嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鍾意玩尿片?

引用:
原帖由 lrube 於 2013-10-26 21:42 發表   
0 ?/ G3 ~$ R- D) _# o# y沒用過,感覺太厚了,穿起女裝來不好看,所以比較喜歡用M巾
6 Q3 q7 J* V8 A7 w9 ]  `
鴨尿片和M巾完全兩回事
6 U: U1 R8 U1 l4 D, Z" M外國亦有専講/討論尿片的網站,喜歡用尿片的人就是喜歡"鴨片"又厚又大的感覺
8 F1 ^* J& k+ t! B  o和鴨衛生帶相似,鴨左尿片好多時同鴨衛生帶一樣
$ v1 A, Y( O; Y1 n9 b9 \& q% h穿褲會現形,以下圖片是我鴨左TENA環帶式尿片
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔係講笑,係泰國印尼呢d成日塞車既國家,一塞就塞幾個鐘頭,真係有職業司機要『押片』架!

引用:
原帖由 banana0525 於 2013-9-5 23:37 發表   , D2 p* C/ h2 A+ O0 s. {2 D
TENA夜用首選
3 I- j& l; J! I# b/ S

2 u! W8 O* L! U7 N
' B9 U4 t9 J  p0 G, a. z6 }ME 2, 不過TRNA膠帶好易斷,有咩計?

引用:
原帖由 willy 於 2013-9-6 17:34 發表   
0 J& \- S, T6 S% H( ?! N3 @( I: y9 g+ a) x) ^: A9 H; I% X

. N- Q) u& q$ u* `  [3 T呢個用來訓覺簡直正, 當屋企人去旅行時, 我無論日同夜同用佢.
' }- N, x: T; E( v2 q
1 ^+ j" n0 F  J, v$ M, s7 }, F9 Q

, n) h& O( }* t我而家晚晚都鴨片訓覺,放假全日都鴨住

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-9-21 09:26 發表     c  o6 o0 x, \# V+ h2 P# G! j
一些外國網站上的可清洗成人尿片
4 p: w, G+ {( l  A' e+ L% N
有冇網址丫,第一條好得意,好想買

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-10-26 16:40 發表   - p# P/ V- d/ J8 x( I+ ~
% \0 b- i8 z# k. C! Y" R6 k
妳有冇試過鴨尿片出街?
) C* Z' y! F: [' N& N
我放假時會全日鴨片,出街都唔會徐

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-7 21:36 發表   4 p! G. }/ o+ z- w/ F

% e. E& Q# ]! d( Y" d4 @: Y2 C) M' s4 E0 y* J

1 w5 ~, Q% a+ J0 d6 G我而家晚晚都鴨片訓覺,放假全日都鴨住
; [, _) I  P( L8 |% U" ?2 `
0 A' ]4 y5 U: Y. `- B我只有等屋企人去旅行時先可以禁.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-7 21:43 發表   8 `+ Z3 I) K* O. e- @* J  P
6 F) [! e3 d4 d0 D

3 D+ x& E8 D! ^我只有等屋企人去旅行時先可以禁.
( c0 P3 v0 z) l4 P8 u" K+ R! r" e# {2 v0 ^6 J. W
昨日跑完步時響洗手間影的2 {! X2 ~2 F  ~9 ^  d

7 l# e/ g0 @2 |' g# s' b  wUploaded with ImageShack.com

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-7 21:47 發表   " `& B. i6 ^" O

, s7 x' T! R/ t1 r" x! i4 q+ e8 C" e9 u  j3 s& Q# f2 N
昨日跑完步時響洗手間影的
) D( }) X$ Q( D5 W, u# w2 X& F8 f/ b5 h& W& }: t. S8 Z2 P
Uploaded with ImageShack.com
, F8 T2 X6 d# u$ p/ ?4 k& {3 c( N1 P3 f& D
佩服, 但係禁會唔會令到條片好現型令到人地知道你包左片?3 \$ a+ g# G, U# \- ?1 U
當屋企人去旅行我最鐘意就係包左片後著裙. 訓覺前飲一大杯水, 跟住戴眼罩上床訓, 到有尿意就直接疴落去, 個
! o; d7 R( s9 g; b! T種感覺真正.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-11 19:18 發表   
1 O2 j. X& x, J1 p6 `
: Q/ b( F$ G. T! P3 g8 G5 U0 e  [. K& h& N* b$ N
佩服, 但係禁會唔會令到條片好現型令到人地知道你包左片?
/ W5 k1 D+ y' D+ T" U6 k當屋企人去旅行我最鐘意就係包左片後著裙. 訓覺前飲一大杯水, 跟住戴眼罩上床訓, 到有尿意就直接疴落去, 個6 o* F" W% T( I8 W! u6 D/ B5 m1 R
種感覺真正.
; v/ M* V& m' l4 F/ x- j: A
晚上公園燈光同人都唔多,又唔會太明顯晚

