嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

蘋果牌加大彈性絲襪褲

蘋果牌加大彈性絲襪褲

我想問蘋果牌加大彈性絲襪褲係咪T襠設計?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不是T襠設計, 只係襠位加幅, 睇右下角圓圖所示.
7 @8 w) G2 _: v/ M; `) Q( X8 L* M% r. W
' _- I& Y5 N3 P/ V& E  w
引用:
原帖由 uniform 於 2013-4-13 15:11 發表   
% c+ w/ z! y9 z! `0 v, \7 A我想問蘋果牌加大彈性絲襪褲係咪T襠設計?

我都有蘋果牌,哈哈.& U; V0 i# g' O

青 bb 顏色很靚啊. 借問聲您的蘋果牌, 是不是 Fitlady 廠的出品呢? 手感如何? 可以評評嗎?0 k; {% K2 r  U  J, c) j
我諗如果係 Fitlady 嘅蘋果牌, 品質應該不俗吧?
, u! R! \5 u& w6 g% S+ J9 m1 F7 s6 y' n
引用:
原帖由 samou 於 2013-4-14 12:09 發表   0 Z0 l6 }1 z( q# G6 [
我都有蘋果牌,哈哈.
3 }( W# W0 u  G+ _

剛上網查查, 呢個 Apple 是時尚展姿的一隻品牌, 和 Fitlady 的 Apple 不一樣呢.

Fitlady 呢對蘋果牌加大彈性絲襪褲, 友德行有售 $25.00 一對.
# m2 e; d; x3 q+ ^4 x3 [好似係大陸造, 而唔係 made in Japan 嘅 Fitlady; 我好有興知國產嘅 Fitlady 同日產嘅, 質量差幾遠.
, ~! x5 ~" e1 v5 X+ h
+ t& z$ z$ O0 J$ n; Ohttp://www.yautak.com/asp/produc ... en&p=F-PY-6667#

引用:
原帖由 byuen 於 2013-4-14 13:59 發表   
1 S! J# X0 k3 t) @2 Q) L青 bb 顏色很靚啊. 借問聲您的蘋果牌, 是不是 Fitlady 廠的出品呢? 手感如何? 可以評評嗎?
, U5 e% @4 |9 ^9 C7 J7 Q- u我諗如果係 Fitlady 嘅蘋果牌, 品質應該不俗吧?
* g" }' o! v& c: C+ V0 v+ @5 [& S/ n; W+ y/ O- W
5 ?7 T9 T9 E; Y- X! h. h" ]  E9 N

( j' C8 M- S5 M+ K& _我在淘寶買的,有18隻色,手感很不錯,又夠長,170cm都得,強烈推薦.
1 |: D1 f1 R) z4 f8 H按這裡

嘩! 只係得 10D, 咁真係超薄超透喎. 我鍾竟佢對白色.
. ]1 S  {+ k7 i4 g9 Q/ Q- p7 x
) m* ~) P% W; Q) A! Y
/ L2 R6 F) c: ^% y1 k
引用:
原帖由 samou 於 2013-4-14 17:19 發表   9 v/ {) H: d) D' ]

6 \- X- H: W" P  `% u
3 g6 R- [  i* m# [我在淘寶買的,有18隻色,手感很不錯,又夠長,170cm都得,強烈推薦.
! v4 c5 X( S1 U. y, X按這裡

仲有, 通常前後兩面雕空襠嘅款式, 都可以拉得很長, 啱身材高嘅人.
: o/ p. _# }7 D) m% l不過我個人比較喜歡, 大腿內則有絲袜包住, 互相摩擦嗰隻感覺.5 \4 ?) t: S4 Z& V1 l
. I( g7 u0 J7 w* e# @4 ~
引用:
原帖由 samou 於 2013-4-14 17:19 發表   
& M) E3 V6 K5 C! X9 G0 a  J$ H- X4 T6 V9 P( A
' x- r1 I; c" q) V4 e7 y
我在淘寶買的,有18隻色,手感很不錯,又夠長,170cm都得,強烈推薦.
$ g/ J! z8 k6 S6 o按這裡

不是T襠' m* |+ g' c' O4 X, {& _! G

6 ~% n3 F3 d; I, Z, V前後 hip 位都有 2 條骨