嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 razer 於 18-3-2014 09:03 發表   % z  H! |9 w3 a6 [% w' f6 z
咁射法真係爽死
1 G" m3 B; S. n+ ~
  ~( z& m' o- C, C% U+ Y5 Q0 w系屋企用校服打尼我要射2次

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-3-12 21:38 發表   % u! ?. x4 X/ k0 G
/ T) F/ v  x' H- _' K/ R( A+ ~
但如果唔洗好大陣味,: m. h9 W% {7 z
唔知射完之乾左拎去洗," g* O# ?* U7 [. O: y6 N" |% B' H& X
留低個積會係點呢?
/ ]3 f* z+ |+ M8 v/ }/ X4 \- h3 z
我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味% `+ h* u+ ?' J% P/ N$ @2 K
如果太大味我都會拿去洗7 F+ [: H/ D0 f% H, O' {
要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到
) l, l/ Z6 I5 g! J; H) l7 j深黃就會變淺黃,總之就係淺色左! |! O8 N" G& x
同埋放耐d就唔會好大味

引用:
原帖由 lkysu 於 25-3-2014 22:42 發表   
+ j& o; r5 m$ f5 ^) D5 V1 `5 ^( Z( t- C  b3 X! ~
我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味: p: Z. X. L1 J5 m9 t1 ^
如果太大味我都會拿去洗) N+ i6 m( o. Q1 B; |9 H1 \0 O
要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到! [1 B9 e7 N4 O  \
深黃就會變淺黃,總之就係淺色左' X6 d3 V( q2 r/ V) i* q+ Q
同埋放耐d就唔會好大味
* T- H1 V& B8 c' P2 n' _1 {& M" }0 B! d. ?6 J0 p  |+ |
尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-3 09:12 發表   
2 Q2 D# Z' m* g+ O2 j0 c: P2 H$ X  X# Z( b7 ~
5 M/ _  r0 t& |3 c% l
尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
4 O6 H* ~! _2 L. c) X1 W我就一時時,有時射完好黃
0 E7 k' {: S0 J有射基本上看不出有黃
& _8 I( I* V. t( L3 ]可能射得少

引用:
原帖由 lkysu 於 3-5-2014 02:01 發表   
/ w) R4 f  l% N9 T  K0 _' r, K) G
" S: o- j5 G, Q我就一時時,有時射完好黃3 \/ ^3 I& I3 S+ K: E3 e- s
有射基本上看不出有黃
3 D- V& l" Q5 g+ ?, M+ g4 F1 K) ?5 I可能射得少
: i" b* x1 _5 c; C" U- t1 Z( L0 f2 V9 e7 }( Q* Y" o/ V
我是指射咗落去5理( b2 m1 F$ U. I$ i9 w1 m$ t4 X- i! l" Q
就會黃色一撻

我全都係射完唔理8 C  x1 Q. ~8 B2 ]2 O, x2 z
都係唔一定會黃色一撻2 |, F) f- l2 E0 P/ j
有d可能太薄 難有色d) m" {4 o6 a$ G
最近射過一件
0 G3 H$ P5 b' a2 U9 }& C3次都只黃左小小
$ d/ L, [1 y" G背光看係好薄

!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖8 c' ~2 r5 h) G: L. C
' t! ~+ P4 `( ^6 k
射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕6 Z* ?1 w; Y; o6 ]
用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理. d8 D& Z8 T2 t; B- Z
注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi/ e7 e# D, D$ R0 C% r# B

0 u0 w6 U& A& b需要正常洗衣劑/預洗劑(粉劑較水劑好)
$ ]0 u+ r6 m7 f; l1 x洗衣球/洗潔精/沐浴露/肥皂[番鹼]去油,但對蛋白質污積效力一般
暫停寫入

引用:
原帖由 lkysu 於 10-5-2014 01:50 發表   
# E! L5 I0 n, \! Y我全都係射完唔理5 H* ?* m+ m7 s; K+ k
都係唔一定會黃色一撻
3 o4 L, ~  ^% }8 r+ W有d可能太薄 難有色d
1 N6 T' ]. b( q7 X' |最近射過一件
$ H. L' J! k5 [, [1 i! N0 D3次都只黃左小小. ~4 s0 H. T! u' [' z9 N5 Q) _7 ~
背光看係好薄
- ~9 W- |* w' Y7 K& z* l
- M6 z! v9 \5 R% w: C
一件可以射三十次度la

引用:
原帖由 uniformx 於 10-5-2014 03:49 發表   
: h7 |' R- y2 u; j1 k!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖9 x1 v  @; |/ f6 a) \, j* e

# Z1 T" B  I* g; [+ e+ I& C射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕3 I8 K" g. _  m9 f: B& v
用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理
. k% u5 b* C, g+ E4 E! R注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi
4 x" a8 M7 h2 _! w" {) u, b# G) I+ S
# n' U1 o7 v7 E- j6 O- ?5 J需要正常洗衣劑/預 ...
$ {2 I- i5 [! u
8 s  q2 Z8 L+ h7 E, T; v5 t; ?$ L8 c5 h
謝u大提供清洗方法

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-10 09:04 發表   4 ~: I! \% T" H  V0 a

4 O; i4 o3 V' D
( S$ R- F; {/ n) O5 l一件可以射三十次度la
- G- p' J0 ?2 M' y7 \$ m% I! Y
我射到明顯黃. e- y) e& v3 l% V8 g
就會轉射另一件

引用:
原帖由 lkysu 於 12-5-2014 04:53 發表   7 o: W7 H0 ^2 G- `/ |9 x' G' `- `8 e
: N( E6 r6 k. p3 ?/ K# x
我射到明顯黃
: W% k7 \0 R; ]( K2 H5 A- J1 c就會轉射另一件
; u( d  E* }2 }8 R" }* h

& \( D1 A9 t0 R. F" O, N: X* p# f我刀系,而家搵第四件泥射
% E& C9 R% }; u6 x! g可能會買件栛因

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-12 08:45 發表   
! `& ?( }  z  j3 p6 G7 W) D$ S% m; x4 M- k3 \$ b
# G* l( Y, s1 C8 j6 o- F8 o9 h7 y
我刀系,而家搵第四件泥射$ c5 c/ n+ a- b# D
可能會買件栛因
. I* I, `0 B6 w7 w" W
協因射完無咁易黃,
' I$ D( C1 n( i  l3 v! |我想試下陪道

打完我射在地下!

引用:
原帖由 dennis8888 於 2014-5-17 16:42 發表   
; S/ \8 j( ?' a打完我射在地下!
9 i+ p8 R) @$ s& o2 v  X有時會射落著住的校裙,有時會射落撕爛咗嘅校裙布碎,

我鍾意用bra bra打jj.要有pat.或者有喱示。超過癮

連身裙真係正

我覺得著埋PE褲打最high

會唔會攪到有漬架?
我是乖孩子,我不說謊話的~

好鬼正呀 件杉好令

最近訪問的版塊