嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鍾意玩尿片?

有冇人鍾意玩尿片?

射上去兜實晒幾好,但貴同難收藏囉
覺得好的就按一下感謝吧~~

尿片我喜歡用TENA
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

TENA夜用首選

不喜,喜歡m 巾only

引用:
原帖由 banana0525 於 2013-9-5 23:37 發表   
3 V" @9 M( ]) x5 B/ mTENA夜用首選
- C  |1 w4 E5 J3 a' u# s) i; E) g: n2 R
+ f& A, J7 e8 w# f呢個用來訓覺簡直正, 當屋企人去旅行時, 我無論日同夜同用佢.

引用:
原帖由 willy 於 2013-9-6 17:34 發表   
4 u$ z) Y# g5 s9 j
$ Y7 {+ o8 c( T5 F% W
4 g5 x" T) G7 b! Q  C& k呢個用來訓覺簡直正, 當屋企人去旅行時, 我無論日同夜同用佢.
" o+ A% |. k# ?, F0 }
臨起身有冇痾尿上去?

引用:
原帖由 superccccc 於 2013-9-6 19:58 發表   1 o, r% f7 ]3 E% e0 t1 L
* f: m1 C, p) l3 I2 H6 c
臨起身有冇痾尿上去?
3 j( `# b& b0 K" G( Y5 M6 ]& ~
, e/ K) M8 C0 U) f8 j" D$ |
我反而會訓前痾尿上去, 跟住再飲多少少水, 有尿意就直接痾落去; 第二朝身感覺* C  z$ ?/ A2 S& n8 V' C% `8 X3 P
好似自己賴左尿禁....

咁會訓唔訓到,轉身會唔會漏?

引用:
原帖由 superccccc 於 2013-9-6 21:36 發表   3 i1 Q0 D8 e+ O9 W7 h  e
咁會訓唔訓到,轉身會唔會漏?
9 ]) D1 Q, b. b- s# _% N尿片一定吾會.............

回復 9# maria-ng 的帖子

第一張相仲有手扣.......

一些外國網站上的可清洗成人尿片

回復 11# maria-ng 的帖子

唔錯, 不過係外國運來, 運費相信唔平

引用:
原帖由 willy 於 2013-9-21 10:58 發表   
+ |  O7 r( w  I唔錯, 不過係外國運來, 運費相信唔平
$ p/ P( X, V3 d4 Q! z
不計運費,一條呢種尿片要港幣二百多元

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-9-21 15:15 發表     Y- L  R8 g* N6 M2 S& c4 v9 i

5 t. V8 M9 V2 j, A9 R1 [不計運費,一條呢種尿片要港幣二百多元
. M7 h& `2 U: x' n* k; z) \$ J5 n" m! c
記得幾年前係真___都買過類似的尿片, 無公仔之餘都要我200蚊一條.....* m0 G% }3 q8 j
如果真係HK$200幾一條我又唔覺得貴, 貴只係運費度.

少有講尿片的話題,有人可以傾一下?

引用:
原帖由 glcheung 於 2013-9-24 18:42 發表   
  P3 N1 E) z/ i- Q5 {* J  Z% ~! u' t少有講尿片的話題,有人可以傾一下?
' T* f; y$ u- n: j妳有冇試過鴨尿片出街?

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-10-26 16:40 發表   
1 M+ V$ c/ ~" c  M6 O  U$ d& |, {! ?7 `, n# `% Z  a
妳有冇試過鴨尿片出街?
) Y% T' r/ o2 b$ ~! l' g( G' W$ ?7 W2 m
好多年前試過包住出街, 感覺係有尿意時唔洗搵廁所, 感覺不錯, 有機會會試多次.

我未玩過,不過都有興趣玩~~~
! ^6 w& ~1 T; y! R/ `如果著左底底再鴨片會點

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-10-26 21:19 發表   
- U1 p4 w- u, k# U+ e/ P) b, \我未玩過,不過都有興趣玩~~~
7 G' i- R$ m, i( s3 q% S如果著左底底再鴨片會點
$ M4 s0 k+ m7 o( q不要如此,穿尿片就不用穿內褲

沒用過,感覺太厚了,穿起女裝來不好看,所以比較喜歡用M巾