嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇全身(LATEX)乳膠衣同好者,交流一下

我有對latex glove 可以交流下
btw 想玩下娃娃奴

如果主人中意,小妹願做一生他的乳膠公仔

先減肥才買

睇黎喺香港好難搵到膠衣同好。如果有既話記住加我SKYPE一齊交流下^_^ [email protected]

不知不覺
我開左呢個post已經三年了,多謝各位同好支持及意見。
歡迎各位同好keep on留言及交流。

引用:
原帖由 zyleung21 於 2015-12-29 03:23 發表   
睇黎喺香港好難搵到膠衣同好。如果有既話記住加我SKYPE一齊交流下^_^ [email protected]
哈。。。你賣廣告牙(收你廣告費na)
係lo。。。。點解香港咁難搵膠衣同好架-.-""

早前你失蹤左一排,我幾驚冇左你呢位專業級同好。
我而家知道你還在,咁keep contact in skype!!

我終於買乳膠衣啦,放張圖比大家睇下先。

我係這處買。。
http://www.latexcatfish.com/xcart/home.php
歡迎大家留言及交流,謝謝!!

未了願

我替你朝浪濤吶喊 聽聽有沒有被迴響

青春怎會零創傷

我超愛全身乳膠衣,非常性感

引用:
原帖由 123456cd 於 2016-2-20 09:36 發表   
我超愛全身乳膠衣,非常性感
係牙。。。做得貼身既話,係非常性感
未了願

青春怎會零創傷

我覺得我對手套做得唔夠貼

引用:
原帖由 chillyez 於 2016-2-21 01:03 發表   
我覺得我對手套做得唔夠貼
你手套係乳膠?係邊度買?
可唔可以post出黎,交流下牙?
未了願

青春怎會零創傷

Latex都鍾意,我就鍾意latex hood多d...

新手報到,想認識多D latex同 catsuit愛好女士!

i love latex too... i would like to be latex doll and play by my master

好鐘意,但始終沒勇氣買。。。

呢個tumblr好正
影得好靚
http://reflectivedesire.com/

很喜歡但沒有真正latex著自己太肥了,有淘一些東西回來滿足一下

Awesome!!!

我蠻喜歡乳膠褲及乳膠襪   很性感

還有更新個貼? 大家還玩膠? 我係新玩家