嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無男生敢著住套女裝校服出街呢?

有無男生敢著住套女裝校服出街呢?

有的話請分享一吓,多謝!
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
這裡有人會 但我唔會。

咁當然係扮到女仔咁啦!
( ?2 Y1 [6 _" s! f+ L" ~2 v! w再著起套校服,嘩.................

很想很想很想很想很想∼∼∼∼∼∼

引用:
原帖由 seifuku 於 2013-7-2 22:44 發表   , e4 L0 Q2 j0 k6 _! z. I7 E
很想很想很想很想很想∼∼∼∼∼∼
  F' I. ^8 h  a7 X& i你有無在屋企著過女裝校服?

我在屋企著咗套女裝循XXX中學校服,朋友就著套男裝的,
6 o; ?! v& W- N' s8 X8 c著咗之後就一齊玩S......M0 P' N* W7 |" L. A
勁Hi

即係問大家cd外出有冇試過做學生妹吧

引用:
原帖由 CD-sa 於 2013-7-2 22:52 發表   
  b* ^# H( A/ K( P; p9 j- u即係問大家cd外出有冇試過做學生妹吧
$ E! t# g* }4 S# b% A! x; Q. m
係囉!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-2 22:47 發表   
9 ~# i# K/ _" J0 x2 r! W1 r2 _" ?* c% m% z, `! Z; a: j% t
你有無在屋企著過女裝校服?
( l* n1 p; A9 _$ V' O) E9 r我有成廿幾三十套女裝校服
9 q! N1 c7 Z# k8 o$ h你話我有無在屋企著過 5 q* U8 R" [0 ]  a0 F7 G
著出街就 ∼∼∼∼∼∼

引用:
原帖由 seifuku 於 2013-7-2 22:55 發表   1 k4 f* w: w. }+ U+ V% |+ Q, h

# a4 C# I! ?7 T8 ~1 v* M我有成廿幾三十套女裝校服
2 Q3 l1 Q1 t2 [" s+ G' w你話我有無在屋企著過 0 ~0 u' J2 P4 i) l, h/ T2 _1 @
著出街就 ∼∼∼∼∼∼
$ u: V; {' H3 O) Y9 Y% ?5 N唔怕俾屋企人知咩?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-2 22:59 發表   9 {: W( ~4 e5 d' ?& c
; u2 f% Q$ p8 q1 j! Z
唔怕俾屋企人知咩?
& f' K- A6 }1 W/ p3 l' X
話係朋友放住先
% K* M  G8 U- I; ^$ e又過到骨∼∼∼∼

引用:
原帖由 seifuku 於 2013-7-2 23:21 發表   
- O" T- Y. G( B( P$ [
$ w: |; p% Q9 Q+ Y  K9 w6 [話係朋友放住先' N- \$ z0 Z/ Q
又過到骨∼∼∼∼
  J$ ^3 v/ H- @( @% o# U
咁都得,仲係放咁多套!

玩住咁成班同學男女校服交換著~
+ e& ?8 D! e& I! F: B仲要通學校走黎走去~
* y0 g0 V; @0 X果次係第一次公開咁著校服~
阿女出左世, 而家全屋都係女~

這樣算嗎…?: K2 \! q9 z# n
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

十年前試過,著女校行街

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-3 08:28 發表   ' |. N2 g% j! C' v/ U) p
十年前試過,著女校行街
& P& \, ~' y( i! R, s係邊間學校嘅校服呀?感覺點呀?

藍田某女校0 h" }" L5 h5 C( v+ T, ]: r' L
十年前,唔記得有乜感覺啦

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2013-7-3 02:34 發表   . p$ ]& B9 y  X  k8 b+ O
這樣算嗎…?1 j7 ~6 V' l# i6 n6 P4 J4 [
) H0 v$ v) Y1 |7 f$ _我都好想自己拍返一D咁嘅相呀

試過…冇咩感覺,好似平時學生妹妹返學咁囉

我家中好多女校服 女OL 衫 晚裝 婚紗都有 鞋都有好多 多到冇位0 s4 S& w$ u  P  W) V: o1 F' Z+ A* `9 s
男裝就有幾個上班衫什麼都沒有 比較應該 80%女 20%男啦 衣服和底底 所有東西