嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

小妹最近GE一個經歷

小妹最近GE一個經歷

話説小妹仲系學生泥
# z& a% t0 J: H* s3 K3 x" ~本身亦好想做女仔: S& K6 T5 Z) t: P0 |
而小妹身邊有個都幾fd GE女同學
( d+ X) U. j6 N# q  m* q呢位同學亦都知我想做女仔: X: S. }: w1 U0 A* l, v$ Q
佢有時甚至會教我點樣女仔啲
3 j' r% G5 C7 c+ ^' y: g! P
9 m: x+ _4 B/ M& u就系前日,因為學校果到有活動要搞
6 }+ R9 X) p# K( j4 ~我同佢都返左去學校幫手& S: ~8 a& b$ F9 [
個日我地搞到8點幾先搞完
) R4 d7 F4 k( V% E$ Y: V* o; H學校個時系争返好少人7 M. E! }% z' L3 {2 M

& k6 k( W4 I' K# {3 Y跟住佢無LALA問我系咪好想做女仔9 Q" K8 f; u" ~6 P, b: c
我就答系,跟住佢就拉左我入女厠到1 v9 l# g5 Q" R* n; C
(因為個時系夜晚,吾驚比人發現XD)
) c( }3 Y. v. @2 m跟住佢拉左我入其中一格厠格到
% z; ?9 m$ k# l; B2 a% [8 @( X% r7 p: b/ ]1 l; z( c
到最後我地緊系無做啲成人野XD! A* I, D; s: {& w' H
不過佢當時竟然叫我坐系個厠所上面" t7 O/ z  X% T. [
話教我點用女仔方法去厠所0 l& o3 x/ L/ \& Q% E
跟住佢又無LALA除褲(佢果時着PE服)' E3 O( W8 ^2 ?
話教我用女仔方法自慰(果時我將我下面"收埋"左,所以下面好似女仔甘)1 K8 V% {: s0 a7 Z; I+ I% h
6 J- H1 \+ }, }
依家諗返起真系幾爽下XD
, X8 }0 q/ _1 k. t5 {* `$ F純粹分享下小妹GE經歷
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁之後仲有冇一齊share做女仔既心得?
& y8 R# Q+ P5 S/ w1 W大家之後見面有冇尷尬?

引用:
原帖由 hitogirl 於 2013-7-14 21:48 發表   
; w7 W; S0 a' j6 Y話説小妹仲系學生泥3 \6 z% J; E0 q- A* s: ?
本身亦好想做女仔
  f& \; h0 c1 }( Z. @# b  @7 {而小妹身邊有個都幾fd GE女同學& L' @( M2 u9 D8 r8 C
呢位同學亦都知我想做女仔
8 u' x, c' ^  s- ]1 h佢有時甚至會教我點樣女仔啲
8 o' n+ h" q/ G- K; j* r: h( [
; w" Y9 F8 t. N" h; q& L% X" F1 Q就系前日,因為學校果到有活動要搞
% O# [2 E1 F! Z7 a我同佢都返左去學校幫手0 M6 T7 X1 f$ R8 d$ ?2 x( h6 x
個日我 ...
& u6 `4 T6 M. e1 G; m; I$ {1 l% h

& f: r  r& r/ J2 g* @. v. U/ j話時話, 妳個女同學都幾豪放下WOR....

Any more details~quite interesting!!!

睇落去有啲似咸故...係咪男人啲幻想咋...
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

嘻嘻! Vickie反而想知妳當時有無反應?- }& E' J. ], ]; v
有的話妳位同學又有咩反應呢?

當時我諗到諗吾到...
; A3 O+ b( T& r2 |& C2 @但全個過程都系真GE
7 r6 M6 y4 d. U5 T, s2 K% h之後我地都系甘好朋友XD

點解你收埋左弟弟既??
2 L2 k" [# C3 K1 P$ q2 r) B教自慰~?!佢有無示範~~

引用:
原帖由 Joe 於 2013-7-14 22:48 發表   
- O' c' H& P. c9 Q  K/ e$ X' ?; [9 X點解你收埋左弟弟既??4 I9 ~( y% c7 Y2 u" @9 _# V* Z
教自慰~?!佢有無示範~~
( T" E) J- W$ x# h. {小妹平日出街都會收埋下面% }2 a) ]' n: s3 y
心理上舒服啲~  V* I& O: r/ B3 l4 ~3 D$ ]  H
佢當時有示範

引用:
原帖由 hitogirl 於 2013-7-14 22:54 發表   $ O# }% b3 U. a5 w5 j
# c, {0 O$ y  f! x; @- _6 F
小妹平日出街都會收埋下面
! O6 Y* H, b0 K7 R; |心理上舒服啲~
: B4 [% k' a' e! E' d佢當時有示範
! X; [+ X, M# a" M; V- e8 J6 l& M9 f# Q
有趣有趣!!!!!% E4 M! t- s% K
佢做完到你~?有無多D野講者~~哈哈

引用:
原帖由 hitogirl 於 2013-7-14 22:46 發表   7 p6 \2 I; f& l( {9 y( G/ p
當時我諗到諗吾到...& O8 V5 R/ Y+ k- S# O
但全個過程都系真GE
0 B  y# Z) }, K& f# T+ h之後我地都系甘好朋友XD
1 M6 Q& t+ m7 Y6 u+ V  W& T# }( l# ?/ T9 G7 a
then next step she may teach you how to dress up as female.
2 \- k9 y  C/ j; U6 k" g0 u) W* ~) F

有個咁正既女同學就好啦
; e8 A% k' Z) D( `, l6 b+ C! y. P7 O可以一齊做姐妹, 一齊出街扮靚, 有咩請教佢% e0 I( l6 Q! J, U

3 e/ Z" M& ]1 U9 ~% a最重要一齊搵食

8 z( J' i1 F+ Q" b
呵呵

嘩~~~吾係掛~~~~~

引用:
原帖由 hitogirl 於 2013-7-14 22:54 發表   
, P) _* @6 p, d3 }
( w# j4 \1 E- ~3 ~- p! V小妹平日出街都會收埋下面4 u/ F2 y4 o& t/ d& @
心理上舒服啲~8 h  Z/ q* ^" ~/ l
佢當時有示範
3 p; @4 a; k0 T8 i" n& O
- f: {( z4 x: F. Y
有無得詳細講下佢點樣示範??

你就好啦,有咁好嘅女同學

引用:
原帖由 pikachu668 於 2013-7-15 10:11 發表   . |- F! W1 @/ o7 P( U' u

3 f1 T( v& d9 O) ?2 N( B  c
8 O3 a4 u+ H! F有無得詳細講下佢點樣示範??
4 {* S4 g* F% }2 t4 L
佢果陣教小妹點捽下面 , a7 w/ t3 u, f4 v, Y
小妹跟住佢啲動作泥做,勁High XD

引用:
原帖由 hitogirl 於 2013-7-15 18:32 發表   " p# C) @9 G+ ?( ]9 v0 g
! H) j  w9 K; O4 F
佢果陣教小妹點捽下面
" N1 r9 n$ v7 ~小妹跟住佢啲動作泥做,勁High XD
; H" g: M6 z7 d( x) [0 i/ f0 B. S2 L% J) m3 l- M# ^$ x
隔住底褲??

佢有無趁機高潮XDD

太像是一個虛構出來的故事了…