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-12 20:02 發表   
$ J- _+ m- l! J$ `: k4 {# M, Q: {  Y6 O% d) U
晚上公園燈光同人都唔多,又唔會太明顯晚
: P8 {5 t% @( `可能我習慣用衛生帶,所以吾多介意俾人知道我鴨左野

TENA夜用裝尿片有冇人用過?(我當然用過)
7 D, I8 W) \+ V' h近期有推廣,AM730上優惠券指定超市/藥房買特價
& [5 G- q" `# o% {) OTENA夜用是我用過尿片中最厚的,瀨屎瀨尿幾大督都吸收到

我都有包尿片的習慣

' n: R* ~& o  F7 C/ a
岩岩性起拎條M巾褲黎著

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-11-13 03:57 發表   : N4 c; x' G0 D0 E4 f" ^" y
TENA夜用裝尿片有冇人用過?(我當然用過); A9 i& v: w! s7 q$ Q; Z  x
近期有推廣,AM730上優惠券指定超市/藥房買特價
, S. V& ^3 d! OTENA夜用是我用過尿片中最厚的,瀨屎瀨尿幾大督都吸收到
9 r4 g2 X5 k; a3 X; T
% C& \0 e9 B; N% J8 ?+ w
- s" K" i$ w3 K
TENA夜用吸力真係一流, 試過訓覺前疴左一大篤尿落去, 到第二朝乾曬.$ A! c$ Y& A6 B$ Z6 ~
而且怠左上去感覺都非常舒服~

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-13 18:49 發表   9 \& c* @5 {' d; ?* G1 c5 F

- C7 J9 b3 }9 |+ O7 b' e6 R2 p
$ f- Z; I" U: S" v& p4 ~* _, a
5 B) N* u* i1 u! a1 ]& _TENA夜用吸力真係一流, 試過訓覺前疴左一大篤尿落去, 到第二朝乾曬.; y- ^& j% z' z5 b5 L$ W
而且怠左上去感覺都非常舒服~
4 [( C( w- ?: E2 d/ f* A# E
, N; n7 N  I4 T仲有AbriForm 既X-Plus都吸收力唔錯,比添寧更厚

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-13 23:57 發表   ( v; J' Y* a, Q* [; N) l
+ H/ z. u) e, A- f& I

1 t! Z. o/ e, h: H/ j* h2 }! ~* p仲有AbriForm 既X-Plus都吸收力唔錯,比添寧更厚
' \  {8 z2 c3 N, E4 a% g8 F, r: C
* s# O8 t$ {) s/ r
唔知呢隻難唔難買到. 如果係更厚就好有興試. 未知呢隻係唔係市面上最厚的尿片.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-14 20:10 發表   ' \. Q) Z% C; Q1 y) D( b& v
$ \* S( b. h' \- f, }2 K  p( }

; ^6 h; S; G3 K$ [- V  m! S唔知呢隻難唔難買到. 如果係更厚就好有興試. 未知呢隻係唔係市面上最厚的尿片.
; `' d/ Y& x2 X; }: v1 d香港可以買到既應該係啦,
' Y( f3 Y2 |$ |6 `, ]7 g地上最強仲有隻叫Dry 24/7 Maximum
8 P2 W6 S+ D, F3 s9 ZTotal capacity 可達3270ml) K( z  [) l+ q$ b2 L7 M/ l
比添寧 1740ml2 e( ]! h! b. w% M2 y9 T/ B; m) y
Abri-Form M4 X-Plus 2534ml
) ?9 j9 b! N7 K6 h都多近1/3

有無得買一兩條?定係一次要買一大包?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-15 16:57 發表   
# S2 S) n9 t9 R有無得買一兩條?定係一次要買一大包?
$ g$ O  I2 g3 @2 r% A
. w. ^  }4 W! K8 e2 ?- j
1,2 片可能要去10蚊店先有啦