嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鍾意玩尿片?

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-16 16:03 發表   ' U5 L( f* A" `9 P, W" F* ?, H
2 w9 G, Y9 h9 O, I- ?
/ u+ P* o( g" R4 F8 [# a
1,2 片可能要去10蚊店先有啦
. M* p. `% Z3 U4 O
2 M& G7 l" l8 p/ h- @* d
仲以為要去果啲專門用品店……

專門用品店反而冇得一片片咁買

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-17 11:30 發表   
! P+ p! Z' A! @專門用品店反而冇得一片片咁買
& A% E# X1 i3 {0 `( h# g3 L

6 j4 |+ }9 j; f. k6 v所以我成日覺得一買要買好多

Pm me,我都係片友

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-11-18 06:45 發表   
0 N: A& i& X$ A4 oPm me,我都係片友
( |7 D# t/ c0 B7 q我新手未有得PM,你PM我好嗎?

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-16 16:03 發表   
, d4 L% t' p3 J% S8 S9 _, x) F1 s. _
3 b0 b) k* ]( B) n0 g; J, M$ f2 x! x5 l4 M# y# ^; }
1,2 片可能要去10蚊店先有啦
1 h) p9 b( J) W: X1 W- X依家連10蚊店都冇得賣啦!

引用:
原帖由 Eva0313 於 2013-11-20 18:32 發表   4 V( E: X5 }3 k) l/ g& o: }5 A

: C( H1 c& L; ]! q依家連10蚊店都冇得賣啦!
5 _4 I) R4 b, t早幾日仲見有O架,不過而家應該叫12蚊店

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-20 19:02 發表   7 V3 K3 b! c: E% _) ?5 Y
7 T1 f( Y6 f1 [
早幾日仲見有O架,不過而家應該叫12蚊店
, Z! _5 i5 L- T6 x+ m$ a! j9 x- t1 t
前日睇過,搵唔到尿片了

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-21 14:39 發表   / @$ l2 P. [3 ^0 [( [! r0 @# G

; X$ M8 q! {7 V' u8 Q前日睇過,搵唔到尿片了
/ C6 d( K( p5 `2 v! ~2 n2 V( C上星期響灣仔仲見

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-21 18:46 發表   5 i" p( O# J( r
4 a7 B/ s8 P7 G/ D5 v
上星期響灣仔仲見
8 D+ y( i6 a1 m5 _

7 K! z- |% {. g+ g1 s咁我一陣去睇下先. Y/ W. W3 Q" n9 z7 u; K
但要諗下cd學生去買怪唔怪

咁就真係唔知道啦

挺不错的嘻嘻嘻

Sorry, I am unable to use PM...+ b. t3 C8 r* ~# E* I
I wear diaper too, can others email me? My email address is [email protected]

我都喜歡尿片,有興趣pm我

尿片

我都鍾意用尿片,PM me

入左冬天,鴨左尿片/衛生帶都舒服過夏天好多

我都鍾意用尿片,PM me

報到 ... 但現在的多是 棉柔 ... 討厭

我十分喜歡

有空可以ADD 我Line 喔~
* O- ~3 L7 g4 G: x1 L- A  z0 i我Id 係 hkdiaper