嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

分享dvd浴室門背後春光+2張太太沖涼前掛有底底

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-23 15:26 發表   
6 V7 ?  b2 ~' M1 j- i+ Q# H
; q+ f) Z+ R( P/ \係呀!但有一樣唔比得佢知道!!!
2 n, S' x$ }7 ?- {7 @' [擁有朋友太太及別人的胸圍底褲!
, @) J! @. r4 P: x# E% q慢慢調教

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-23 15:35 發表   
$ U- B" W6 k0 ^8 s9 L. X2 ~& W- `" Q2 O) s) A% N, `
女性內褲一個碼,如果身材相差不太大都合穿著,唔會知道,- m$ ~* g' E) ]
我新年在朋友家中團拜所取走的內褲顏色,款式正與太太一條較少著的差不多相同,
2 O! h, \, J, q適當時機我便掉換給太太穿著,因太太少著,對款式細節不大注意!
$ R7 v8 X) o- H; z
師兄又有機會興奮

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-23 18:26 發表   + U. W- m4 X; z$ {$ U

9 `! T8 `. h9 Z* E' s  }0 q9 |" K有冇叫師兄俾意見
; X- v1 u% b. _2 H+ A/ d( {; i有,周時都問我喜歡穿著那一套胸圍內褲.但有時我反叫太太自己決定,2 n2 |9 E1 h' V/ ?* z  H; B9 X5 p
樣我打開她的衣服時,令我有個意想不到的款式,
3 g, a$ z; _: s: Z$ `! P由其旅行期間在房中的氣氛更刺激!

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 09:08 發表   ' M2 b0 M9 x$ d1 M# z. E; L/ z' @7 m
8 S+ U0 |. P3 U
有,周時都問我喜歡穿著那一套胸圍內褲.但有時我反叫太太自己決定,
. c2 s- P+ H/ l0 ~0 f樣我打開她的衣服時,令我有個意想不到的款式,* v9 v! @. Z- x, U) f+ v& \1 p
由其旅行期間在房中的氣氛更刺激!
' U( `" V4 g2 Z% u不過我相信最終師兄太太都迎合師兄口味

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-24 13:32 發表   7 R0 V' g# _3 O& C9 a# I

A8 |8 }/ `; Z5 F( k1 h不過我相信最終師兄太太都迎合師兄口味
# }" s% i6 {/ k5 Y& a5 U對,太太所買的都全部喜歡,因知我的口味,要性感,款式靚.

今明目張膽

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-2-24 14:02 發表   8 l$ P) `0 Z( K) O+ W
今明目張膽
$ X1 S8 e6 b) e( X. T" [冇問題,以現今,其實都好普通啫,好多人都一樣喜歡,
1 m3 L% |8 @9 M. n: ^# H但唔出聲在自己心中,還假道學地非以.

天啊好棒的VEIW~
& J5 G& D4 X. B9 u) Z想必你跟太太感情一定很好,情趣好的無話可說!!

引用:
原帖由 gemini27 於 2013-2-24 14:33 發表     Q/ E# Q# {5 m( `+ [1 }7 X
天啊好棒的VEIW~& H8 N# M$ O' @3 s  }! O! K  P
想必你跟太太感情一定很好,情趣好的無話可說!!
/ v  h) B9 D, w. b; W2 _真的,因為能夠不用隱門,互相信任,與太太是無所不談,不干涉私下喜好.
7 a3 ?  X5 M0 O0 v0 T+ ~$ y2 G' h; ~# Z

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-23 14:53 發表   
0 N3 D* \6 _, N2 _$ C. _$ u9 _: l5 D- c  i  X
真的?你太衝動了,可能到時見到真實撫摸到時,
5 Y( Q, F4 Q$ j: I" [8 z會令你無法忍不住而射了,希望你夢想成真.
2 ?2 O8 h6 t0 y0 k& g) p! g

o5 _( z3 m1 r7 o' k6 `ㄎㄎㄎ
% }1 B; u- D0 }: s我一定會拿來射
9 V1 C& z1 c" T# W會每一件都射完一發再出來

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 13:59 發表   
1 d5 u+ h1 q9 S; x/ k. j; }* L5 J( ]4 k! R; d0 S4 G6 Y- l) s0 T
對,太太所買的都全部喜歡,因知我的口味,要性感,款式靚.
, o8 c8 B/ M' f: r! T* P有冇師兄唔鐘意的口味?

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 15:38 發表   
4 y3 s$ W( d: w5 Z8 i, ~8 ~7 t6 j# a: \
真的,因為能夠不用隱門,互相信任,與太太是無所不談,不干涉私下喜好.
" K: h) v! E; Z( q+ K) {6 C8 i模範夫妻

引用:
原帖由 戀胸罩 於 2013-2-24 17:43 發表   
( {9 N9 k4 F$ {% U3 f
, |- w0 e8 l! h* F4 G- `
1 B# T: |: S* A- w% z/ F4 zㄎㄎㄎ
& f* r$ V% X$ e我一定會拿來射
* G! \2 K, |4 H" S% ?5 F會每一件都射完一發再出來
+ @* B  a0 F2 N, ^" ~& J) W
小心身體受不了

這麼美又性感的胸罩內褲  t4 A8 J' G( R# R7 g
我願意

引用:
原帖由 戀胸罩 於 2013-2-24 17:43 發表   
' n; |0 B0 P9 Z& E
. F! G& G2 n6 G; K. Y) B& A% _- g  Z
ㄎㄎㄎ
( J# C4 F% y- Y) A我一定會拿來射
6 d- E# g; O) a3 Q: d會每一件都射完一發再出來
6 C+ k, h+ [- G+ Y/ `% b; x; k
嘩!之後點呀?搞到咁!度度都精,太太知道喎!& M1 V% E7 n; h5 V

! C3 ]1 G3 X- U- z" T[ 本帖最後由 dvd750igm 於 2013-2-26 00:26 編輯 ]

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-25 07:54 發表   - {6 C# e7 a8 T7 ~" ~- p* I

# ~+ {' U; {3 f- \* _' q0 L7 j9 r$ k有冇師兄唔鐘意的口味?
! M9 E; m% L2 a9 J6 z- m
間中都有,太密實果啲.

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-25 07:55 發表   
  K6 b: i7 \9 F& X0 R) [% D0 K0 V! m5 F! t. |2 g
模範夫妻
8 g% f7 ?$ z& S! y' A, D" i* n( d
自問,我倆的思想已踏入最高境界.夫妻間比一般更幸福開心,' W* Y4 d, K. Q
所以有好多朋友都羨慕我倆恩愛,但不知道什麼方法能做到呢?2 G0 k0 S" Z. J, D& i
但我倆又唔講得係從性思想為出發點

引用:
原帖由 戀胸罩 於 2013-2-25 10:01 發表   / f5 [9 V- A5 b" r7 p
這麼美又性感的胸罩內褲
/ C5 l& G! A  v! B. S/ L我願意
$ D$ W5 T6 l+ Q* t' K) p( g
已把不能公開你要的發到你fb內,請往收件.

好多好漂亮的內衣4 c$ I2 w" i$ ]; W9 w
最喜歡左邊數來第二套黑色的

挖~真是多啊!!7 Z; r. \. j( a3 A4 n. W. \
可見你有個很棒的老婆!!