嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家有沒有著住校服瞓覺?

次次都會訓唔著, 但真係好正

: L$ ~8 B, U2 P
冬夏季都著過嚟睏

引用:
原帖由 檸檬奶 於 2013-7-17 18:32 發表   
1 }6 E0 e' b5 U% a) C4 l4 I. N7 }1 Z. H/ I% d5 [# G2 r9 ?
冬夏季都著過嚟睏
/ v4 o: U2 i! }8 E: c

: i# t$ ~! s+ f/ k: I1 z7 R我都試過著冬季校裙訓, 因為條裙已經厚, 加埋CUM被, 簡直舒服都唔想起身.

一定瞓唔著啦

會吖~
; c, \- Q# C- i# G% v有次係個朋友度這樣睡9 O! V; v  [4 i. l% ]6 n+ z3 I: m
之後被影
- j8 q' Y; U- G好彩佢都係cd

引用:
原帖由 rico 於 2013-7-21 15:14 發表   
  n, s; \) r1 g, C' r# S會吖~+ M; z( H) B) F0 h  @5 u
有次係個朋友度這樣睡  b  u0 f% d1 R5 K
之後被影/ [5 B& ^, S$ A9 k& Z  G; _
好彩佢都係cd
/ i+ v1 G8 I5 t
係朋友度你都敢樣著法,佩服

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-17 18:54 發表   . X+ }% w/ C, t. f% a0 X: C2 ^7 G

( s: p  x" K, X# V# V: P0 r( B) [, L9 E7 D. i- D% A
我都試過著冬季校裙訓, 因為條裙已經厚, 加埋CUM被, 簡直舒服都唔想起身.
5 f& `  C; X" w' L我都試過呀!

一定有啦!!!!

要無其他人在家先至可以敢著住校服瞓.

我一路来都穿校服訓,习惯了。. Q* L1 M, ^, P( V8 n
个人觉得连身裙穿起来好舒服。

我著住好難忍0 i5 K3 I4 M$ X- D# K/ P
未訓前多數玩左

我每日都著校服or PE服訓覺,超爽7 H1 O& A# Q; j, g3 B% o* h, B
如果係新買的校服種爽

引用:
原帖由 銀禧仔 於 2013-12-1 21:16 發表   ) L/ h+ Z8 {; d, s) g3 G
我每日都著校服or PE服訓覺,超爽% V: W4 z0 u% Y& |/ B
如果係新買的校服種爽
- _5 n/ V( f/ l
樓上都鐘意PE?5 \+ A: a7 S2 u% w
我也是,不如交流下

回復 33# lkysu 的帖子

好丫,加我好友丫

@@! 我成日偷偷著校裙訓

回復 33# lkysu 的帖子

鐘意著女仔啲PE褲,超貼身

其實我眞係末發過綺夢,好想試下果種感覺,好想發下添+ w$ a- k: d1 G6 x: L# T' f+ q9 O

2 G+ ~! ]( N( k5 B, U( ~[ 本帖最後由 銀禧仔 於 2013-12-4 23:45 編輯 ]

引用:
原帖由 大話王 於 2013-12-2 23:50 發表   
* N" H( n7 B; r/ |# d; E0 V鐘意著女仔啲PE褲,超貼身
, b7 w9 _( i# c- R' j( x# N

4 ?* ]: p1 N& O5 O: w6 S成日著會不育

引用:
原帖由 大話王 於 2-12-2013 23:50 發表   
! u3 n# Q# b5 {/ ]鐘意著女仔啲PE褲,超貼身
- j; U; g- B5 U% M2 N
成日著會夢遺,整污做唒條校裙

有時會(夏季校服)