你最多試過比幾多人一齊射過?
5 |- ]) [0 j5 r* P: O& Z9 j9 j# R
想百人斬av?哈哈

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   / V8 o( m  @  ?# p! s6 H
0 ~% v# v9 c% x! G3 W- X2 J
咁你最多試過比幾多人一齊射過?
3 \9 t2 W- Q' E+ k' R0 T; O三個男人對住射

gay?: X$ J& C8 W& |& I6 _4 ?/ R
你地真係好變態

引用:
原帖由 seecsee 於 2013-11-13 19:15 發表   ( h0 Q3 D; s, u& ]  X& {
gay?/ |. P  K7 q- j) g2 z
你地真係好變態
# W+ X" I6 \# q

0 ~3 m0 w0 l6 Q9 O/ n+ p7 r) D我唔覺得呢啲係變態LOL

全身射??!!

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-11-26 21:48 發表   1 r$ x0 B7 d, C. y; Q
全身射??!!
* b4 f4 Y+ o6 W7 B0 c8 X+ V

7 P- p: g( }5 b9 R, nSHOOT ON MY FACE

幫佢含or打飛機?

回復 3# MUI 的帖子

鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正

試過 著住黎比人射落bra到
$ f$ Y4 _, L) I# j8 }+ Z1 f- kUp住精係胸到! v- _# T' w6 ~9 V  V
感覺好正好淫好女仔

試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲
) k3 ]9 F  a# _: t# }
! w, q  m$ n6 S1 \& t5 Q+ w& C9 F4 c1 p至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,6 c3 y# H5 t1 S2 E

5 L7 c  ~. u( a: O1 d( ?* l. m講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著左,1 a# H6 z7 Q" ?% s8 |
6 U) J" `0 S* A. [2 F$ G$ ^% V
第2次就更加唔洗講,被含完、被插完仲要對著高跟鞋裡面狂射然後比我著8 H/ B, ~. p: g6 w3 r: K- V
  p& W) b( I  ^4 N" P/ M
至此著起高跟鞋已經忍唔住想淫起來

引用:
原帖由 bkkss 於 2012-12-26 12:49 發表   ) P$ x% u% a4 @
有無試過著比人射過架bra同底褲??有d咸味!好正~
8 B8 e, m: E6 v! @
$ [" {1 d' t5 M- v2 _& p
如果有我會舌一吓,啲精華

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2018-11-30 22:07 發表   - N0 \3 m  d  c. g  E5 t
試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲- y. ~# e' u( w0 b; m
; {' `. O' ?: G: v, j7 U( X* v
至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,; s* n* B4 P1 F8 T0 n" [1 v

2 ~3 [% u) R; t) p講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著 ...
+ w* k$ k6 I/ |. f# G
. u, |. E5 T2 p; @" k# q/ }4 s好好的經驗⋯⋯我也想試試

引用:
原帖由 73A 於 2018-11-16 08:10 發表   
) ]  ?1 j  z' X2 F試過 著住黎比人射落bra到
; ?/ L: q* ]) K5 v3 m0 RUp住精係胸到
( B( R: H. c$ |. d6 o7 _3 t5 p感覺好正好淫好女仔
3 O8 C6 m* [- R  |& K" ?/ M* i. d3 i5 N: S  M2 i& [- s
我也十分想被射

引用:
原帖由 staccatiss 於 2018-11-10 12:46 發表   - s; `# K2 e& Q( i: H
鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正
8 I- ]2 p' G& s2 v+ }, K# X6 c$ K! `1 G' G) C
可以射在我,穿cc 的腿

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-1-26 14:02 發表   
/ H# ~6 ~$ k; d係粒連度熱熱地幾好feel呀!!!!
: e' m' C9 m5 l6 E& x
% t" m# m% S4 C$ d1 m& m) A被射也十分舒服

引用:
原帖由 GE9596 於 2013-3-5 20:20 發表   ' Z4 _; c- d$ Y/ F* H1 M* P; e8 k1 i2 G
想試 , 但我想有多D精會更加爽 ,+ P9 w, v( G# Z2 v. B' j: @8 q
只得我一個份量唔夠
1 d6 r" `6 P/ J3 h& }5 V3 w
# \% c5 X! e' H1 D- r2 K9 [# j) }9 T
被射的感覺真好的% f+ y: a5 P6 V3 W" A9 W5 K/ \
想要感受到阴道高潮

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   ) ?; y. I. c/ E- _3 K
著住比人射可能更正
% X  j3 Q( I# Y4 ]  L6 G

$ U/ L- h3 `( S# M8 W+ A% {! ~& H7 h我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   
  ^, E3 K9 Z, ?% b著住比人射可能更正
& d+ L, S1 J# I% D9 o; @8 m8 L# g- L4 T* ^
我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 christychristy 於 2013-10-14 00:23 發表   
! k5 ]4 l2 e  X$ J6 A7 D( Q自己倒立顏射自己吞返就試過^^
; t0 e/ J+ X" u; `. p0 r真係好似女仔咁架
( I: l8 [1 m) T3 Q  E

$ s" n. T4 h/ h9 E6 H: w我也吃過自己分泌物

引用:
原帖由 yoyochan 於 2013-10-15 16:40 發表   8 D: m6 {, m9 s
我都想試下射人同比人射.
( e+ h2 k/ j) x7 o! r6 H
9 b2 G( O6 S8 X, Q; X被射可能更爽