嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

分享dvd太太新年紅色套裝內衣+2張相

引用:
原帖由 samou 於 2013-2-21 11:31 發表   
1 \% x5 h; J0 N. ]' ^" T* ~最鍾意依款新年紅! 影埋內褲更吸引!
4 l( C1 S% \+ H" n9 f: z. n好的,叫太太影張比你睇,ok.

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-21 12:28 發表   1 X+ j( Z1 I) R
8 `* T2 C" R$ S
好的,叫太太影張比你睇,ok.
' P  D1 g7 K, Q; |0 Q一張唔夠, 影多幾張

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-21 08:45 發表   ; Z. t8 ?+ h! h4 E1 _9 n2 E

' m! T7 A! N+ E. o6 T8 a& A! R多謝你,太太係幾勁架,32c
: ^/ t5 c! T$ q# U2 Q- p" r
好多女仔/人都冇咁好波

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-21 23:51 發表   
, w2 H# }, e6 ~" w/ w
0 ?! G* K  a8 c0 j7 \好多女仔/人都冇咁好波
, Z* o. v! {% N5 i太太身型細細,但波仔大大,兼思想開放(係經我長時間改造)!

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-22 08:52 發表   
$ f3 A7 [2 j; J5 I+ Q4 d$ p; y6 F1 d9 ^1 t
太太身型細細,但波仔大大,兼思想開放(係經我長時間改造)!
9 h9 y; u; F' w- d/ t& |夫復何求

對的,令人衝動的衣物^_^

引用:
原帖由 rita 於 2013-2-23 08:54 發表   6 N6 B) m  I% }0 I2 o
對的,令人衝動的衣物^_^
5 A$ l4 y4 F# X亦係太太滿足我最愛的精神食糧.成人玩具!

太太的胸部很大唷 正

好長o既事業線!!/ r# t, h+ ?, U2 b# z$ g
% g6 A% H( P& `5 p6 |
新年一定旺!

引用:
原帖由 陳美美 於 2013-2-23 17:06 發表   
6 E/ c4 O4 ?; l5 e- L6 j太太的胸部很大唷 正
  t5 \# o3 M- `8 q8 ^3 ~
美美,太太的乳房32c都不算細小,
  o! B" n/ q+ b- N所以我都算有福,可享受一對豐滿香味的乳房!

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 08:49 發表   
. b2 h+ Y7 D4 m0 g0 W1 `' [$ v" i' p2 l' R  m
美美,太太的乳房32c都不算細小,
% f* L, _, Q! f" [, ~3 E所以我都算有福,可享受一對豐滿香味的乳房!
3 v" Q" ]! T9 \: P
重要一人獨享

引用:
原帖由 1677 於 2013-2-24 03:20 發表   
1 f. V* w. F6 \, Z! L; {( \好長o既事業線!!
& E; _; F5 F. x" d, T6 o7 m5 q9 u* q4 X- [
新年一定旺!
; ]8 p! g' C" |+ P3 Z( L
各位睇完都一定旺

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-24 13:33 發表   
! ]! b* d2 S. r7 R/ b
# P9 r5 u8 L, q& u% w8 r; ]2 k重要一人獨享
' H- {- k# x9 z5 S5 c! Gno.也曾分一個給友人一齊共享!3p樂!

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 13:56 發表   1 ~/ U; t! i+ k3 V  w: x; J
, Z2 C2 m) o) ]8 U9 b
no.也曾分一個給友人一齊共享!3p樂!
1 [- t$ e- u+ Q( n  ?4 R師兄個位友人真幸運

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-25 07:52 發表   
# S" w4 `2 A8 O( O4 h1 L  c& I1 q4 m3 g3 F
師兄個位友人真幸運
  F% R0 A7 l* w都係太太接受為主,嗰位朋友好錫我太太,樣子好,又氹得佢好開心,
  \+ i8 R( `' P而對我又好,關照我搵錢,所以低益佢嘅,其實你哋都幸運,可以睇到我太太的裸露及神秘的內衣套裝,) p: |8 T. V2 ]8 w  W
其他喜歡,愛慕,單戀我太太的朋友都冇機會睇到!

( x/ ]( ^9 c- x6 U' {8 B
* f  @; j8 v3 ]/ @) g* {- ?8 L: y+ q# ?[ 本帖最後由 dvd750igm 於 2013-2-27 07:34 編輯 ]

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-26 09:58 發表   
& i4 L5 [1 G* D, n" `$ X7 g
& ?3 \2 V! o9 C6 A  h$ X9 v; A6 b7 v都係太太接受為主,嗰位朋友好錫我太太,樣子好,又氹得佢好開心,+ S* ?; u4 F- n$ O
而對我又好,關照我搵錢,所以低益佢嘅,其實你哋都幸運,可以睇到我太太的裸露及神秘的內衣套裝,$ f9 d+ H# `9 |
我其他喜歡,愛慕,單戀我太太 ...
; p- c+ v) e4 y8 n8 g, ~# Y- X' Y叫他們一齊上來

小心身體;樓主

好正呀

sex sex.................

紅色的真性感呢!!