嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

蘋果牌加大彈性絲襪褲

蘋果牌加大彈性絲襪褲

我想問蘋果牌加大彈性絲襪褲係咪T襠設計?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不是T襠設計, 只係襠位加幅, 睇右下角圓圖所示.
7 C1 `& L- e- S' s5 O! w
. P6 l6 m; J8 I3 V, J
9 D- i: z3 l4 t8 D% i
引用:
原帖由 uniform 於 2013-4-13 15:11 發表   * Z  A! \% f- {
我想問蘋果牌加大彈性絲襪褲係咪T襠設計?

我都有蘋果牌,哈哈.% [' _  S$ y  d; ]( @

青 bb 顏色很靚啊. 借問聲您的蘋果牌, 是不是 Fitlady 廠的出品呢? 手感如何? 可以評評嗎?2 R7 R9 m: y3 F. m8 ^. n9 i1 Q' s
我諗如果係 Fitlady 嘅蘋果牌, 品質應該不俗吧?
6 @! w+ p; F0 E( G5 `6 D) k# Q6 c4 L: R
引用:
原帖由 samou 於 2013-4-14 12:09 發表   
6 d% j8 p! c0 ]& h我都有蘋果牌,哈哈.
; P8 O2 J) \8 ~8 ^0 G

剛上網查查, 呢個 Apple 是時尚展姿的一隻品牌, 和 Fitlady 的 Apple 不一樣呢.

Fitlady 呢對蘋果牌加大彈性絲襪褲, 友德行有售 $25.00 一對.
2 ]+ H$ H/ f) d$ Z" a. W9 s好似係大陸造, 而唔係 made in Japan 嘅 Fitlady; 我好有興知國產嘅 Fitlady 同日產嘅, 質量差幾遠.
$ c+ l, M7 L& X% c! R
6 N' M  K; f) o( }' W; g1 Ahttp://www.yautak.com/asp/produc ... en&p=F-PY-6667#

引用:
原帖由 byuen 於 2013-4-14 13:59 發表   / S/ a0 K1 m2 _- D5 `; Z9 X
青 bb 顏色很靚啊. 借問聲您的蘋果牌, 是不是 Fitlady 廠的出品呢? 手感如何? 可以評評嗎?
" Z; M. l2 z/ W4 `; ]7 u6 u7 D我諗如果係 Fitlady 嘅蘋果牌, 品質應該不俗吧?( b: m4 e" m7 N) H- {# B& ~
0 U% b! t- _$ }# x# i# D
3 B! k1 `) l4 b6 H5 [' Y7 y; z7 z8 T" g+ L; _: r
我在淘寶買的,有18隻色,手感很不錯,又夠長,170cm都得,強烈推薦.( f: N  ]: X0 o/ d, Q: H
按這裡

嘩! 只係得 10D, 咁真係超薄超透喎. 我鍾竟佢對白色.! A0 p( n' R# r8 e7 a0 h

\8 I7 {' i6 p8 u$ c8 Y. h- b, P+ A  }; o' n
引用:
原帖由 samou 於 2013-4-14 17:19 發表   
6 U0 W- X( Q2 D
' {$ R! F; k- G
4 I0 C& i; ]& @我在淘寶買的,有18隻色,手感很不錯,又夠長,170cm都得,強烈推薦.. f3 \1 n$ W: z" F1 L: V& y( x
按這裡

仲有, 通常前後兩面雕空襠嘅款式, 都可以拉得很長, 啱身材高嘅人.- |3 {7 H. e4 e
不過我個人比較喜歡, 大腿內則有絲袜包住, 互相摩擦嗰隻感覺.
" H6 m8 l' v# j" y. U9 K7 h& N3 s0 ]# Y2 j
引用:
原帖由 samou 於 2013-4-14 17:19 發表   5 h% o& H8 z5 L- V' j) p  i
. g8 Z& [% L: F. @
* [( A1 F1 j! u7 a, X4 ?
我在淘寶買的,有18隻色,手感很不錯,又夠長,170cm都得,強烈推薦.( b, h! t3 ?& v. N' I, p) ]6 O  u
按這裡

不是T襠
1 I3 v0 e* U) z5 E9 z9 ]/ ?# ^
9 [+ X! U& G6 w/ a7 d前後 hip 位都有 2 條骨