嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無男生敢著住套女裝校服出街呢?

如果有專業人士幫小妹脫清全身的體毛, 化妝, 或者會考慮

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 20# khman01 的帖子

婚紗在哪買的? 質量好嗎?
阿女出左世, 而家全屋都係女~

03年人人帶口罩果陣,我成日著藍田某女校校服出街,感覺真係無乜,唯一係比人叫妹妹有啲開心

舉手舉手舉手
暫停寫入

引用:
原帖由 khman01 於 2013-7-3 23:31 發表   
6 o) F! ?' F; a: w1 f我家中好多女校服 女OL 衫 晚裝 婚紗都有 鞋都有好多 多到冇位, L" W6 H" q+ a; Z
男裝就有幾個上班衫什麼都沒有 比較應該 80%女 20%男啦 衣服和底底 所有東西
& a0 i! {( }( F% H" b8 B7 W* r嘩!
# e7 A' V: l" W  uching你好利害吓喎.
; G6 ]$ q. }! p$ x( M0 Q6 C0 F有咁多,不過我就喜歡儲校受.

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 12:03 發表   
4 M, m& e" u( T) c5 g03年人人帶口罩果陣,我成日著藍田某女校校服出街,感覺真係無乜,唯一係比人叫妹妹有啲開心
- i. X9 q* [+ v" W9 j5 P$ |4 f
我都好想呀!& o: \# }5 Q5 x2 K; |# L
不過真係唔夠膽囉!

引用:
原帖由 1980718 於 2013-7-3 23:51 發表   1 e0 m6 H4 C8 X1 v. o( j+ ?
如果有專業人士幫小妹脫清全身的體毛, 化妝, 或者會考慮
' _0 @& z7 I( [% p) Y# ^唔洗呀麻.........全部?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-4 19:10 發表   , I4 a6 C8 l" B  Q0 W& u

4 R) p5 \. R: A我都好想呀!
6 d" n7 n( S9 ~1 y* S不過真係唔夠膽囉!
4 Q) X; A5 C& [, d4 z% Y

: g7 S( S! h" [+ o/ \3 P而家唔會再扮學生出街啦
8 M/ g$ v" P. Q0 J7 _- ]最多出到街係公廁換女裝衫

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 21:09 發表   
+ o) E2 l+ D& b1 I$ W; t
' d! l8 |2 y2 t; L  [& e
% e& L$ C# X3 B2 f! ]8 {* {而家唔會再扮學生出街啦/ j5 m6 D  k3 l4 ?# r$ `
最多出到街係公廁換女裝衫
4 c8 g- C! _3 ~: M2 O. D) ^
入男廁定女廁先?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-4 21:25 發表     O, h9 ]. i! d8 N9 V  o

' J6 Y1 r) j5 r入男廁定女廁先?
( u! _4 i) r5 J  N2 \9 e
  q) f8 p4 D9 E' @# a
男女都唔係

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 21:27 發表   
( w" S: p3 ?" X: E0 q
! h8 }1 J$ O9 U
& {, u  l: [+ o; D男女都唔係
5 j3 P4 v! Y9 m7 i2 W
唔通係殘廁.

no, i dare not

我都會穿出去呀,不過通常係夜晚

我就冇膽著出街啦,最多O係屋企人出街時先拎出O黎著!

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 10:27 發表   ' {3 X8 e- R' e
我都會穿出去呀,不過通常係夜晚
" T8 I/ L$ E1 S( f
$ k% `8 I" ~9 l0 u
夜晚仲著住套女裝校服周街行,會唔會更易引起別人注意?

引用:
原帖由 khman01 於 2013-7-3 23:31 發表   5 Z7 u8 D; m* J& b% @9 h# Z" c. M
我家中好多女校服 女OL 衫 晚裝 婚紗都有 鞋都有好多 多到冇位
- G; ^( \7 h! \! i- b, z男裝就有幾個上班衫什麼都沒有 比較應該 80%女 20%男啦 衣服和底底 所有東西
) D. n. R8 p. T) T( J0 X2 F
' W. a6 ~' z. s) A( Z' `晚裝同婚紗一直都好想試下著, 但無奈無地方放.....

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-7 20:45 發表   
* H  j5 ~/ g, `, o8 ^
2 H$ I9 t0 S! p& X/ L$ T, [. i6 z% s. }% X: h# P; e
晚裝同婚紗一直都好想試下著, 但無奈無地方放.....
; \9 u! L0 O8 S( u% ?認同,好想試O下著晚裝,甚至自綁埋

引用:
原帖由 stellaleung 於 2013-7-7 04:32 發表   0 x2 y  N$ Y5 f! n+ ~
; r, M/ S* i6 r

+ h  w# s! z' K夜晚仲著住套女裝校服周街行,會唔會更易引起別人注意?
6 u8 U; J/ o7 B9 j# e夜晚行D暗既地方,D人睇得冇咁清楚穿bun位,但夜媽媽著校服行都係好顯眼

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-7 20:45 發表   
% M, ?: F2 K4 ^* p4 E3 k, @
  @3 J; b( _: X9 s6 P' F
# j/ u. f# }& M) r- @晚裝同婚紗一直都好想試下著, 但無奈無地方放.....
; Z. h: I+ e4 V/ f4 W( C0 F我有兩套婚紗3 }4 O, p' D' c& S; n: @
好哂地方,放一套婚紗既空間,最少可以放五至八套校服

引用:
原帖由 Jany 於 2013-7-8 00:55 發表   
% R' V! D# y) _( z1 J3 X* q' Q8 H9 S- @6 V
夜晚行D暗既地方,D人睇得冇咁清楚穿bun位,但夜媽媽著校服行都係好顯眼
3 m* Y+ ^  l: ?
" |& _1 J5 d1 g8 R! Y% n十點前校上面正常仲有學生未返屋企
6 h- U* i& ]" x- E9 U校裙襯拖鞋比較無咁易比人留意