嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人好似我咁鐘意被著住校服的女仔打屁股﹐包尿片

有冇人好似我咁鐘意被著住校服的女仔打屁股﹐包尿片

如題.. 我鐘意﹐最好著住女校的校服罰我
覺得好的就按一下感謝吧~~

33度大熱天包尿片好焗喎................
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔焗就唔叫罰啦

我都鍾意著住校服包住片

我自己都鐘意著校服, 包尿片, 跟著埋襪褲.
6 |2 @+ Z5 r& @( t禁當然唔止禁簡單, 好多時會罰埋抄. 禁先似一個被罰的學生.
' p; o* d+ y" O6 L6 F
& z' b( G7 W3 L# I8 M包好尿片後, 我會用膠紙整實佢, 要除落來一定要用鉸剪剪開佢.& Z9 w$ ?+ _) b9 |* V3 X$ `5 }
如果係著校包尿片, 我好多時會幻想自己係學校無時無刻蝦一個要包尿片的女生,
0 u$ V$ L8 H; ^1 u4 e5 G結果比老師禁罰, 起初我會扮抗拒, 老師話一係著裙包尿片, 一係麥都唔5 I9 [) k5 X" c: j
著, 禁我要前者, 我問老師要罰幾耐, 佢話要罰到我愛上禁
7 ?7 a" f! f: p: J& ~5 R) L為止. 跟住過一段時間, 我會再幻想老師問我鐘唔鐘意宜家禁, 我為了
8 r: z% t' X: h# H) t3 o3 N脫身, 話鐘意. 結果老師話, 你既然鐘意, 而且又乖左禁多, 應該要獎下
# s# A+ n9 I2 Z/ }9 A你, 所以獎你繼續禁著, 反正你都話鐘意禁係唔係. 我點頭, 跟住又好好享受.
' a0 E7 g" \8 s( F9 U  j. G5 E' t
6 m( H9 ?/ l* a' z) j我搵返以前的舊相出來, 貼下先
- e. M: T9 c5 h" x( s- W3 m9 F9 s! N6 \, f0 R

咁嘅天氣包片片會唔會熱左D?& {, v- W$ d$ i% \4 g1 _  y- d
' [" P3 _8 l' H$ ~7 }6 x1 v  ^
不過包片片都有好處,用完即棄,痾埋尿都得!

引用:
原帖由 1677 於 2013-6-30 02:55 發表   5 E& d% q* o" g! k( K1 o
咁嘅天氣包片片會唔會熱左D?% [# h. r% a& b) Y7 M1 z% S

! d# M) G8 Z2 l1 w6 Z不過包片片都有好處,用完即棄,痾埋尿都得!
& W4 g5 {" y7 q$ L2 g

+ D: q, g9 l; M4 Y9 |- \* ~. X我自己包尿片就一定會疴(賴)尿埋落去. 宜家包唔係唔得, 只係要開冷氣.

包尿片最正係TENA環帶式尿片

no way i don't like it

尿片可以吸幾多次尿?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 13:24 發表   9 V  y6 x- q7 I1 W8 U3 P
尿片可以吸幾多次尿?
" }' X. z$ |7 x4 r9 m3 x( d% p尿片吸收量由600c.c.-2000c.c.不等

我都有包尿片著裙嫁

咩地方買?同點買?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 17:30 發表   
" g( \8 b. F2 N( L" e0 n咩地方買?同點買?
0 y7 [4 W8 z8 h/ S! W( I8 v0 w% K  a
" O& m" r/ ]# i+ U8 |. K! G最容易:醫院便利店!
5 N. k9 X) t' D3 x3 W. ^7 V' u
1 q% ]$ W, i( f' V通常醫院入面都會有間7-11,8 Q+ A5 C9 S) y0 |' m" R; N
為左方便院友,成人尿片有一包,亦有散裝!

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 17:30 發表   . \8 j! p6 [; e' q: }) B
咩地方買?同點買?
  r- z# a8 c' N# Z藥房/超市都有& S4 N5 ^/ \) S( k/ R% q* Q
要選擇多就醫療用品店

TENA內褲形尿片,橡筋褲頭舒服; ?0 m8 C; P9 z) ?- F* U0 I: s
但冇咩鴨片感覺

其實著條薄d既裙夏天著片唔會太焗

引用:
原帖由 Pollyyeung 於 2013-7-19 19:55 發表   
% g" _4 V4 `& `/ L( l其實著條薄d既裙夏天著片唔會太焗
7 Z& N: H  X& k, S  K/ M2 a1 [我都係鍾意穿唐裝衫鴨住衛生帶多D,好有做上一代(40年前)女人感覺

我喜歡鴨片+著連身衫
) p/ F- n9 T/ t" O- Z) Z9 o

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2016-9-9 23:19 發表   5 K( W3 K6 d6 q9 u; q$ X
我喜歡鴨片+著連身衫
) y$ [7 Z+ u! k9 c  M
4 t+ i7 Z( N" V
! @9 ^0 a9 c- j1 J你呢件衫真係好正.