嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

垃圾房

垃圾房

有人試过在垃圾房執到bra 吗?
覺得好的就按一下感謝吧~~
i love bra

舊時我屋企啲左鄰右里都係外藉空姐, 佢哋掉岀屋外 d 垃圾, 有好多好很香艶嘅嘢, e.g. 絲襪, bra, 喱士底底, 咸書, 用過嘅兔兔都有, 見怪不怪了.
7 B( t4 j5 |  Z/ f
% r7 N# d: Y. z
引用:
原帖由 ilovebra 於 2013-4-17 09:39 發表   8 x7 ?& c' d( d7 h
有人試过在垃圾房執到bra 吗?

本身都唔會執,. z' {" `! Q/ h" C$ A( G- g5 W
垃圾房咁污漕更加唔好搞我了
2022年目標:變成一個自己喜歡的女仔
要從新學化妝

空姐睇咸書? .
i love bra

引用:
原帖由 byuen 於 2013-4-17 11:16 發表   * F- m. f" [5 J' u! _( r5 F
舊時我屋企啲左鄰右里都係外藉空姐, 佢哋掉岀屋外 d 垃圾, 有好多好很香艶嘅嘢, e.g. 絲襪, bra, 喱士底底, 咸書, 用過嘅兔兔都有, 見怪不怪了.+ Q& ]7 f7 l% t, p( e  C4 w' k7 ^, L
4 E/ ~) t* J8 u
3 Q- c0 O- f5 h
( z, p5 P! ^  {嘩, 好羨慕 , 咁你有無執番屋企呀?

都成廿年前嘅事了, 當時啓德仲未搬, 好多空姐住響土瓜灣嗰邊.% X: i6 j  j# ]0 w% P' A
嗰陣時仲未有上網, d 空姐成日轉地方搬出搬入, 佢哋搬出清倉時, 好 Q 多嘢執, 記得有次我見成袋男同志露JJ咸書! ; ^& G: V- R: P9 S& ~; z$ J
% T' I) a" m) ~
引用:
原帖由 ilovebra 於 2013-4-17 13:23 發表   
# h2 s* L. t- s8 ?1 D空姐睇咸書? .

引用:
原帖由 ilovebra 於 2013-4-17 09:39 發表   
1 k/ B5 z' b! x有人試过在垃圾房執到bra 吗?
# D( z, s' w' K! G) q+ ?
1 H# u/ H6 ^  L1 T- j# M
no la.  so dirty.

執過唔少絲襪.
  D2 K: J4 J2 H: u8 p# Y0 ?1 K
7 U: u( A8 ?, a4 |3 Q3 \' f/ u* k7 |
引用:
原帖由 mandylieu 於 2013-4-17 14:32 發表   & [6 D" N7 T( c9 {9 J+ p

* C( q; C; U9 f" `7 l" T- x
, f- o3 x7 E2 f/ B5 H  X嘩, 好羨慕 , 咁你有無執番屋企呀?

空姐Dbra 可能特别香港
i love bra

咁污漕r別執嗱.....

好耐之前D公屋D人掉衣物的確用乾淨袋洗乾淨先掉出~~8 o7 y. q! Z9 x' q6 B' J3 q
D小朋友真係唔知就話污污~~
! F$ E4 _9 @/ P% p2 s0 q, ^( l1 I小朋友問下D三十幾以上既姐姐就知多D啦!!!
) X8 {! n" a" \' n3 d9 T" m2 H! q' G
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-4-17 05:31 PM 發表   9 L0 Y5 m: b, m
好耐之前D公屋D人掉衣物的確用乾淨袋洗乾淨先掉出~~0 @9 H4 A% y: n# R7 G. [3 G* t6 O
D小朋友真係唔知就話污污~~6 K! [9 _- A! v5 M
小朋友問下D三十幾以上既姐姐就知多D啦!!!! j  s# S0 I0 [& ^5 A
0 T  @8 K& ]1 N) m

1 _6 T, J! O% [) F
/ S; U/ Q. z; ^9 o) n 佢係垃圾房執

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-4-17 17:41 發表   * q1 ]# H: G+ t) |4 z2 A8 B! i
* l: P# E2 @3 H7 w
) l  w+ e) t9 b, m9 E

% S- w! `! W1 L2 }7 P. V6 F; { 佢係垃圾房執
5 l% X+ E! p/ ]% k& S
垃圾房門外
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-4-17 05:42 PM 發表   
2 `6 t. P: S; o
" U  U$ m; K2 O4 y2 y1 z6 x, ]垃圾房門外
9 K# o0 ^1 m4 g2 K0 K
, D. u; F. W9 H* I! v- l 但佢件是內衣

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-4-17 17:47 發表   ; r& _/ J3 _' h4 \  h
" B* o# ~. O9 t2 s7 Q
( [) r/ E! O# U. `0 P) ^9 R3 l
但佢件是內衣
( B# w2 s2 x6 d. `! \+ Z* b" s也會有內衣~~有乜驚奇

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-4-17 05:50 PM 發表   & V3 B. B# _4 g5 T: \3 ?9 c
7 H  o+ \& p3 ^+ c
也會有內衣~~有乜驚奇
5 Z/ \& b" Q2 P& T! b* }

% Y5 P# p+ M7 K: R' w! {, M  f
* s. O- R  [' Q) {& a( Z- q: z1 C 我不是驚奇 內衣此仲不是太好 ,

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-4-17 18:08 發表   : G# o" Q; I$ ^+ G

! M# y! T6 D% T8 V
2 Y( \1 K% P3 W: W! [  Q( b
. m! \" i$ |: L" C0 b: ~ 我不是驚奇 內衣此仲不是太好 ,
" ^. o, f" r9 H$ V$ f+ n0 r4 n
羊羊妳呢一代真係幸福囉!當年邊有淘寶,雅虎拍賣,上網購物,團購等等丫!仲有啲衣物,化妝品都好貴,呢一輩小時根本買唔起任何野!

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-4-17 06:40 PM 發表   
4 F2 R. y* o9 o" N# d* g1 p. p" A: J+ c9 K! D
羊羊妳呢一代真係幸福囉!當年邊有淘寶,雅虎拍賣,上網購物,團購等等丫!仲有啲衣物,化妝品都好貴,呢一輩小時根本買唔起任何野!
- A4 p! Q; k7 M+ F9 W8 d
. q: q/ A5 m% P7 x- g; v* j, t 我都近幾十年我中五才有上網購物,我以前是偷妹同媽好都好辛苦架

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-4-17 18:47 發表   
! |; W: L. Z4 R; t, B1 ]+ y+ o: k4 Q+ k
7 Z( j* _/ t* A# q
我都近幾十年我中五才有上網購物,我以前是偷妹同媽好都好辛苦架
' `# K  {# o  {* Y; X羊羊我唔同妳講啦!我講乜妳都話妳勁啲叻啲!我唔再講乜乜乜!乜都唔講啦!妳最犀利妳啱晒得未?

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-4-17 06:59 PM 發表   
- D* F/ L! j% P% J, b3 u: Z! F  g, D4 @
羊羊我唔同妳講啦!我講乜妳都話妳勁啲叻啲!我唔再講乜乜乜!乜都唔講啦!妳最犀利妳啱晒得未?
3 ^% |( j8 Q; V; w' p
5 ~( S" C5 o3 r! Y
2 A; V# P  \/ q
別生氣, 我都沒有講自己啲叻啲,我只是港自己經歷!