嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無試過CD姊妹裙出街?

有無試過CD姊妹裙出街?

有無人著姊妹裙出街?.....
2 m9 e0 p" f# o0 @' I) x成日都好想...但次次CD都係半夜...比人見到好奇怪...但又好想!!!!!!!!!!!!!!!!!
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
日頭著都好突出wor~

姊妹裙 - after the wedding dinner la..

唔係啊.....夜晚著....~~- ]: a& P$ g, T' J8 `5 W
$ S" b% X1 ]5 E1 Q6 b. `* @4 W1 l* M
成日都偷女朋友果件起屋企著....好鬼HI架.....$ a+ G( H- u0 I' Y9 A* h9 ]+ f9 W
, s! Q2 l2 F( x. ~9 Y4 f8 q3 p
但成日都好想著出街.....最大膽都係起樓梯坐...仲要零晨3點幾 ><
引用:
原帖由 fanbellayuki 於 2013-2-20 12:36 發表     [9 I& U) E) `! C3 H
日頭著都好突出wor~

姊妹裙我自己都想著, 但著出街就唔好了. 因為身型問題......

回復 4# lwl 的帖子

以前試過,不過係陪朋友cd,果陣係星期日零晨,友人cd後在頸背和手臂塗上葡萄酒,讓其他途人聞到酒味,擔心被人懷疑便擁抱我,扮到我係陪佢返家,想返果陣佢cd得幾靚架,粉紅色姊妹裙

出街就無試過,著住拍片就試過

大家可唔可以放你地條裙上黎睇下~~?
; X8 d5 U0 N, d  n
0 z& z& _% q! u* l+ r+ T% m; N# @5 l* l不用著住影...~~~睇條裙就可以了~

姊妹裙就冇~; U6 ~+ _  L5 Z; D6 P$ e. G
呢條啦~^^; s& o3 n+ O  l: t  K
- @  ^. }7 B! ~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 9# Suki_siu 的帖子

初音"仙達理拉"版本.

我有姊妹裙和拖尾婚紗~ 出但沒有出街
& }' M5 e/ z1 f1 c
; {1 R, \9 W& J
9 g/ f" `% a, E& A3 q# d2 d" c9 P# @5 I/ @8 O) |& w

: ~! ^% B- I  x
' H5 }8 P1 @" y) h6 b6 {. o5 a[ 本帖最後由 sly2342003 於 2013-2-22 03:15 編輯 ]

好靚啊.....請問條姊妹裙點買架?~
引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-2-22 02:28 發表   & ^* M: f% W) v
我有姊妹裙和拖尾婚紗~ 出但沒有出街 8 t: j$ k. {! ?  r. t, c5 ~  `

: G7 Y) [4 y: a5 ^4 G
% p9 Z. Q, z& ~8 n: s) Thttp://162hk.net.c25.sitepr ...

婚紗是全新買用左買$500     條姊妹裙是年廿八拾回來,那去比人乾洗(是厚料來真浪費)(買可能要兩百以上) . R2 Z" G) |* [  Z1 L& A' A
我另外還有兩條姊妹裙一條白色一條桃紅色/一條黑色晚禮裙/放好了取不出來
5 S: f) P, L% o8 [
: R* P; t# H' W: }7 {1 @" ] 我見 周買 衣物以經放滿5個22"X20"X12"紅藍袋現在可能有6個衣服比我妹妹多
0 v! |3 A+ G" l4 ?4 x% z, D
0 D( o( ?% w( \: x% ][ 本帖最後由 sly2342003 於 2013-2-22 10:29 編輯 ]

姊妹裙就冇~~公主裙就有~~
& J) c+ w/ u4 G, R4 }) u
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

咁樣著會有好多人睇到嗎?~~~
引用:
原帖由 adam5354 於 2013-2-22 10:24 發表     n+ A: }% ]/ P4 f8 c, i
姊妹裙就冇~~公主裙就有~~ : U7 _/ i2 d( m: D# s

引用:
原帖由 lwl 於 2013-2-22 10:33 發表   
6 ?- H! |4 Q  o1 T咁樣著會有好多人睇到嗎?~~~
+ J+ o" @* r0 p7 e
我唔知啊~~我只顧影相冇留意~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

咁你係出去先換定屋企換?
引用:
原帖由 adam5354 於 2013-2-22 10:43 發表   
5 s9 ~' J' e7 @2 z( R0 L
) b6 r4 _* m' ]+ s我唔知啊~~我只顧影相冇留意~~

引用:
原帖由 lwl 於 2013-2-22 10:59 發表     W' }1 V: I2 M, _- e5 y
咁你係出去先換定屋企換?
. Y  `; L$ M% a' D3 u6 S
係哦~~

身形幾好出街沒有問題
2 a2 b4 W( C% R+ W  N 出街樣子不是很重要反而是身材出街沒人會看樣子6 [+ q5 x* U- p; P! Y" I7 H
而且樣子有得化妝
/ n  L4 n' i) D4 _  C
: e. W: p5 Y4 T# f+ \5 s: Zadam5354我看你眼沒神怪怪的 眼可以試下化大一點,眼線尾可以畫高小小看起會來精神D
4 z( b! b- @. [& b, l; v9 i" H( k/ p. ~" i" r
沒有心批評你別生氣 只是姊妹交流一下)
  S+ S7 m: H5 \" B
6 E% x& D: O5 j. q" T+ {  C可以的話你都批評下我反而會謝謝妳 ' {6 i$ X$ Z! o. n! B
有批評才有進步  i9 a+ t2 W& c
9 k, }0 i; b0 ]- U5 s. W3 q7 x, s
我比好多人看他們只說門面說話(如美麗,漂亮...)
5 w! s# @( N: O; B9 e
6 I+ D) I: d2 k; u+ o送上我化妝的前後+ T& Y! |2 S  o& c" p4 E
, O6 z0 k9 _2 f

樓上SHOW出的裙我都好鐘意~