嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Deldeldel

引用:
原帖由 yn_hazel 於 2013-8-14 22:48 發表   
# i8 m  m# k  [( v' q& t" T- V1 J) y
- R- `; t8 q: l9 n無計啦,依家全人類都知果到易買嘛
& h$ h# m, ]+ f  R( M- X一年前買過套不知名黃水手百五。
7 w; Q7 P! s& A% W我女友去買,有人仲話去party既買多幾套
" }0 I; F+ O, r# V. {+ b
3 b' `; Y6 ~5 Q' L5 u" T
但係有人話昌記都會問嘢架喎!
: e, h$ {8 Q  x( s1 @* ~我自已就未試過

昌紀,有些質地都好好
我愛女生,要做女生,女同女生。

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   
" p& U8 c7 `0 d: [; t  F; [3 {; v& o$ B/ c

6 Q1 {1 B* B& g# A' j" ]但係有人話昌記都會問嘢架喎!! c* P  P9 h7 N- G
我自已就未試過
% C# E+ ?: M! O: d
我都未試過,佢叫我女友買多幾套去玩就係咁多
2 E, n7 I4 B- L& A2 o. n, @8 V' L/ z同hard sell佢d party系列囉

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   ) I  ?' ^$ r% J6 @# q

) ~, V- U0 u  W3 `0 ?, h- S6 a+ g2 ^9 j
但係有人話昌記都會問嘢架喎!
1 [2 @$ |6 N/ v我自已就未試過
) ~- w* r% J% d! U8 a& |1 N
! r+ s( h! B4 ^% Y! a
可能係問你麥野SIZE......
; P3 ?8 L$ h" f$ c0 P如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.

引用:
原帖由 willy 於 2013-8-16 18:08 發表   ) z! f. }9 C$ `

/ k1 p, d$ E& L3 H& A% Y$ ~
* H1 T3 Z) J9 q3 t9 {可能係問你麥野SIZE......0 Y3 a0 t8 m" x) M/ W6 a$ c
如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.
5 \/ E  C/ u  o8 S
6 Y3 J* T7 f% K& r
我係金鑰都會比人問長問短
' V6 d2 A/ _( f+ X4 `問完乜學校再問乜size

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   
0 g: L1 q% t7 i2 Q
, d7 C( x8 o' {
* m0 K, P, @, S2 z! o但係有人話昌記都會問嘢架喎!
5 N9 W! T! k3 T* v我自已就未試過
/ _8 W& A) L- ~  K  o' |/ H( P% o/ k+ g4 L
無問喎!) x7 N5 L" o9 y  [# u
走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得.
! ]9 p) r( O! V6 i$ b, b$ X, `仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添.
/ c+ r& y& a4 ?+ V- X/ i0 k1 N9 \) X

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 21:17 發表   
, g5 N& p% V' D- x6 ^3 O
4 R/ |0 d0 G0 F, _5 w+ E2 }無問喎!4 ]% E# g, B7 F( W5 n' b! V
走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得.
! W# p- s* D0 F7 I+ p1 [! V3 F  C仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添.
4 t9 i6 \, e- |. }& t3 i7 x5 u: Y8 J# V8 q  U
有人話昌記好招呼) y' r( u' Q& Q. R
有人話昌記好難買

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-16 21:44 發表   ; r, G/ v7 W" s9 l3 I

. N# x: `; J7 o$ f8 P
: ~8 f' Y2 s2 ]2 }" C6 V  _有人話昌記好招呼
& l; Y6 m% y! a: R; K8 I* U# H; f有人話昌記好難買
4 \% r3 Y: T- I1 a8 q
我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 22:11 發表   
1 v' }( d7 @7 b: S( F) m, i
5 h$ N$ ?" V6 s1 ~8 m& F5 j4 \我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.
% q: r1 K% q; ^0 a5 H: P
0 y$ t- e$ U+ n以前我都有去昌記,唔難的$ I  u% p  L# Y" H
但而家無去好多年,有人話會問

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-17 06:37 發表   
% B1 n: F: R; M0 P- J  P3 |, w  O7 a+ {+ Z

/ d! r4 b+ Z4 j# M  s5 |以前我都有去昌記,唔難的
2 C, _# K0 e5 \+ `但而家無去好多年,有人話會問
! O. z* f, o: ^5 e. o2 ?! j# w1 O
娼妓依家發展到去問既情度既話就莫講太子boss們,就連GYM或其它小型商店都會有難度 3 a  n, P0 t6 @, T
我2年前去都OK,係咪其它sis太過緊張所以佢先問呢

前日同朋友開完房,就左去昌記買校服,乜都無問

昌記根本就沒有買的問題
3 g* ^! f% e) Z' f7 e只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來
# m8 i$ d! o* w  L* ~, f+ k  V
; U* b2 n, C6 i# f0 S$ b. ]打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到, 但胸口位的扣鈕就很易彈, 不太實及位置有一點不合

引用:
原帖由 shaoshaomon 於 2013-8-26 18:13 發表   
0 ?3 E. v$ O" v, `昌記根本就沒有買的問題
- u2 P, X: L3 {) K7 }0 o; X只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來
; P/ G9 p, h9 M# k& `* d/ q! c
/ ~+ A4 D: S" V+ ~# `. }! n打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到 ...
* _6 x, k* {  [# o' z/ u
爬文得知娼妓有時係見人開價,我都兩年沒到娼妓購買
% h7 Q3 t" L7 |. |* u沒買過旗袍系列,但是否設計不同所致呢?

回復 10# EarlyLight 的帖子

Me 2
  ]# F7 b3 K% @; y& _自己母校最好feel呢!" G- R- d0 Z5 @+ `3 ]
不過我中意自己著

引用:
原帖由 cherry7962 於 2013-8-31 11:26 發表   
3 _7 _5 f: @/ j1 V5 T" y/ M( CMe 2  x4 U+ v! A1 c3 H4 e) r4 K0 r
自己母校最好feel呢!# G4 D" p5 _" N0 D8 q
不過我中意自己著
: A9 k( I: T; Z0 V  Q2 }: u7 {" z  t
有同感啊,不過我唔介意一齊著.

如果女友有身材叫佢著旗袍真係幾正
, ~2 P: }% p! T6 m  I( h5 E如果唔係st.paul系列都OK

東華三院同保良局,個樣純啲

東華三院同保良局,個樣純啲

德望高年級 or 真光

日本女子高校生制服最正!