嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD新手絲襪一問......

CD新手絲襪一問......

想問各位多數會以咩形式買絲襪(親身買OR網購....) 親身買既又有冇D咩推介既地方∼?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
buy by myself....% Q  _9 k. r1 v, V! m, h7 T: _" V
just walk in and buy....

小妹平時都係自己買,馬莎都係一個唔錯嘅cd購物地點

當然要留意size~
) ]4 n' w. ]3 M( ?2 N平價襪,短, 褲浪短細。
* M2 a+ E' i: @0 T/ S6 Z如果你不高大, 身材瘦就沒所謂。
3 N( J/ c7 M8 ^2 x# R& C7 k( K) d如果要好quality, 有彈力,Marks & spanser is the best in HK,我現在都從外國買,D料同款都正好多。6 x6 T; H: R$ A
但初玩者香港買吧!

直接去買...
1 R5 D! e$ C' k1 u7 G' `( t) Z唔洗怕....你行比錢一定賣比你...7 f. l& K7 |! k4 {! j6 f# A
8 D8 W1 f3 a+ H4 `# V+ r& Z
之前沒野做就女裝去多.1 P4 f+ |6 d& a9 x
現在要返工多數 都係男裝去買...1 w; I: m# N, R/ @! e

自己買# J. G; {: S( O: k$ T9 k
而家男人買絲襪都唔算係咩一回事架啦

引用:
原帖由 Terry220022 於 2013-8-23 12:23 發表   
* D- \( F/ D" H# z" a3 U小妹平時都係自己買,馬莎都係一個唔錯嘅cd購物地點
- O2 G- K9 l1 _/ T; H
馬沙啲絲襪大約幾錢

回復 7# hosa 的帖子

唔特價果陣約$100-200對,啱啱final sale 果陣,就有D精選款幾十蚊對

自己買,可從排檔開始;氣氛不會令人緊張。
6 O% w8 t1 {7 j佐敦、北角都有。% Y# m% t6 l$ G
試試。
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

如果買肉絲遮腳毛, 要幾多d先夠??

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2013-10-9 12:45 發表   
5 Y! _& P5 J0 C, G2 b+ V如果買肉絲遮腳毛, 要幾多d先夠??
7 h6 R& F, F6 |& n6 h起碼40D 以上,( r3 D" S2 W/ N& J0 J8 m
但建議先脫/剃走腳毛先,買簿身肉絲會更好

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2013-9-17 19:22 發表   0 k- e- A  Z) Y( Y! z
自己買,可從排檔開始;氣氛不會令人緊張。
( I) a6 K# p8 }2 _: e佐敦、北角都有。1 O$ H9 l1 P/ f! z8 ?5 j  i
試試。
5 W4 F- W& U2 G9 o6 i- _
果度買的貨色和質料唔得

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2013-9-17 19:22 發表   ! M# O5 o8 r* j
自己買,可從排檔開始;氣氛不會令人緊張。4 m* p8 f; L' ?
佐敦、北角都有。" q) k8 O1 z3 P9 a/ g
試試。
3 i6 f; t- N3 L# m* h- J; l! I" Y  X1 J* N) X/ A# n0 X
排檔不是更顯眼嗎?

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2013-9-17 19:22 發表   
( r; l3 }/ `# k  I5 g( g0 n) B) i; i自己買,可從排檔開始;氣氛不會令人緊張。5 G: c$ X$ a4 F& g; U
佐敦、北角都有。
* }& i7 k3 R  ~0 d; @試試。
8 R% x! M1 P) ]7 W2 ~1 a7 z" h" x" l3 D
北角馬寶道,我初買練膽的地方.....不過而家有淘寶可以方便好多

淘寶真係有好多, 而且好平, 雖然好似唔太耐穿

可以試下去log on 買, 質料真係唔錯的4 b' _" k9 q' L
穿好多次都仲好滑