嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尋CD交流

尋CD交流

我喜歡CD。
0 }" v2 k0 s7 _7 @0 ]% P. d. T5月11日,星期五晚上9時後。- A% @& o2 T+ B1 ]" b
有沒有cD一同變妝交流心得(室內)。
- C+ R0 e7 q, g5 f$ L; p4 a* M地點:深水埗,有地方。
: w* g) n& J4 F( Q0 T) w/ FMsn. [email protected]
覺得好的就按一下感謝吧~~

add me fb or qq?
: W! b: C$ A' Jcan you?
+ Z% p6 l% [# T* J4 W" [2558540112

5月11日好似係星期六 % \) v' d2 _" h% ?9 K) i- w' w8 B
( O6 S5 Q& {9 ~& f
PM傾得唔得?

想試,加我可以嗎

回復 2# BrianLau76 的帖子

but you dun cd anymore wor

樓主依個po話自己有地方' d, p2 f1 y+ W0 \
旦系佢pm我系話自己冇地方仲問我可吳可以上我度cd bor
  P% H0 s/ F% w發生mud事?可吳可以解釋?
  r3 ~# f& w3 d4 k' q) g3 `% Z& O7 V

最後發表:        2015-2-26 21:18* K; k1 C5 A& v

, m' j3 T% `4 ?[ 本帖最後由 AlexiaTang 於 2015-2-27 07:02 編輯 ]

跟住禾米同佢廣佢可以去迷你倉同酒店之類
; m! k6 X6 k+ B$ h5 N0 H" z& S旦系佢又掉返轉頭問禾g5g有邊度好介紹wor3 X0 p' }6 b. W% k. T
甘到底佢有地方定冇地方ga
! M  c  {7 C7 C. P: ?+ u7 W問過佢刀系冇答過我又吳應機bor
! U8 L0 i. C# b' u8 [* z! T0 x2 m/ J' i/ g& k/ q

如果系清白ge做mud要避而不談ne?

交個收刀要作故仔系米撈ga?

兩條問題刀吳系甘難回答je
" F5 n+ R& _& l甘刀吳應機禾好難覺得樓主吳系別有用心bor

http://hkcd.tv/thread-12087-2-1.html#pid948320- d8 J) D8 V# w- e: |6 g  f
5 A" m/ {+ o2 B5 W! [: }

9 ^' g! |1 i* y- @! d+ ?5 C[ 本帖最後由 AlexiaTang 於 2015-3-28 08:55 編輯 ]