嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

d 中學生係咪唔戴 bra,只著底衫底裙?

d 中學生係咪唔戴 bra,只著底衫底裙?

望落好似係?
覺得好的就按一下感謝吧~~

如果底衫有PAD,特別係低FORM,未必戴

引用:
原帖由 bbalice 於 2013-8-31 23:23 發表   
! [& S* K& i0 e& a如果底衫有PAD,特別係低FORM,未必戴
+ f$ B8 s0 S) B! U. e
同意,應該出現喺低年級,高年級小妹未聽過

而家好多女仔小五小六己經開始帶bra
2 J0 G. [% V' a中學唔帶bra著胸衣既,應該佔好少數

有 pad o既胸衣係咩樣架?

胸衣咁既樣囉……

應該到左高年級對波大左要帶bra
. n- i3 Y& O; {" {之前應該帶d 有pad 背心仔

引用:
原帖由 superccccc 於 2013-9-3 19:54 發表   , z0 B& D" a& f' H1 V) i, N6 r/ u2 h. I4 H
) q/ O0 U% }  v6 K' n2 y
. Q  o0 Z6 _0 k7 Q9 B) X0 x# [
即係吊帶半截短背心/背心內衣
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

多數係bra 加吊帶底衫

我家姐以前都無勿胸,都帶sport bra打底,吾系會露突點架
- P' U: m% v. ?6 l; O4 X我e+ CD 都帶佢 D sport bra 架

冇波咪唔洗用囉我諗

引用:
原帖由 joey1234 於 2013-11-3 17:09 發表   
& l0 s4 b8 i( y3 k6 e4 X9 H' D我家姐以前都無勿胸,都帶sport bra打底,吾系會露突點架
! y6 f) V; A7 B$ P1 r我e+ CD 都帶佢 D sport bra 架
, l& T: p1 c2 S! I/ _& Y3 [啲好焗架喎!

引用:
原帖由 bbalice 於 2013-8-31 23:23 發表   
3 z; k, i/ q$ y如果底衫有PAD,特別係低FORM,未必戴
7 x# ]: }( ~3 f" v8 O; ]* P- }如果女學生著左呢件,可以唔駛載bra啦
( \5 b, `4 x0 K/ T! y# r1 V

引用:
原帖由 我鍾意CD 於 2013-11-15 17:15 發表   % W* W, {3 y% r! w; p4 k
7 L6 L2 ^# _3 z: m* A1 p
如果女學生著左呢件,可以唔駛載bra啦
/ |" Q& @, t) s
  J: X* _5 u- n& y6 ~1 y5 h
) Q4 A- N5 V+ H情趣內衣嚟架喎!唔夾校裙喎

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-15 17:25 發表   2 i- d0 k9 ?: `0 M3 L' F

5 f0 m6 o8 f  T$ E
+ |  C! l+ L' J6 K& I& }, R情趣內衣嚟架喎!唔夾校裙喎
; U6 u2 M. x2 ~- B呢件都唔算情趣,N年前讀中學見過有女仔好似著左類似呢D嘅

引用:
原帖由 我鍾意CD 於 2013-11-15 18:51 發表   + _7 Q3 R/ ]0 V+ D- B3 F0 }1 p$ e
& ~" x+ m6 c: k2 z2 i8 M
呢件都唔算情趣,N年前讀中學見過有女仔好似著左類似呢D嘅
4 B+ h- f9 \* c: h0 w. }3 w搞到我都心郁郁著條情趣睡裙加上至校服

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-15 18:53 發表   
& d) ?4 n+ q6 U  }
2 P* i/ A4 p- v# C! a6 c4 y搞到我都心郁郁著條情趣睡裙加上至校服
4 }; s% e9 Q+ z' {其實女仔著呢條睡裙返學又唔駛俾個BRA束住個胸,又唔駛凸點,又舒服,幾好呀

引用:
原帖由 我鍾意CD 於 2013-11-15 19:19 發表   + \8 E7 C# `4 |  @. Q2 b, e# m

+ \( ]: r( I. g% O4 D其實女仔著呢條睡裙返學又唔駛俾個BRA束住個胸,又唔駛凸點,又舒服,幾好呀
$ A3 _! e. K& `, K

0 h* ?' M  ]" i8 N: u我已經咁樣著左,覺得好靚

好像有部份校裙
& F6 a) {4 c% U7 {3 C1 G7 _" e2 m本身就有底衫底裙