嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇全身(LATEX)乳膠衣同好者,交流一下

好正好鍾意
深兒

如果係鍾意全包

有冇興趣過黎香港做女學生校服公仔被我?
暫停寫入

我也很喜歡  有機會可以一起交流交流哦

very good~~~<3

有冇香港同好,要女仔,屯門住

回復 1# TYRONE_0113 的帖子

重點,樓主有試過嗎??

有冇香港玩家,可加wechat

點解冇開群㗎, 好想搵多啲同好

你又有開群,玩膠衣?

引用:
原帖由 Master-P 於 2016-4-11 20:14 發表   
Latex都鍾意,我就鍾意latex hood多d...
Latex hood就麻麻,中意catsuit多D!!
未了願

我替你朝浪濤吶喊 聽聽有沒有被迴響

青春怎會零創傷

引用:
原帖由 HitchSol 於 2016-4-28 05:45 發表   
新手報到,想認識多D latex同 catsuit愛好女士!
我都係新手,我唔係女仕-.-!!
未了願

青春怎會零創傷

引用:
原帖由 Jessicaluv7 於 2016-10-10 00:29 發表   
i love latex too... i would like to be latex doll and play by my master
我都中意咁玩!!
有機會交流下!!
未了願

青春怎會零創傷

引用:
原帖由 LeylaShibaru 於 2016-10-30 20:06 發表   
好鐘意,但始終沒勇氣買。。。
需要勇氣買!?
未了願

青春怎會零創傷

引用:
原帖由 ericchan 於 2016-12-2 19:30 發表   
呢個tumblr好正
影得好靚
http://reflectivedesire.com/
我都有睇過佢地短片,好正!!
未了願

青春怎會零創傷

引用:
原帖由 oloveglovec 於 2016-12-26 04:43 發表   
很喜歡但沒有真正latex著自己太肥了,有淘一些東西回來滿足一下
你淘什麼滿足自己!?
未了願

青春怎會零創傷

引用:
原帖由 準子學材 於 2017-3-26 00:39 發表   
Awesome!!!
Thanks!?
未了願

青春怎會零創傷

引用:
原帖由 星月秋 於 2017-5-11 08:58 發表   
我蠻喜歡乳膠褲及乳膠襪   很性感
香港同好!?
未了願

青春怎會零創傷

引用:
原帖由 tsam092005 於 2017-11-12 09:24 發表   
還有更新個貼? 大家還玩膠? 我係新玩家
我都係初心玩家,最近我再玩返膠!!
未了願

青春怎會零創傷

引用:
原帖由 深兒 於 2018-5-16 12:31 發表   
好正好鍾意
香港同好!?有冇買過膠衣!?
未了願

青春怎會零創傷