嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你會否要你的另一半著住校服幫你打飛機呢?

你會否要你的另一半著住校服幫你打飛機呢?

當然自己同樣都著校服啦~!
覺得好的就按一下感謝吧~~

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-21 19:16 發表   0 c! H( W0 S! \( ~) M- K( q
當然自己同樣都著校服啦~!
  O$ D$ d: E# ]" N
6 T' I2 {3 x4 m( s& v
之前試過互相打落對方既校裙上, 再將對方既裙從身上撕落黎, 撕到爛哂, 超 high.

樓上太過恐怖...一次一件校服...

一齊著住校服出街街就OK
& k9 J9 }" i2 t不用打飛機∼∼∼∼∼

著埋校服加PE褲打飛機,但唔會整爛條裙

一齊穿校裙愛愛最正!

會一齊著但不會扯爛' [0 k" V' O7 \$ Q4 u0 G5 m+ `% N
加鏡對著玩

另一半就未試過,但係兩個CD著女童軍互打就試過,但係無射係對方條裙度,係食哂啲精

我地係著住搞野喎...

引用:
原帖由 kof_1998 於 2013-7-22 15:47 發表   
9 ]$ Q! U1 Z: R, ?我地係著住搞野喎...
  b+ _0 e7 h5 ]1 R4 V/ ~5 z% W先互打再搞嘢係次序嚟架!

校服很優~

你都就好LA.可以著校服玩,我咁老.仲著咩

引用:
原帖由 maisie 於 2013-7-22 20:26 發表   - m! v( m* w  q$ M9 P7 {- K' _
) Q7 o& [* x# p1 J
) x4 {( j$ X9 e8 }6 U& t$ K
日本啲中女AV,四十幾都著校服啦!

當然要啦,可以增加生活情趣,ML會high d

引用:
原帖由 eddiecd 於 2013-7-21 21:08 發表   
$ O5 `7 j+ }2 ^5 K# a9 v3 \  e9 W/ t" [" H

2 l; A$ H# n8 F/ c, |2 w; w之前試過互相打落對方既校裙上, 再將對方既裙從身上撕落黎, 撕到爛哂, 超 high.
$ |8 ?" t1 d; l- k
嘩!; ]6 S& m( c9 P" a
諗到都hi死!, Y* s/ {; o8 J' P
我淨係試過挪爛自己果件校裙,都好hi,3 M1 o+ i+ }5 }" L
被人撕碎仲hi數10倍.

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-22 06:42 發表   
' \! F# P. w2 W: [; z% n6 F另一半就未試過,但係兩個CD著女童軍互打就試過,但係無射係對方條裙度,係食哂啲精
) `* e- C( d  c; |/ t# M# n食精 ?點食法 ?

引用:
原帖由 maisie 於 2013-7-22 20:26 發表   $ C" Y' {9 N1 j* c( q7 D
: b5 I' r( f- P3 x3 F; x' e9 p& s4 J老唔著得架咩,夏惠姨都係咁啦,你有冇佢咁老先?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-22 16:54 發表   
+ z8 U% N3 K; B  ]$ ?) C
7 d: s$ e3 b& H, a- E& S+ k先互打再搞嘢係次序嚟架!
$ t( b8 U) G- M7 ?# s+ C$ g* w" U
! p. C9 R  V) J9 c( ^4 J
下...同老婆搞完仲要打JJ>>??

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-23 22:46 發表   3 m, E( z1 c# N: n9 ^# H* J8 ^9 M
; r$ d% Z2 p, e& t* {
食精 ?點食法 ?
+ T, j6 g3 K# R) M' b2 v* @; D- s4 v3 I
人地射入我口,之後我吞哂

引用:
原帖由 kof_1998 於 2013-7-23 22:56 發表   
( ~+ _, h' a# x- ^  `5 g" O& P. q& K! y+ L7 s

1 l2 \. B  o) |4 G0 v1 t下...同老婆搞完仲要打JJ>>??
" w6 _2 R1 Q% H! z4 ~

9 t& o3 w  G1 j  v' p7 T你就好啦,有老婆