嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無試過CD姊妹裙出街?

有無試過CD姊妹裙出街?

有無人著姊妹裙出街?.....
! F2 E0 U+ F2 k- S成日都好想...但次次CD都係半夜...比人見到好奇怪...但又好想!!!!!!!!!!!!!!!!!
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
日頭著都好突出wor~

姊妹裙 - after the wedding dinner la..

唔係啊.....夜晚著....~~
: j* k  u- w* Q0 i: b! ~4 \& @% |& C+ R9 K$ B
成日都偷女朋友果件起屋企著....好鬼HI架.....: [. }0 [1 G1 \. G& d* Q, q
# h* @1 ?  _7 V' D: B
但成日都好想著出街.....最大膽都係起樓梯坐...仲要零晨3點幾 ><
引用:
原帖由 fanbellayuki 於 2013-2-20 12:36 發表   2 Z8 x2 H% R# B/ l
日頭著都好突出wor~

姊妹裙我自己都想著, 但著出街就唔好了. 因為身型問題......

回復 4# lwl 的帖子

以前試過,不過係陪朋友cd,果陣係星期日零晨,友人cd後在頸背和手臂塗上葡萄酒,讓其他途人聞到酒味,擔心被人懷疑便擁抱我,扮到我係陪佢返家,想返果陣佢cd得幾靚架,粉紅色姊妹裙

出街就無試過,著住拍片就試過

大家可唔可以放你地條裙上黎睇下~~?
7 C  m* m- G$ e$ z: ?# T
; B: n! I0 j' M- j% Q/ a' g7 Y/ h不用著住影...~~~睇條裙就可以了~

姊妹裙就冇~( \: H- I/ _- b) g
呢條啦~^^' X5 O2 J/ ?. p

0 [% L+ }9 C, I
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 9# Suki_siu 的帖子

初音"仙達理拉"版本.

我有姊妹裙和拖尾婚紗~ 出但沒有出街 # h3 ]/ C) N5 C" X* c
1 b/ ?2 v- M1 q

' Y" w/ K1 i1 W. P) ]/ d3 `3 S; V, Q) L6 R+ ]( f; }4 z3 B

: k: L( D9 s- x
8 U1 }5 E9 |4 @# V[ 本帖最後由 sly2342003 於 2013-2-22 03:15 編輯 ]

好靚啊.....請問條姊妹裙點買架?~
引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-2-22 02:28 發表   9 B0 n/ _5 }/ Z; k3 t) X  T
我有姊妹裙和拖尾婚紗~ 出但沒有出街 . }. z2 ?+ z) T; i! ]  U. I/ W* W
* _6 y7 F6 p9 S( o2 V4 `. l
& m% X! }  d! Y* k7 S4 X; \
http://162hk.net.c25.sitepr ...

婚紗是全新買用左買$500     條姊妹裙是年廿八拾回來,那去比人乾洗(是厚料來真浪費)(買可能要兩百以上)
8 q1 @/ a# s: ?我另外還有兩條姊妹裙一條白色一條桃紅色/一條黑色晚禮裙/放好了取不出來
9 K2 O; C7 P+ C+ o
  j# q2 T8 a0 G 我見 周買 衣物以經放滿5個22"X20"X12"紅藍袋現在可能有6個衣服比我妹妹多" v' h; W: h" p, N

! w* |. N! I3 M4 c7 {/ P* ~[ 本帖最後由 sly2342003 於 2013-2-22 10:29 編輯 ]

姊妹裙就冇~~公主裙就有~~
, I+ @' H' n- `& l. x# p
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

咁樣著會有好多人睇到嗎?~~~
引用:
原帖由 adam5354 於 2013-2-22 10:24 發表   
& z4 ]3 _! ^5 d' Y# K/ V& s姊妹裙就冇~~公主裙就有~~ 7 s  z& P% i8 E1 v- b  k5 B

引用:
原帖由 lwl 於 2013-2-22 10:33 發表   
6 O! Z: X" ~  [  D, p" d+ F咁樣著會有好多人睇到嗎?~~~
0 Q8 E7 M5 q6 W我唔知啊~~我只顧影相冇留意~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

咁你係出去先換定屋企換?
引用:
原帖由 adam5354 於 2013-2-22 10:43 發表   : L3 n7 r7 O0 m& t1 w8 |: f
" l3 z$ ^' d3 u7 e- B. o( n' F; x3 v
我唔知啊~~我只顧影相冇留意~~

引用:
原帖由 lwl 於 2013-2-22 10:59 發表   
3 Q4 H. s0 Z* Q, c/ Q咁你係出去先換定屋企換?
2 a! ]6 g9 O5 S# y7 _係哦~~

身形幾好出街沒有問題 6 I6 `0 g. j* K% Z& i  p" M
出街樣子不是很重要反而是身材出街沒人會看樣子
* s; m8 X* s% F. `而且樣子有得化妝 0 v, c' l3 u: J) Q6 F
: c! M: H0 |$ ^* \
adam5354我看你眼沒神怪怪的 眼可以試下化大一點,眼線尾可以畫高小小看起會來精神D, p9 U. ?) Y9 ]9 m; C9 T  z2 s+ N6 L5 ~

, l5 r: V; x3 ]! d/ b0 U+ w1 I沒有心批評你別生氣 只是姊妹交流一下). g: _; E' l- Z" t2 W

* C: b5 G5 a: J5 D可以的話你都批評下我反而會謝謝妳
3 Y  t" q- K, X8 q: i5 ]  C有批評才有進步! M3 q0 G3 {, t4 W* D+ k+ Z

R- ?5 v7 G( y! F, ~, i" i) C( }我比好多人看他們只說門面說話(如美麗,漂亮...) * v) ~/ o* p# A: P' l& ]6 Z
4 Z0 Z. W. b3 r; i! V( C. C1 x
送上我化妝的前後
9 }9 ?; ^" ^! m: J$ E9 u+ b8 k" z+ Q5 e

樓上SHOW出的裙我都好鐘意~