嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

友德行百貨(有絲襪買)

友德行百貨(有絲襪買)

頭先上午11:00去掃場,一個客都無,包場買野,老細同亞姐都好招呼,果條街都好靜無乜人行,啱哂我地去& J, f' A" g: }2 X5 I; W& c( x* A
http://www.yautak.com/asp/department.asp?d=socks/women* U% }' S) {* S. `$ D( \6 F: x  [
地址 :九龍城 打鼓嶺道 三十四號) S! t' S1 T* _/ E% i& J
(網上價同實價有D出入,可能好耐無update). D. N$ h( U. U0 V( M; Z1 L- |3 [

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
仲有自己網站,唔錯

咁老細係咁都係女啊?有無問你要咩嘢?9 f( M4 [5 r  \1 [9 S; l, b
THX.
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

唔錯啊! 得閒去一下先啊
york

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2013-3-5 20:35 發表   
. e3 ?! f- h: P1 i, c6 B咁老細係咁都係女啊?有無問你要咩嘢?, u* B3 T- _" W. c
THX.
" o" s6 k. ?8 L0 q/ J老細(我估佢係,四十幾歲男士,坐係寫字枱對住電腦)問我想要咩?我問佢呢隻有咩色,佢就叫亞姐來招呼我* t  R( }) o  ]: R8 j2 ^

: y3 E, t: t- k# A0 m% ~放心去買,好好招呼,絕對無問題

我都諗唔到全香港可以買到絲襪嘅一條街可以少人過呢條,想撞到人都難

我也在網上找到此嬝站,不過好像少款了些。

不錯不錯
4 c# |0 m; |3 a) d謝謝大大的分享

張單睇唔明: X$ }, B7 v% {& F. N
買左幾多對?) R* |8 h, ]& l! R3 F
成$300咁貴?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-3-6 13:07 發表   
( L) w8 V, @& t. V# @9 R9 S" U, T- R7 q張單睇唔明9 `/ T6 j: w! U+ o3 R8 t4 i
買左幾多對?
2 p* y4 X6 Z; h; A成$300咁貴?
  A' H! X* a% n. P' ?$300一打,我買左32對,所以寫2 8/12打

THANKS FOR YR INTRODUCTION

下下都成打咁買7 S5 o- L: j* p2 i6 ~
都係鍾意一對對咁買

引用:
原帖由 MANYAN 於 2013-3-7 01:25 發表   7 n2 }0 I* t6 p1 T
下下都成打咁買
5 ^6 Z3 |# `! I" {1 e5 w都係鍾意一對對咁買
7 e6 @1 _. |: k  I- B) j9 A0 @可以買一對

你買左咩絲襪?# P5 q* f! t9 }! D0 }% x! N9 P
同埋有咩絲襪賣?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-3-7 11:26 發表   
" l. m; b) M5 L2 _( S你買左咩絲襪?
5 |& g% P; X; i6 a& k同埋有咩絲襪賣?
' O9 z, |' l7 v4 U* X  {. W我買左fitlady,你可以睇吓佢個網

剩色絲襪?/ S8 d# ]! z9 ]. c
fitlady有出花紋絲襪喎

$300 1打咁平

they sell fitlady in there as well ... good ..

最重要款式多唔多...

不錯的地方