嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著絲襪外出

著絲襪外出

我試過著厚黑絲(外面著長褲)去髮型鋪剪頭髮。! D0 o- |& u5 E
果間髮型鋪有個靚女髮型師,好多時著短裙+絲襪+波鞋or boot
9 I4 v0 c/ s9 s- G, w. I: G果次咁啱真係佢同我剪。當時我著住厚黑絲,佢又著住厚黑絲。加上剪頭髮既時候多少總會有啲輕微o既身體碰撞。
6 f- C0 ^+ R9 m( C0 D1 L勁好feel!
覺得好的就按一下感謝吧~~

呢個情境諗到都覺得好正呀 0 K5 ^4 o3 w1 G* ~) L! \
個靚女對腳長唔長架

長唔長呀... 唔算係長腿。不過大致上都幾靚(著左絲襪既時候)

哇,咁咪正到暈,你坐係度剪頭髮果陣,佢對腳有無唔覺意咁掂到你呢?

條裙有點到少少啦!腳就無.... 我都想....
5 m1 h+ _' @$ T3 I: ^3 J" f
* K8 x; C/ a2 I+ F. {8 b. f全程硬晒.....

呵呵$ y/ L7 ~8 I7 }5 o/ M
看來絲絲滴誘惑真訴無法擋啊.......

引用:
原帖由 wilsoncomm 於 2009-3-24 23:01 發表 ( A% Z0 C" I* E- Z* }
條裙有點到少少啦!腳就無.... 我都想....
5 {$ o5 a3 i$ n9 L+ y7 c+ i$ m
9 F8 d5 C) m* K9 N+ K$ E0 ~) V6 u全程硬晒.....
2 k( X( c. c2 D  b# G+ k
今你最難忘的是什麼??

原來有這麼多的同好。

我都試過只著絲襪加長褲出街,
. \: S3 x: y/ e' f著厚黑絲根本唔駛加棉襪!

回復 1# 的帖子

你就好啦!
Z6X21X5(A)

美妙的体验

樓主應該係男.我都試過著絲襪出街,仲有著一件泳衣tim,行路個時d feel好正

著厚黑褲襪又幾舒服...

引用:
原帖由 benbenben140 於 2009-4-11 15:21 發表   B, X# G0 t( n5 k
樓主應該係男.我都試過著絲襪出街,仲有著一件泳衣tim,行路個時d feel好正
$ U+ T' k) U3 p
2 ^2 b: V  }0 x0 U  ]! C- w7 a加泳衣梗係正啦,對絲襪又唔會滑落黎

我以前返文職我試過,個feel好正,我著吊帶襪同襪帶

引用:
原帖由 benbenben140 於 2009-4-11 15:21 發表 ; Y, y7 B( Y+ g0 P
5 y( O. G, i, Z
2 q, ?( q  n1 n+ t7 D( z1 `; x5 Z
係七八月果時咁著個feel仲正呀

咁都得@@ 你就好啦..ccc

引用:
原帖由 叛逆 於 2009-4-18 19:13 發表 / d  ^, n9 |& }: i! h5 X0 u* C$ r- M
我以前返文職我試過,個feel好正,我著吊帶襪同襪帶
" \, k$ Z3 \, [7 Q

" s; W) ?( p' |- `你唔怕條襪帶隔住條褲會現形咩?

引用:
原帖由 1677 於 2009-4-19 02:01 發表 $ m" u/ W# o7 Z6 @0 W
& K1 H1 K6 @  z) @' P1 r

) }: r5 o0 y$ z5 J- m* h你唔怕條襪帶隔住條褲會現形咩?
4 T! I" M1 j9 Y, r  j; m" G* B
唔怕,因為條西褲都幾鬆身所以冇顯形

so jealous you!!!!!!!