嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

真正日本入貨高仿真人吹氣公仔(含有自慰器)

真正日本入貨高仿真人吹氣公仔(含有自慰器)

真正日本入貨高仿真人吹氣公仔 原價990 現特價350 數量有限欲購從速

付送
3.清潔濕巾1片裝2袋4. 45毫升潤滑液5.修補貼6.安全套一盒7高級醫用矽膠陰道肛門一副8 .充氣筒9.加溫棒10香水11印度延時濕巾2片裝12延時環13.震動跳蛋發音.14耐氏延時濕巾一片15.性感絲襪

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我要實物圖+___+

我未開封又何來實物圖呢:-)

如果有實物圖。。。。。。

吹氣公仔 我都有好幾個 冇意義

can you take a photo plz?

吹氣?唔知可唔可以整穿個公仔然後著上身,如果size岩既話?

这个是好的?

Are those pictures for real?

350就買到貼出黎個個?! 唔係太相信

引用:
原帖由 gila 於 2013-5-31 01:40 發表   
吹氣?唔知可唔可以整穿個公仔然後著上身,如果size岩既話?
果然異想天開,不過我都想,話時話其實有無可能!!

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2013-5-31 10:14 發表   
350就買到貼出黎個個?! 唔係太相信
買到架,因為之前我一次批發返黎 價錢當然比你一件平得多 但因為有太多存貨 所以就大平賣

引用:
原帖由 catherineL 於 2013-5-31 07:45 發表   
Are those pictures for real?
當然是真的

有幾個款選擇?點交易?有locker交收?

350買到呢隻質素?

中左招 完全唔一樣

玩一次就不知放在那裡了

真是圖片款的話是賣幾萬元一個啊,990元我都不信,350元更加不可能。

有會員投拆東西貨不對辦,大家小心了
相片幾十萬日元的貨品,沒幾萬港元是沒辦法買到的
這次買賣雙方都有責任,我不會作出任何懲罰
希望樓主自重,騙人沒好結果的
不過如果樓主真的有圖片一樣的貨源可以找我
當面驗貨,一樣的話我出夠5000同你買又點話

引用:
原帖由 心儀 於 2013-6-11 00:53 發表   
有會員投拆東西貨不對辦,大家小心了
相片幾十萬日元的貨品,沒幾萬港元是沒辦法買到的
這次買賣雙方都有責任,我不會作出任何懲罰
希望樓主自重,騙人沒好結果的
不過如果樓主真的有圖片一樣的貨源可以找我
當 ...
5000?
正貨要6萬幾wor
收各校校章,請PM報價