嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

deldeldeldeldeldeldeldel

( Y! u# V# w8 T  M5 Q, c  Z, P! Q5 Z& |  J: x- J% ]8 ^* d- Y
覺得好的就按一下感謝吧~~

咁伯母有什麼反應?

回復 2# dav2k2k 的帖子

佢問我點解有絲襪

引用:
原帖由 24638979 於 2013-3-3 02:32 發表   3 ~1 T3 i/ J. l, K6 i
佢問我點解有絲襪
6 j9 w/ N3 f8 m3 x- v2 f7 @咁你點答?

回復 4# dav2k2k 的帖子

我無答佢,但喺佢話遲D傾

引用:
原帖由 24638979 於 2013-3-3 02:50 發表   
5 y+ |6 ?' X; C2 |我無答佢,但喺佢話遲D傾
7 H4 `3 V% i  g) o/ s冇發火, 應該有彎轉

回復 6# dav2k2k 的帖子

咁我應該點同佢講

話買比女朋友唔得??

回復 8# Pepper 的帖子

但個D絲襪好明顯著過,同埋我先13,冇女朋友

引用:
原帖由 24638979 於 2013-3-3 02:58 發表   
7 J2 F2 L7 `1 [+ X/ I咁我應該點同佢講
& n- u! f3 @) P
咁好睇你伯母性格同第一次時如何處理

回復 10# dav2k2k 的帖子

佢第一次話比次機會

引用:
原帖由 24638979 於 2013-3-3 03:03 發表   0 d  F0 l1 S- v' j6 M" {8 m; @9 ]
佢第一次話比次機會
. r. F6 w0 g) w4 R4 r' Z! y  i
咁點解今次又被發現?
" w, R- A, H& e/ M) |' H  N
/ g$ F+ ]* N) l# G& Z! o* J[ 本帖最後由 dav2k2k 於 2013-3-3 03:07 編輯 ]

回復 12# dav2k2k 的帖子

我自己收得唔好,再加上第一次之後佢成日睇我D櫃

睇下伯母好唔好記性啦......
/ C0 Q, Y' |! l: X" `6 d$ g7 [5 F! u  J- l/ }% p! S4 Q0 h
既然可以「遲D傾」,慢慢拖下啦!
8 O7 N" }6 I& ^. U1 e7 r2 M- H/ o+ u" d
你又可以話好忙,「遲D傾」!
, d% F" p5 c7 u6 U* t0 z再「遲D傾」,「遲D傾」.........7 E: k8 N+ B6 W8 Z  F7 \$ k

& G$ P6 L5 O# P% e7 g5 C! W最後就會冇左件事!

回復 14# 1677 的帖子

佢勁好記性架

第一次點答佢,第二次都係咁樣答囉!唔通會報警,或者打你一身咩

回復 16# 我鍾意CD 的帖子

但喺佢第一次話下次唔淮

話覺得好靚,好舒服。所以收藏起了

回復 18# rita 的帖子

咁我試咁同佢講啦

引用:
原帖由 24638979 於 2013-3-3 03:28 發表   
. y  I) R$ [, \: z" l/ E- t但喺佢第一次話下次唔淮
; n2 J4 ?8 E# n. B+ W1 U" t
第二次咪又係話下次唔准;第三次咪又係話下次唔准,根本就無事,唔駛救命