嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

越來越多姐妹CD出街影相

引用:
原帖由 TIFA 於 2013-1-30 18:24 發表   
1 g" D9 R" V! ^4 \- ?6 Y' v+ l  N( F, q( Q& Y1 y' U0 E! f
一張在旺角東鐵女洗手間,一張大圍鐵路 女洗手 間,一張東鐵內,一張沙田新城市廣場屈臣門外大鏡,一張在家準備新年出街試穿靚唔靚7869578696786977869878699
! W$ R$ R- q6 U2 _& z
阿妹小心呀…!去女廁就算有醫生嘅GID證明都未必有保障嫁…!小心為上啦…!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
出門重點還是要自信與自然ㄚ.........美醜並不重要ㄚ....重點是儀態和步划...至於聲音....那就須要練習...加油...

回復 21# adam5354 的帖子

我成日都去女廁嫁啵

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-1-30 17:29 發表   
6 u' ~- t: k( I+ B/ e7 [7 Y% ]5 @$ ?
當然用女聲啦~~
8 v  q" {; e) @1 j6 N我有時唔化妝就出街添~~  _5 h7 P. X0 I: A- t
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=32305&highlight=
# X9 p  z6 N; R! z$ L1 K, @$ h

& V& Z  a, U* o6 b& ^+ s
5 O! {$ L' ^' E' ]3 ~0 G7 R / d$ b" g$ @: C- k) H; F7 X
利害

引用:
原帖由 rac 於 2013-1-30 17:34 發表   $ e% R) {: F# n5 p: B

% f8 k; g0 V- e就算發現了,他們知道你是客人,也不會待你如何,反而在街上被發現,就尷尬死了
7 l+ b: t& _  t4 P- V
) _! `1 E( |6 z* @+ R0 U) V# w+ p& s% h' d& z3 l) Z
可能在背後和同事笑

引用:
原帖由 偽娘 於 2013-1-30 18:04 發表   ; @2 Q0 Y' b! c) e9 s2 h
比龜仔查身份.......  b7 m: ?' e) L8 `8 T1 S2 k
先無言.
3 F' t. W4 {' H
2 ]# L. o  F7 a; X# K- o0 c" d! V% R
  k0 W: z5 [. \) q3 J
( }- ^  A( R5 y  f- Y7 _# J2 f
唔知佢會咩反應..

引用:
原帖由 小馬 於 2013-1-30 19:50 發表   
( w0 l+ E6 p6 x2 M2 b& U$ ]7 x出門重點還是要自信與自然ㄚ.........美醜並不重要ㄚ....重點是儀態和步划...至於聲音....那就須要練習...加油...
2 y( W: m9 m* E$ s$ M
! I7 m6 E7 s* f1 C
同意..自信真係好緊要..: }$ y' _' d( q& ]
可能外表人地未必識穿.." q( f" B$ g) c$ O* a5 p8 M7 ?) V1 ^, u
但可能就係因為你驚驚青青就比人識穿

我好佩服有自信的姊妹,我對自己都幾有要求,過唔到自己審美個關一定唔會CD出街(所以未試過 )
, S7 q: a0 I9 x: W" B
) M! f! g) v: E' q俾警察逗又係怕的事,男裝都已經一年總有二、三次,個樣係咪真係咁毒先 .......

引用:
原帖由 宥曈 於 2013-1-30 23:43 發表   
# b8 ~1 e7 O0 T# u' }* w$ n: L5 e3 \  Q) P' H
8 ?- b3 t1 q2 k) S

9 h: T8 \+ _% N1 Z% k" R可能在背後和同事笑
2 D! v2 k9 b0 x' ~/ H( a- M做什麼事也有可能被人在背後笑,不需要太擔憂吧

引用:
原帖由 jojoon9 於 2013-1-31 00:22 發表   . E. }  Z. ~& q) Z# H  ?& p" K1 b! M
我好佩服有自信的姊妹,我對自己都幾有要求,過唔到自己審美個關一定唔會CD出街(所以未試過 ): E) W+ q; X# j; d. R& q

% @% F/ j# a& L  f6 c俾警察逗又係怕的事,男裝都已經一年總有二、三次,個樣係咪真係咁毒先 .......
3 D' P' [, x' g7 q- o7 Q0 ?! k+ U. d, E$ j9 i

+ P. Y3 m/ N9 @" d% |我都係甘想..

引用:
原帖由 rac 於 2013-1-31 06:12 發表   4 T" D3 O: H/ Q4 A- q$ y( ]( p( r0 \, B

; J( M7 P% C6 F3 v& L' e$ W% s做什麼事也有可能被人在背後笑,不需要太擔憂吧
; R6 h! L9 E& s9 M, X: ~

8 _6 V4 O+ M$ u# L* b/ w6 }3 k, s1 h: g- X
說得也是

引用:
原帖由 宥曈 於 2013-1-30 23:44 發表   
. x. x. A& n& L7 c$ g/ b
5 E# d: P# t0 C
; B9 O2 w0 `! {; m$ K; Q1 L
) U; A1 t. {, \& S7 g( r. D
0 B& Z! Y2 I" V4 f7 l唔知佢會咩反應..
2 T1 o3 v3 M2 r冇咩反應~~又不是犯法~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我都想 ^__^ 有一天成班CD學生妹出街!

最近訪問的版塊